arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 çıkalı baya oldu , bugün aldım deli bi oyun , 4cd hastası oldum singleplayer gayet sürükleyici ve zevkli grafik müzik ve sesler çok iyi oyun 3d ancak 2d havası verilmiş, çizgifilm grafikli senaryo güzele benziyor multiplayerı da var , botlarla oynadım baya zevkli bence tavsiye ediyorum[signature][hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 çizgi roman havası verilmiş diyelim.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Bende aldımda swgden vakit bulup oynayamadım =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 oyun ne türü_[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 fps[signature][hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 arcane istersen multi deneyebiliriz bir ara ben oynuyordum bayadır hatta sonralarına falan yaklaştım ama bilgimin format evresi geldiği için silmek zorunda kaldım ehe[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 bu oyunun 13 filmiyle alaksi yok heralde di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 sürükleyici bir hikayesi var oyunun kim olduğunuzu hatırlamadan oyuna başlıyorsunuz , peşinizde adamlar var. aslında klişe ama oyun ortamına süper uyum sağladığından çok zevkli geliyor kesinlikle oynanması gereken bir oyun multi haritaları hep kapalı alan hepsine bakmadım henüz.açık alan varsa çok daha iyi olur ama genel olarak multi counterstrike varken gereksiz geldi bana.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Başka oyun çıktı mı bu tarz grafiklerle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yanlış hatırlamıyorsam ana karakteri seslendiren x files tan David Duchovny abimizdi. oyunu alıyım diyip unutmuştum.ii hatırlattınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Killer 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bi kere arkadaşta oynadım ne zamandır cd sini alıcam diodum, yarın gidip alam bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 taz wanted var sanirim grafikleri benzeyen, hatta daha once bile cikmis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yahu danalar gibi KILLER 7 dedik ya daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 30 milyona orjinali vardı D&R'larda kampanya ile bir aralar.Var mı hala bilmiyorum bakının bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Killer 7'ye baktım. PC için çıkmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 anime fursayından cell shadingli cok oyun cıtkı ama western comics dyebliceğin bi sam and max var bide ultimate spiderman var snaırım, ultiamte spiderman'ı deniyebilirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 13 in devamı bi çıkmadı he. Oyunun sonunda senaryoyu yarım bırakmışlardı devamı gelicek diye. Bence Outlaws'ı biyerden bul oyna. Türünün şaheseridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 taz wanted da pc'ye çıkmamış. Outlaws 97 diyor ya, çok eski. Sam&max'da adventure, beceremem. Anime tarzı arayim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Sen bilirsin yeğen Outlaws in müzikleri,senaryosu şaheserdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 silverfall var pc rpg'si. cell shading'li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Killer 7 pcye yok doğru :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ben taz wanted i pc de oynadim diye hatirliyorum ama, bir arastirayim yine. edit; varmis abi PC de. kaynak; http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=1284 [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 14:43 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Outlaws 97 dediğine baktığında o zamanın nadir çok cdli oyunlarındandı kendisi :) Başından kalkamazsın bitirene kadar. Where are you Marshall? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 güzel oyunndu gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar