Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atatürk Evi'ne Tayyip köşesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ulu önderin Erzurum Kongresi sırasında kaldığı evde Başbakan için özel bir bölüm oluşturuldu

ERZURUM (Cumhuriyet) - Atatürk’ün Erzurum Kongresi sırasında kaldığı evde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için özel bir köşe oluşturuldu.

3 Temmuz 1919’da Erzurum’u ziyaret eden Atatürk, kongre öncesinde Yukarı Mumcu Mahallesi’ndeki bir konakta 52 gün kaldı. Bina daha sonra müzeye dönüştürülerek “Atatürk Evi” olarak halka açıldı. Başbakan Erdoğan da 23 Temmuz 2003’te Bakanlar Kurulu toplantısı için bulunduğu Erzurum’da, restorasyonu tamamlanan Atatürk Evi’nin yeniden açılışını yaptı. Bu açılış töreninde çekilen fotoğraflardan da müze için özel bir bölüm oluşturuldu. Atatürk’ün Erzurum’u ziyaretinin 89. yıldönümü nedeniyle Atatürk Evi’ni ziyaret edenler Erdoğan köşesini görünce şok geçirdiler. Müzeyi ziyaret edenler olaya tepki gösterirken, Müze Müdürü Mustafa Erkmen, Erdoğan köşesi için “Bir sakıncası yok” dedi. Erkmen, “Restorasyon sonrasında yapılan açılışta çekilen fotoğrafları panoya yerleştirdik. Bundan önce de eski Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in fotoğrafları vardı” diye konuştu.

Cumhuriyet
06.07.2008
Mesaj tarihi:
Köşe lafı yanlış olmuş bence, ben başlığı gördüğümde böyle bi oda onun için özel düzenlenmis zannettim, söylendiği gibi pano falansa, açılış resimleri falan varsa öyle ayağa kaldırılacak bi durum yokmuş gibime geldi, tabi bana böyle geldi
Mesaj tarihi:
Atatürk'ün evi ne ya, Atatürk'ün evi mi olurmuş, dünyanın hiçbir ülkesinde bıdı bıdı cazırt cozurt buduf muduf foş cart

/*Bozulan liboş alo yol yardımını arar*/
Mesaj tarihi:
SeaGle said:
Köşe lafı yanlış olmuş bence, ben başlığı gördüğümde böyle bi oda onun için özel düzenlenmis zannettim, söylendiği gibi pano falansa, açılış resimleri falan varsa öyle ayağa kaldırılacak bi durum yokmuş gibime geldi, tabi bana böyle geldi

Evet Tayyip Erzurum Kongresi başta olmak üzere milli mücadelede çok önemli rol oynadığı için köşe yapmışlar oraya. Ayağa kalkacak durum yok zaten hepimiz eğildik beyefendiyi bekliyoruz.
Mesaj tarihi:
Drakkahn said:

Evet Tayyip Erzurum Kongresi başta olmak üzere milli mücadelede çok önemli rol oynadığı için köşe yapmışlar oraya. Ayağa kalkacak durum yok zaten hepimiz eğildik beyefendiyi bekliyoruz.

"Eğildik"ten kastın...
Mesaj tarihi:
Drakkahn said:
SeaGle said:

tayyipciyim di mi ben şimdi, lolbaşlıktaki yaygarayi bulamadim yazida bunu belirttim,ama sen beni ampul bil boşver unutmadan,
fazla eğilme
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
Drakkahn said:

"Eğildik"ten kastın...

Akımın Partisi'nin düşüncesine göre. Hepimiz eğildik onları bekliyoruz gözüyle bakıyorlar ya bize ondan bahsediyorum.
Mesaj tarihi:
frenquit said:
muzeye donsuturulmus cami dedigimiz zaten allahin evi muzesi oluyor.
konuyla ilgili soyleyecegim tek $ey bence Tayyip'in evine bir Ataturk ko$esi lazim once.

evine ve beynine
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
Atatürk'ün evi ne ya, Atatürk'ün evi mi olurmuş, dünyanın hiçbir ülkesinde bıdı bıdı cazırt cozurt buduf muduf foş cart

:)-D
Mesaj tarihi:
sg-1 said:

Çağdaş ülkelerde geçmiş liderlerin evi olmaz, anıtı bile olmaz.
Demokrasileşebilmemiz için tüm Atatürk evlerini kapatıp satışa çıkarmamız lazımdır. Bunlar hep Devlete ek yük olmaktadır.
Mesaj tarihi:
ALLAH TAYYİBİN EVİNE ATATÜRK KÖŞESİ YAPANLARDAN RAZI OLSUN.

TUTTUKLARI AT ZKİ OLSUN.

EDİT: TAM TERSİ OLCAKTI DA FARKETMEZ BU SAATTEN SONRA HERŞEY TAYYİBİN OLDUGU İÇİN :)
Mesaj tarihi:
Bone said:
sg-1 said:

Çağdaş ülkelerde geçmiş liderlerin evi olmaz, anıtı bile olmaz.
Demokrasileşebilmemiz için tüm Atatürk evlerini kapatıp satışa çıkarmamız lazımdır. Bunlar hep Devlete ek yük olmaktadır.

amerikada rushmore dagi aniti bulunuyor.

ha eğer sen amerika çağdaş değil diyorsan onu bilemeyecem boneC.
  • Yeni Oluştur...