Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bir arkadaşım bir kaç gündür bu sorunu yaşıyor kolunu yerden biraz yükselttiği anda-mouse tutmak için fln- kol direk uyuşmaya başlıyor. çözemedik bir de buraya sorayım dedim. yardımcı olursanız sevinirik.
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Sol olsaydı, riskli olabileceğini söyleyecektim sadece ama sağ hakkında bir fikrim yok.
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 tamam ölmicek o zaman :P sol olsaydı sakat muhtemelen mouse ile çok çalışmaktan olmuştur içki sigara ıvır zıvır varmı? kilo falan?
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 koluna bi şekilde kan gitmiyo. eğer sorun bi kaç gün devam ediyosa doktora gitsin bence.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sigara var içki de öle hergün olmasa da var. yardımlar için sağolun baktı geçmio yollarız doktora artık.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Beklenti yapmayın derim.Tembellik etmeyin hemen doktora gidin.Bazen ufacık şeyler büyük nedenlere sorun açabiliyor. Hadi arkadaşlar ssk sizi bekler.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Kanla değil bence sinirlerle alakalı bi durum, bende de benzeri vardı, bence doktora gidin hemen.
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 aynen sağ sol olması pekte önemli değil siz yinede doktora bi görünün
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Gkgokhan said: Beklenti yapmayın derim.Tembellik etmeyin hemen doktora gidin.Bazen ufacık şeyler büyük nedenlere sorun açabiliyor. Hadi arkadaşlar ssk sizi bekler. Bazen ufacık şeyler büyük sorunlara neden olabiliyor desek daha anlamlı olur herhalde. :)
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 O değilde gece yatarken kolu yastık altına koymak ve sabah gece boyunca kola kan gitmemesi sonucu ortaya çıkan durum muhteşem ötesidir. ' Gelmiyor lan kol anaa , bağımsız bi şey oldu bu '
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 evet oraya buraya vurmuştum ben iki gün ağrıdı sonra sjfdh
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 -Deno- said: O değilde gece yatarken kolu yastık altına koymak ve sabah gece boyunca kola kan gitmemesi sonucu ortaya çıkan durum muhteşem ötesidir. ' Gelmiyor lan kol anaa , bağımsız bi şey oldu bu ' off çok pis bir ağrı o yaa... dolaylı olarak boynun da tutuluyor öyle yatınca.
Öne çıkan mesajlar