Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gçeen caprisun gümlettim

geçen dediim 2-3 ay oldu final zmaanı. okulda sınava girmedne önce

arkadaşlar toplanmış deniodu herkes gümletmeyi, ayakla basıp . ben geldim şansıma patladı o sırada çok güzel bi japon kız geçiodu yanımdan görmedim tabi.. kız korktu öle bi baktı ki. vah haline bu türk halkının der gibi. :/
Mesaj tarihi:
caprisun'ların atası vardı bi de.
sadece şehirlerarası otobüslerde verilirdi, böle mavi bi poşette su. pipeti de incecik olurdu. herzaman soğuk olurdu ve tadı nefisti. teey tey.
Mesaj tarihi:
evet ya bazen o delme yerindeki jelatini mi kalın geliyodu, pipet mi dandik oluyodu bilmiyorum nedense bi türlü delinmezdi, pipet kırılırdı gıcık ederdi, o yaşta sinir stres sahibi yapardı insanı
Mesaj tarihi:

Daha önce koyduğum, pati albümün şu tavrına çok uyduğunu düşündüğüm bir webcomic bölümünü bir daha koyuyorum, çünkü hala buram buram testesteron kokuyor buralar. Püf, leş.

Bir çıkın dolaşın.

Mesaj tarihi:
sevgili doveet, forumdaki yagız uyelerimizin aklını basından aldın bakıyorumda.

facebooktan aldıgın resimleri koyarken rename etseydin bari.

sevgiler.
Mesaj tarihi:
kendi facebook'un dan almış olma ihtimali de var, tabi genel yönetici yetkilerine sahip olmadığımız için gizli e-postaları felan göremiyoruz, zegna diyorsa dogrudur :D
Mesaj tarihi:
Baluu said:
kendi facebook'un dan almış olma ihtimali de var, tabi genel yönetici yetkilerine sahip olmadığımız için gizli e-postaları felan göremiyoruz, zegna diyorsa dogrudur :D
kendini boş umutlara kaptırma baluu, kız gerçek değil.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...