Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aurelio Real Betis'de

Cantona

Öne çıkan mesajlar

aslina bakarsaniz yonetimin bu konuda coktan haberi vardir, hic belli olmaz bir yildiz transfer edebilir oraya. etmeside lazim.

cift forvet + alex + kaleci + 4 lu defans . geriye 3 orta saha kalir. cok zor bu orta saha ile bunlari yapmasi. zaten 4-1-3-2 oynar ve bu 3 luden birisini kazim kazim yada sakatlanmasa deividi kullanacak olsaydi fenerin defansi yol gecen hani olur(du).

cift forvet oynamiyacaksa kezman;guiza;semih gunah yani
Sosyal ağlarda paylaş

AHAHA dmc parantezi ahahahhahahahahha
Ya Real Betisi aşşalamayın bence bu kadar hani her takım kötü sezonlar kötü dönemler geçirebilir.
Şampiyonlar liginde oynamaktan bahsediyorsunuz Tuncay da yaptı aynı şeyi ve doğrusunu yapıyor kimse kusura bakmasın Şampiyonlar liginde oynayan Fenerbahçe M.Boro kadar izlenmiyor dünyada...
Aurelio sezonda 2 maç Barcayla 2 maç Realle 2 maçta valencia ile yapıcak dönücek sevilla ile oynicak bu maçların çogu dünyanın dört bir yanında yayınlanıcak.
Bir takım beni tamamen görmezden gelip nasıl olsa sözleşmesi var diye aldığım ücrette herhangi bir düzeltme yapmayacak ancak sözleşme biterken gel sana da verelim diyecek birde utanmadan kendinden çok daha faydasız oyunculara 2-3 kat ödeme yapıcak bende durmam.
Son olarak da söylenmiş ispanya ligi görmek tecrübe kazanmak futbol hayatını futbolcu olarak orda bitirip daha sonra teknik direktörlüğe adım atmak için çok doğru bi seçim.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ne yalan söyliyim cok sevindim aurelionun gitmesine
fenerin orta sahasında pis isleri yapan,toparlayan yegane isimdi.daha oncede söylemistim; aurelio bana göre dünyanın en iyi 10 dmcsinden biridir.fener bence açığını zor doldurur cünkü eldeki isimlere bakıyorum hepsi birbirinden beter.
emre müzmin sakat,maldonado desen halı sahada almam takımıma o kadar kötü, selcuk dengesiz,deniz de keza öyle
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ayrılma sebebi aziz yıldırım mış sanırım gazeteler öyle yazıyor.

milliyet'in haberi

Hepinizi pırasa gibi doğrarım

Menajer Bayram Tutumlu, Aurelio’yu F.Bahçe’den koparan olayı Vatan Gazetesi'nden Ferudun Niğdelioğlu'na anlattı

Sarı-lacivertli kulüpte herkes Aurelio’nun niye gittiğini merak ediyor.. Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu çok çarpıcı açıklamalar yaptı..

‘AH O SOYUNMA ODASI ZİYARETLERİ!’
“AURELIO Türkiye’de mutluydu. Ancak başkan Aziz Yıldırım’ın despot tavırları sabrını taşırmıştı.. Yıldırım, sürekli soyunma odasına girip kötü geçen maçların ardından futbolcuları fırçalıyordu.. Hele bir olay var ki, Aurelio’nun aklından çıkmıyor.. 2-0 kaybedilen Bursa maçından sonra başkan yine soyunma odasına girip ’Böyle devam ederseniz sizi pırasa gibi doğrarım, ayağınızı denk alın’ şeklinde çok sert bir uyarı yapmış.. Aurelio, her fırça sırasında soyunma odasında başını öne eğmekten bıktı, usandı.. Bana sürekli dert yanıyordu.. Ama yine de profesyonelliğinin gereği olarak sesini çıkarmıyordu..”

ZICO KAÇIYORDU
“YILDIRIM, bu fırçaların takımı motive ettiğini sanıyor ama etkisi tam tersine oluyor.. Hatta Aurelio bu seanslardan Zico’nun da bıktığını ve başkan gelir girmez kendi odasına kaçtığını, fırçayı da oyuncuların yediğini anlatıyordu..

kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

Aurelio'nun FB'ye transferi de olaylıdır zaten.

Trabzonspor ikna edilir, Aurelio 2 milyon euro ya da dolarda (para birimini hatırlamıyorum yalan olmasın) diretir yıllık. FB ise 1 + 0.5 verecektir primlerle cartla curtla saatlerce anlaşma sağlanamaz. Sonunda Aziz Yıldırım'ın tepesi atar, herkesi dışarı çıkarır menajerler dahil, Aurelio'yla odada yanlız kalır. 10 dk sonra FB'nin istediği paraya imza atılır.

Artık tehdit mi etti, el altından mı para önerdi naptıysa...

Hürriyet'te bir spor yazarı yazmıştı yıllar önce
Sosyal ağlarda paylaş

"Opsiyon hakkı Fenerbahçe'nin"

Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, İspanya'nın Real Betis takımı ile bugün sözleşme imzalaması beklenen Mehmet Aurelio'nun transferi konusunda şu ana kadar kendilerine herhangi bir müracaat gelmediğini söyledi.

Kazancıoğlu, Fenerbahçemizin Mayıs ayında federasyona başvurarak, Aurelio'nun sözleşmesindeki opsiyon hakkını kullandığını belirterek, ''Fenerbahçe'nin müracaatı kayda alındı. Şu anda bize İspanya'dan transferle ilgili herhangi bir müracaat yok. Gelen evraka göre hareket edeceğiz'' dedi.

Fenerbahçemizin federasyona gönderdiği sözleşmede opsiyon hakkının takımımızda olduğunu kaydeden Metin Kazancıoğlu, şöyle devam etti:

''Fenerbahçe Mayıs ayında bize müracaat ederek, opsiyonu kullandığını bildirdi. Bu kayda alındı. Biz de o zaman Aurelio'ya bunu tebliğ ettik. Şimdi gazetelerden futbolcunun yabancı bir takım ile mukavele yapacağını duyuyoruz, ama bize şu aşamada bir müracaat yok. Bize müracaat edildiğinde gelen evraka göre gerekli prosedürü uygularız.''

Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu'nun Real Betis takımının FIFA'ya başvurarak transfer yaptığı şeklindeki iddialarıyla ilgili olarak Kazancıoğlu, ''Müracaat kime, nasıl ve hangi belgeyle yapılmış? Bize bir şey gelmedi. Bu bir hukuki ihtilaf. FIFA bir karar verecektir. Konu, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) kadar gidebilir'' diye konuştu.

Kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

Burdan bir şey çıkmaz ,görünüşe göre FB çift kontrat yapmış resmi olan iki yıllık ,özel olan 2 yıllık +1 opsiyonlu .Fifa/Uefa geçici bonservis verir muhtemelen dava zaten nerden baksan 2 yılı bulur FB haklı çıkıp kazansa bile opsiyonu 1 yılllık olduğundan en fazla oynamadığı bir yıl için tazminat alır
Bu arad federasyon özel kontratları geçersiz sayıyordu hep resmi sözleşmeye bakarım ben diyordu,neolduda FB nin özel sözleşmesini kabul ettiler ?

En çok derin foruma acıdım ;paramız var paramız var diyordu gariban ama gördükki Aurelio'yu tutacak kadar yokmuş (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...