fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Ulu önderin Erzurum Kongresi sırasında kaldığı evde Başbakan için özel bir bölüm oluşturuldu ERZURUM (Cumhuriyet) - Atatürk’ün Erzurum Kongresi sırasında kaldığı evde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için özel bir köşe oluşturuldu. 3 Temmuz 1919’da Erzurum’u ziyaret eden Atatürk, kongre öncesinde Yukarı Mumcu Mahallesi’ndeki bir konakta 52 gün kaldı. Bina daha sonra müzeye dönüştürülerek “Atatürk Evi” olarak halka açıldı. Başbakan Erdoğan da 23 Temmuz 2003’te Bakanlar Kurulu toplantısı için bulunduğu Erzurum’da, restorasyonu tamamlanan Atatürk Evi’nin yeniden açılışını yaptı. Bu açılış töreninde çekilen fotoğraflardan da müze için özel bir bölüm oluşturuldu. Atatürk’ün Erzurum’u ziyaretinin 89. yıldönümü nedeniyle Atatürk Evi’ni ziyaret edenler Erdoğan köşesini görünce şok geçirdiler. Müzeyi ziyaret edenler olaya tepki gösterirken, Müze Müdürü Mustafa Erkmen, Erdoğan köşesi için “Bir sakıncası yok” dedi. Erkmen, “Restorasyon sonrasında yapılan açılışta çekilen fotoğrafları panoya yerleştirdik. Bundan önce de eski Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in fotoğrafları vardı” diye konuştu. Cumhuriyet 06.07.2008
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Köşe lafı yanlış olmuş bence, ben başlığı gördüğümde böyle bi oda onun için özel düzenlenmis zannettim, söylendiği gibi pano falansa, açılış resimleri falan varsa öyle ayağa kaldırılacak bi durum yokmuş gibime geldi, tabi bana böyle geldi
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 şimdi bizmi yaptık dicekler yani buna
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Atatürk'ün evi ne ya, Atatürk'ün evi mi olurmuş, dünyanın hiçbir ülkesinde bıdı bıdı cazırt cozurt buduf muduf foş cart /*Bozulan liboş alo yol yardımını arar*/
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 SeaGle said: Köşe lafı yanlış olmuş bence, ben başlığı gördüğümde böyle bi oda onun için özel düzenlenmis zannettim, söylendiği gibi pano falansa, açılış resimleri falan varsa öyle ayağa kaldırılacak bi durum yokmuş gibime geldi, tabi bana böyle geldi Evet Tayyip Erzurum Kongresi başta olmak üzere milli mücadelede çok önemli rol oynadığı için köşe yapmışlar oraya. Ayağa kalkacak durum yok zaten hepimiz eğildik beyefendiyi bekliyoruz.
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Drakkahn said: Evet Tayyip Erzurum Kongresi başta olmak üzere milli mücadelede çok önemli rol oynadığı için köşe yapmışlar oraya. Ayağa kalkacak durum yok zaten hepimiz eğildik beyefendiyi bekliyoruz. "Eğildik"ten kastın...
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Drakkahn said: SeaGle said: Köşe lafı yanlış olmuş bence, ben başlığı gördüğümde böyle bi oda onun için özel düzenlenmis zannettim, söylendiği gibi pano falansa, açılış resimleri falan varsa öyle ayağa kaldırılacak bi durum yokmuş gibime geldi, tabi bana böyle geldi Evet Tayyip Erzurum Kongresi başta olmak üzere milli mücadelede çok önemli rol oynadığı için köşe yapmışlar oraya. Ayağa kalkacak durum yok zaten hepimiz eğildik beyefendiyi bekliyoruz. tayyipciyim di mi ben şimdi, lolbaşlıktaki yaygarayi bulamadim yazida bunu belirttim,ama sen beni ampul bil boşver unutmadan, fazla eğilme
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sg-1 said: Drakkahn said: Evet Tayyip Erzurum Kongresi başta olmak üzere milli mücadelede çok önemli rol oynadığı için köşe yapmışlar oraya. Ayağa kalkacak durum yok zaten hepimiz eğildik beyefendiyi bekliyoruz. "Eğildik"ten kastın... Akımın Partisi'nin düşüncesine göre. Hepimiz eğildik onları bekliyoruz gözüyle bakıyorlar ya bize ondan bahsediyorum.
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Ben de öyle şok geçirilecek bir şey göremedim. Kim yaptırdıysa kıç yalama derdine yaptırmıştır, yolunu bulmuştur.
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Allahın evi diye müze açsalar kıyameti koparırsınız ama >=(
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 hacı allahın evi diye müzemi olur allasen yaa
frenquit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 muzeye donsuturulmus cami dedigimiz zaten allahin evi muzesi oluyor. konuyla ilgili soyleyecegim tek $ey bence Tayyip'in evine bir Ataturk ko$esi lazim once.
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 frenquit said: muzeye donsuturulmus cami dedigimiz zaten allahin evi muzesi oluyor. konuyla ilgili soyleyecegim tek $ey bence Tayyip'in evine bir Ataturk ko$esi lazim once. evine ve beynine
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sg-1 said: Atatürk'ün evi ne ya, Atatürk'ün evi mi olurmuş, dünyanın hiçbir ülkesinde bıdı bıdı cazırt cozurt buduf muduf foş cart /*Bozulan liboş alo yol yardımını arar*/ :)-D
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sg-1 said: Atatürk'ün evi ne ya, Atatürk'ün evi mi olurmuş, dünyanın hiçbir ülkesinde bıdı bıdı cazırt cozurt buduf muduf foş cart /*Bozulan liboş alo yol yardımını arar*/ Çağdaş ülkelerde geçmiş liderlerin evi olmaz, anıtı bile olmaz. Demokrasileşebilmemiz için tüm Atatürk evlerini kapatıp satışa çıkarmamız lazımdır. Bunlar hep Devlete ek yük olmaktadır.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sir said: tövbe edin, "nutuk" getirin ulan! Gülelim diye mi söyledin yoksa hakkaten bi zeka azlığı mı var?
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Atatürk büstlerinin hala özelleştirilmemesi günahmış, öyle yazıyor.
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ALLAH TAYYİBİN EVİNE ATATÜRK KÖŞESİ YAPANLARDAN RAZI OLSUN. TUTTUKLARI AT ZKİ OLSUN. EDİT: TAM TERSİ OLCAKTI DA FARKETMEZ BU SAATTEN SONRA HERŞEY TAYYİBİN OLDUGU İÇİN :)
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Atatürk Evi'ne tayyip köşesi yapıldığına göre, sendika hideout'una devoçi köşesi istiyorum. Oturup yapın adam gibi.
mani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Bone said: sg-1 said: Atatürk'ün evi ne ya, Atatürk'ün evi mi olurmuş, dünyanın hiçbir ülkesinde bıdı bıdı cazırt cozurt buduf muduf foş cart /*Bozulan liboş alo yol yardımını arar*/ Çağdaş ülkelerde geçmiş liderlerin evi olmaz, anıtı bile olmaz. Demokrasileşebilmemiz için tüm Atatürk evlerini kapatıp satışa çıkarmamız lazımdır. Bunlar hep Devlete ek yük olmaktadır. amerikada rushmore dagi aniti bulunuyor. ha eğer sen amerika çağdaş değil diyorsan onu bilemeyecem boneC.
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Abi ben yazarken utanıyorum da ironi yapmış adam.
Öne çıkan mesajlar