xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Rogue pro, ben zaten e-sports peygamberiyim, wissy dediği kadar varsa zevkli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Şu adamı öss öncesi lan partide dövmeyerek büyük hata yaptık. E-peen patlaması yaşıyo. Halbüki kaşı gözü patlasa böyle olmazdı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ya bırak ilk geldi frostmane'e, para dilendi utanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 axedice said: Şu adamı öss öncesi lan partide dövmeyerek büyük hata yaptık. E-peen patlaması yaşıyo. Halbüki kaşı gözü patlasa böyle olmazdı =/ Höyt bodyguard var burada :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ben dünyanın en alçak gönüllü insanıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bodyguard'da mage'den bozma zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 2.yi vurmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Massive harrassment altinda cilgin attim t4 staffli inek dr00dla. Gercek bir proyum sanirim. Su Rogue'un silahlarini boostlayayim da RMP'ye gecelim. Videolar cilgin atsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hep laf, hep laf, hiç aksiyon göremedik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 vay anasını forumun theorycraft kralları birleşmiş. Merakla sonucu bekliyorum. Bu arada xunn yumurta gibin çocuk yaw üstüne gitmeyin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Tek video yok daha valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Uygun ortami saglamaya calisiyorum odada. 7 kisiydik simdi 5'iz. 3-4'e indi mi gerekeni yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 2500 ratingde arkadaşların pc'yi kapatırsa ben de gerekeni yaparım. =)))))99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kih kih ^^ =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 2500? Right :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bu battlegroup'ta 5-6 tane takım var 2k üstü henüz. Rogue+druid oynuyorlar şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 xunn'un kalbi temiz kalbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Godin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 xunn said: Bu battlegroup'ta 5-6 tane takım var 2k üstü henüz. Rogue+druid oynuyorlar şu an. hangi server öğrenebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Godin kesmeye geliyor sizi dsf Sporregar mı ne orada oynuyorlar. Vindication battlegroup'a bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Godin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Auchindiondayım bende(horde) aynı bg deyiz.Güzeeeel.Gerçi server aşırı bayık ötesi 15 dakka her bg falan.Miglicez arkı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Onlar da horde. anca arenalarda denk gelebilirsiniz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Godin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Abi server ağır bayık.Xunn yazmış biyerde zaten.Arenadaki takım sayısı bile belli inanılmaz az.Bir av alıyosun 25 dakka sıra veriyor.5v5 kurduk geçende resmen 4 setup sürekli birbirimizle karşılaştık lol.Kimseye tavsiye etmem bu bg yi. Hele bir setup mesela senin antin.Anam anam yandın.Takım olmadığı için en az 10 posta karşılaşıcaksın demek o setupla lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mage/rogue girerken Druid/Lock gelirdi ardarda, duracak sağduyu yoktu o zamanlar. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 normalde yapmam ama merak ettim uplayım dedim nerde video bakiim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Xunn'un emo arkadasi SS'e xfer olma karari alinca yalan oldu, simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar