Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XIII (thirteen/13)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Çekiyorum şimdi Oni'yi. Blackcats'de 12 seeder/0 leecher var.

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 12:30 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
oni de süperdir, bende var.

Girişte eğitimde bazen yanlışlıkla ölen polis oluyordu, hemen upps there has been a mistake diyordu hehe

ama komboları karambol alışana kadar zorlar
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
süper oyun, ilerledim baya. en çok 3. bölümde zorlandım, gizlice karlarda gitmek çok gıcık bi olay. hiç gizliliği becerememişimdir oyunlarda zaten :P ama hakkaten süper ya.
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bu tarz başka oyun cıktımı piyasaya yeni. Thirteen,outlaws tarzı oyunlara bayılıyorum. Eskiden çok cıkardı ama hiç biri outlaws kadar güzel olamadı ozamandna bu zamana bir tek thirteen hoşuma gitti
Mesaj tarihi:
draedan said:
gecenlere arsivlerimi karistirirken buldum, orjinal cdleri var, hic oynamadim, yil 2008 , simdiki fps lerden sonra bu oyun iyi gider mi halen ?

bence oyna
bu aralar bu tarz oyun yok piyasada, sık da çıkmaz bu tür zaten
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Geçenlerde bir muhabbet arasında geçmişti, ardından bir iki yerde screen shotlarına denk geldikten sonra içimde ukde kalmış olduğunu farkettim, zamanında çok kısa bir süre oynayabilmiştim teknik sorunlardan dolayı, bitirememiştim vs.

Uzun sürelerdir oyun oynamayan beni bile heyecanlandırabildi, edinip oynayasım var çok fena.

Tabii onca seneden sonra hayal kırıklığı da olabilir, ki screen shotları görünce ''böyle değildi lan bu'' dedim kendi kendime.

Bakalım.
  • 11 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
On 27.07.2007 at 12:30, GERGE dedi ki:

Çekiyorum şimdi Oni'yi. Blackcats'de 12 seeder/0 leecher var.

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 12:30 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]

korsancı gerge.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Daha üniversiteye girmemiştim o zaman. Oni diye bir şey oynadığımı hatırlamıyorum ama XIII epey iyiydi, hala aklımda. Ama şimdi aklıma bir de No One Lives Forever geldi, ne iyi oyundu o.

• Yeni Oluştur...