irin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 drizzt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Bakın bu da bu hafta tanıştığım kız kardeşim Anna Katherina İlayda. Evet kız kardeşim dostoyevski roman karakteri. Sina hatırlat bir daha görüştüğümüzde cinselliğini sorgulayayım senin. Ps: saç dediğin uzun olur arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 önce çocuğu yavaşça yere bırak sonra da bıyık bırak! çıkmıyorsa takma bıyık vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 aquila said: zun rolunu utopya oynasin. Fazla kıllı o rol için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yeni kardesi gorunce eskisi hemen croplanmıs. cık cık ne ayıp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Özeline saygı, utangaç çocuk eren. Farm yaptırırken venttekilere cevap vermeye bile utanıyor ibiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 xunn said: aquila said: zun rolunu utopya oynasin. Fazla kıllı o rol için. adam doğru söylüyor, zunun köse olduğu gibi kel filan olabilirdim. o zaman da taş olurdum gerçi de, şimdiki gibi etkili olmazdı. her ne olursa olsun, en güzel pati kızı zunn tabi ki. jnms, senlen lezbiyen ilişkiye dahi varım <3 ayrıca zun, ölüm fermanını imzaladın bu mesajı yazarak. adım adım takipteyim bundan sonra seni. radyo taginde her "utopia" yazısını gördüğümde takip ederdim yerinde olsam. çılgınsın, ama köse olduğun gerçeğini değiştirmiyor bu:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 İstersen Ardeth^ve Aquila'yı al yanında voltranı oluştur selin. Gelse gelse götü gelecek sana voltranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mukemmel paint skillz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Kardeşin pure winmiş lan. Yenisi tabi, eskisinin yarısından bişey çıkaramadım. xunn said: aquila said: zun rolunu utopya oynasin. Fazla kıllı o rol için. Ütop üzgünüm ama bunu atlayamam, bu da baya iyiydi şimdi hahaha. İt herif gel de akşam pvp yapalım ayrıca dün sattın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Ben ventteyim şu an. Gelince gir beni çağır Sporeggar'da DK kasıyorum sen gelene kadar. Yolda PvP öğren ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 xunn said: Özeline saygı, utangaç çocuk eren. Farm yaptırırken venttekilere cevap vermeye bile utanıyor ibiş. cevap verse de sen zannediyoruz zaten, böylece eren bizim aklımızda hep "sessiz çocuk" olarak kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 xunn said: İstersen Ardeth^ve Aquila'yı al yanında voltranı oluştur selin. Gelse gelse götü gelecek sana voltranın. görüştüm yetkililerle de göt için rezervasyon senin adına yapılmış bebeyim. seni dışlayacağımızı düşünmedin heralde^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 xunn hakkaten azcık memen olsa.. acımam yani .. taş gibi hatunsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 pati bile doublladı ^^ ne diim daha:P allah özene bezene yaratmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 @ axe: adam kırk yılın başında düzgün bir laf söylüyor, o da bana denk geldi yapacak bir şey yok. pes vallahi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 @pogodi, ahahah hayatımda gördüğüm en rahat uyku sanırım :) ayak tam ısırmalık ^^ @xunn, kardeş boğazlamış, ama pek şirin bi abi-kardeş portresi olmuşsunuz. edik: yeşil smiley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 kardeşin çok tatlıymış zun heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 InneR_ChaoS said: Mukemmel paint skillz Kakashi sensei ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Olm erene yazık lan. Valla yazık lan. Ama kardeş rulz . ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Bence çok iyi bişey erenin sesinin xunnla aynı olması. Ya diğer özellikleri de xunn gibi olsaydı? http://www.giantitp.com/forums/images/smilies/smallstick/smalleek.gif Ben resim koymuyorum bi süredir dimi Bu uçuştan hemen önce http://img124.imageshack.us/img124/5914/cimg1090rp3.jpg Bu da ani bi rüzgarla havalanırken http://img139.imageshack.us/img139/2735/cimg1092fs2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 -Deno- said: InneR_ChaoS said: Mukemmel paint skillz Kakashi sensei ? lol bilmem o dedigini rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 MADBOY said: aktiftablet said: ww2 sonrası bilimum çalıntı tasarım savaş aracından biri, gözümde zerre değeri yoktur bu uçağın =) Ehah evet direk ME262 calintisi tasarim olarak da, air to ground olarak yargiliyor gayet. O degil de emircan, saftini boyle kaydirmasaydin. Alakası yok me626'yle. Bunun çalındığı uçak seri üretime geçmedi, savaştna sonra amerkanın götürdüğü prptotiplerden. Ama Arado'nun son dönem jetlerini andırıyor. Referans veremiycem şimdilik, pdflerim şu an yazdığım bilgisayarda değil ama: alakası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 PIMP SENSEI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 vayy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar