xunn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Abi Xhunarion accountunun banını kaldıran şerefsizdir. =/
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 şerefsiz falan deme seni döverim dudagını kanatırım
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Chastise said: -Selam kiminle görüşüyorum? -Ben allah.WHO WAS PHONE?
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 xunn said: Abi Xhunarion accountunun banını kaldıran şerefsizdir. =/ Xhunarion said: şerefsiz falan deme seni döverim dudagını kanatırım bu ikisi dalga mı geçiyor yoksa cidden ban mı istiyorlar? diyorum ki bu dileğinizi gerçekleştirebiliriz ^_^
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bence dalga geçiyor. O yüzden banhim of ne dandik klavyeleri var lan buranın. dur geliyorum cod4e vericem beline
xunn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ben Xhunarion acc'mi kapattırdım. Yani güya kapalı olması gerekiyor, eski acc'yi aktivite ettirdim. İsmini vermek istemediğim arkadaşlar hesabı açtırmışlar ve abuseluyorlar, ban lütfen. Rawr.
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 dasaaa said: xunn said: Abi Xhunarion accountunun banını kaldıran şerefsizdir. =/ Xhunarion said: şerefsiz falan deme seni döverim dudagını kanatırım bu ikisi dalga mı geçiyor yoksa cidden ban mı istiyorlar? diyorum ki bu dileğinizi gerçekleştirebiliriz ^_^ense traşını görelim
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 iyi de topicin içine edilmiş, hem çok komik de değil :/
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Lan partideyiz diye kıskanma mavişim.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bu sinemalar neden bi kırmızı bide lacivert kullanır bizimde tam tersi burda sinema koltuklar kırmızı duvarlar lacivert
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 tyler durden filmin arasına başka kareler koymuş...
0ne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Helal bea.Banada Beyonce la yanyana bi foto yapsana.
Öne çıkan mesajlar