Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 anime tarzi boyle grafikli oyun istiyosan Oni diye bir oyun var gerge oda cok guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cel-shaded_video_games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ooooooo Oni super oyundur ya, dehşet aksiyonu vardır oyunun tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Çekiyorum şimdi Oni'yi. Blackcats'de 12 seeder/0 leecher var. [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 12:30 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 http://oni.bungie.org/help/OniforXP.zip XP'de çalıştırmak için bu gerekliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Oni güzel de konu saçmalıyoruz biraz ilerilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 13 süperdi ya çok zevkliydi.multiplayerıda süperdi.yüklü olsada oynasam yada cdsinin yerini bilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 oni de süperdir, bende var. Girişte eğitimde bazen yanlışlıkla ölen polis oluyordu, hemen upps there has been a mistake diyordu hehe ama komboları karambol alışana kadar zorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 outlaws için bir dergi kötü demişti almamıştım sırf o yüzden 97de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ama mantığı basit conusta iki tuş, öle zamanla böle zamanla toparlıyosun, throwları cok iyidir oyunun mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 süper oyun, ilerledim baya. en çok 3. bölümde zorlandım, gizlice karlarda gitmek çok gıcık bi olay. hiç gizliliği becerememişimdir oyunlarda zaten :P ama hakkaten süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ps2 de bitirmiştim bu oyunu . Oyunun sonunda devamı cıkıcak gibi bırakmışlardı senaryoyu ama cıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bu tarz başka oyun cıktımı piyasaya yeni. Thirteen,outlaws tarzı oyunlara bayılıyorum. Eskiden çok cıkardı ama hiç biri outlaws kadar güzel olamadı ozamandna bu zamana bir tek thirteen hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 cell-shade'le yapılmış fps oyunları kast ediyorsan başka yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Senaryosu ilginç şekilde Bourne Identity filmine benziyordu ama severim o konsepti, oyunu da sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 david duchovny "bitse de gitsek" diye seslendirmiş resmen.sevinmiştim halbuki onun seslendirdiğini duyunca.çok az konuşuyo zaten karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 gecenlere arsivlerimi karistirirken buldum, orjinal cdleri var, hic oynamadim, yil 2008 , simdiki fps lerden sonra bu oyun iyi gider mi halen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 draedan said: gecenlere arsivlerimi karistirirken buldum, orjinal cdleri var, hic oynamadim, yil 2008 , simdiki fps lerden sonra bu oyun iyi gider mi halen ? bence oyna bu aralar bu tarz oyun yok piyasada, sık da çıkmaz bu tür zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 iyi oyun ama öyle aman aman da bi tarafı yok.grafikler enteresan olduğu için eskiliği rahatsız etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Geçenlerde bir muhabbet arasında geçmişti, ardından bir iki yerde screen shotlarına denk geldikten sonra içimde ukde kalmış olduğunu farkettim, zamanında çok kısa bir süre oynayabilmiştim teknik sorunlardan dolayı, bitirememiştim vs. Uzun sürelerdir oyun oynamayan beni bile heyecanlandırabildi, edinip oynayasım var çok fena. Tabii onca seneden sonra hayal kırıklığı da olabilir, ki screen shotları görünce ''böyle değildi lan bu'' dedim kendi kendime. Bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bu oyun hem singleplayer olarak hem de multiplayer olarak şahaneydi. Kesinlikle devamı yapılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 benim de zamanında çok hoşuma gitmişti,aslında bayağı da tutulmuştu ama nedense firma oyunu silip attı,acaba beklendiği kadar tutulmadı mı ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 On 27.07.2007 at 12:30, GERGE dedi ki: Çekiyorum şimdi Oni'yi. Blackcats'de 12 seeder/0 leecher var. [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 12:30 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] korsancı gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Daha üniversiteye girmemiştim o zaman. Oni diye bir şey oynadığımı hatırlamıyorum ama XIII epey iyiydi, hala aklımda. Ama şimdi aklıma bir de No One Lives Forever geldi, ne iyi oyundu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 (düzenlendi) artwork XIII cok iyi. borderlands'in atasi... Haziran 26, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar