Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 gone with the wind. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 oha adamın içine çok oturmuş aslan sütü vereydik iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 tamam gümledi devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ne güzel oldu yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 fena = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sargeras said: Şimdiye kadar banlanmadığın için banlanmıcanı mı sandın %!$ Senin şimdiye kadar burada durman kayıp zaten biçali ahah ulan yine ben banlanamadım, adam gitti. tüh lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Çok ilginç lan her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 OLM 3. SINIF TROLLER FORUMU BASIYOR BİR HABER VEREN YOK. SKANDAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 o değil de yumurtaya can veren -her neyse- neden böyle yaratıklar var bu dünyada? cevap isteriz. cevabını bi pati acc. alıp ver lütfen. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Çok basit aslında, troll'ün işi insanlara kendine daha çok cevap postu attırmaktır. Ne kadar kalitesiz olursa olsun troll istediğini veriyor paticik halkı. Böyle biri forladığı zaman hiçbirşey yazmayıp şikayet edin, trollenmeyin, trolleyin arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ama çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Eglencesi cikiyor, cunku adam troll amaciyla, kendini gostererek, insanlari sinir edip gulerek degil, kendi sinirlenip etrafa salyalar sacarak yapti, direk anlayabiliyorsun herifin makine arkasinda sag ''MEME''sinin ustunde cipso pakedi, masasinda 4'u bos birinin yarisi dolu 2.5 litrelik kolalarla birlikte nerdrage'e girdigini. Emre'yi geri cagirin abi son bir vazifeye, trollfight olsun, entari giyip dansederim yemin ederim ehaeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Spidee said: Çok ilginç lan her şey. portakallı sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Sabah 6'da kalkmam gerektiğinden eve geldiğim an yattım, uyuyamayıp biraz bakınayım dedim ve 1 saattir mesaj silmeye çalışıyorum bilmem kaç sayfa içerisinde. xunn said: Çok basit aslında, troll'ün işi insanlara kendine daha çok cevap postu attırmaktır. Ne kadar kalitesiz olursa olsun troll istediğini veriyor paticik halkı. Böyle biri forladığı zaman hiçbirşey yazmayıp şikayet edin, trollenmeyin, trolleyin arkadaşlar. LÜTFEN ŞUNU UYGULAYIN. En azından albüm için uygulayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 warchief in fakeimiydi neydi bu ? ayrıca dıslamayın yazık bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 amaan dursun mesajları nolcak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 oğlum niye uyudunuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Ömrüm çürüdü be. Sanırım sildiğim mesajı quotelayanların mesajları da otomatik uçuruyor sistem, mesajım neden yok demeyin ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 irin said: onun bi sevgilisi var kii,işte o fena bayahala bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yalan borcu mu var arkadaşım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 İlgi çektiği bir anmış, tekrar yaşamak istemiş. Canım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Griswold said: Sabah 6'da kalkmam gerektiğinden eve geldiğim an yattım, uyuyamayıp biraz bakınayım dedim ve 1 saattir mesaj silmeye çalışıyorum bilmem kaç sayfa içerisinde. xunn said: Çok basit aslında, troll'ün işi insanlara kendine daha çok cevap postu attırmaktır. Ne kadar kalitesiz olursa olsun troll istediğini veriyor paticik halkı. Böyle biri forladığı zaman hiçbirşey yazmayıp şikayet edin, trollenmeyin, trolleyin arkadaşlar. LÜTFEN ŞUNU UYGULAYIN. En azından albüm için uygulayın. X(>:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kitana Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Marveloth said: Eger o seviyesizlik silinmezse, biricik arkadasiniz pogodinin resmi de pekcok platformda ayni konuma düser. Son sözümdür. gözden kaçırmışım. bence sakın deneme. there will be consequences. diyim geçeyim. bu da benim son sözümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 emir sizin bölümde ingilizce derslerimi başladı? niye sürekli ingilizce bişiler yazıyosun olm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 Sonraki 657.sayfa (Toplam 680 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
kitana Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Marveloth said: Eger o seviyesizlik silinmezse, biricik arkadasiniz pogodinin resmi de pekcok platformda ayni konuma düser. Son sözümdür. gözden kaçırmışım. bence sakın deneme. there will be consequences. diyim geçeyim. bu da benim son sözümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 emir sizin bölümde ingilizce derslerimi başladı? niye sürekli ingilizce bişiler yazıyosun olm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar