Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Bir sürü flash oyun sitesi var ama aralarında en çok Kongregate'i sevdim. Kongregate'e kimler takılıyor merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ben bi ara dolphine sarmıştım deli bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 yahu bari bir tanesine link falan verseydin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 http://www.kongregate.com/games/Jiggmin/platform-racing-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 zombi oyunları varsa girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ben bu kart oyunu Kongai ve haftalık challenglı oyunları oynuyorum.Kongregate Lvl4 , Kongai Lvl4 ve Skill Level 2 şu anki seviyelerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 kallavi şekilde zombie li oyun var :) Hakkaten bir çok flash oyunu barındıran bir site. Ayrıca üye olmayı unutmayın. Bazı oyunlarda badge dalgası var. Onları tamamlayınca exp alıp hesabınızın level almasını sağlıyorsunuz. Gereksiz bi ayrıntı gibi görünsede siteye bağlanıyorsunuz.. Ayrıca Her oyuna bağlandınızda otomatik olarak chat serverınada bağlanıp diğer oyuncularla sohbet edebiliyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 lol okulda herkes oynuyor. Level 23 um su anda (feci achivement whore um ayri) Dolphin olympics de impossible im var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ractamainus said: yahu bari bir tanesine link falan verseydin.. şuna link vereyim o zaman, çok sevmiştim bu oyunu http://www.kongregate.com/games/Ivory/6-differences bir de benim profile'i vereyim, eklemek isteyen felan olursa http://www.kongregate.com/accounts/Bonecrusherr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sonny var harbi baya güzel oyundur. baya oynamıştım bi ara kongregate te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Level 22'yim ben de, eskisi kadar sık girmesem de, arada bir Kongai oynamak için girip yeni eklenen oyunlardaki badge'leri alıyorum. Gayet kaliteli bir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 O gemcraftın epic bölümünü tasarlayanın allah belasını versin. Geçemedim kaldım, taktik maktik te yemio meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 More Bloons oynayıp 26. bölümü geçebilmiş var mı? rewarda medium diyor sözde ama çok daha kolay impossible reward'lar gördüm. buz balonlarını geçip yukardan aşırtma yapıp sağdaki balonları patlatmak mümkün değil. rubberbandin altından zigzag çekip gene ulaşamıyorsun. bir yerde "ortadaki buz balonuna hedefle, bu şekilde rubberbandten sekip sağdaki balonlara gidecek" yazıyordu. bin defa denedim olmadı bir türlü. tamam ortadaki balona vuruyorum, ama düşüp rubberbandden sekerken ters yöne gidiyor ve bütün buz balonlarına vuruyor, sonuçta hiç bir işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Flameoffear said: O gemcraftın epic bölümünü tasarlayanın allah belasını versin. Geçemedim kaldım, taktik maktik te yemio meret. Ben de epic bossta takildim. Nedir yahu o oyle? 10k hitpoints var olmuyor esek. Birde mana biriktirip bash yapmak varmis, armoru 0`a indiriyormus ama bulmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 okuldayken bakiyodum arada derslerde filan ama epeydir girmedim, iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 nickim temmuz ayrica kongai beta testerim cok guzel olmus kart oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 http://www.kongregate.com/games/FreeWorldGroup/the-missile-game-3d-hs mükemmel yapmışlar, mutlaka deneyin bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 la_bombonera said: http://www.kongregate.com/games/FreeWorldGroup/the-missile-game-3d-hs mükemmel yapmışlar, mutlaka deneyin bunu bune abidik bi oyun la bitirdinmi bunu deliklerden geçemeyince sinirleniyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 HAY favori oyununa ya ne saçma oyun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 hem achievementı da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bu 6 differences tarzı oyunları sevmem ama gece manzaraları ve muzik bilesimi cok hos olmus hakkını vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 sonny oyun baya sardi. belki biliosunuzdur. bilmeyenlere guardian ya da destroyer olarak baslamalarini oneririm. diger ikisini secince sonuna kadar gelemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 baronu geçemedim bu sonnyde, 32k hpsi var yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Daha 1 milyon hp li adam gelecek 32k ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sonny de bug yapabilirsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar