Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 gçeen caprisun gümlettim geçen dediim 2-3 ay oldu final zmaanı. okulda sınava girmedne önce arkadaşlar toplanmış deniodu herkes gümletmeyi, ayakla basıp . ben geldim şansıma patladı o sırada çok güzel bi japon kız geçiodu yanımdan görmedim tabi.. kız korktu öle bi baktı ki. vah haline bu türk halkının der gibi. :/
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 lise kantinlerinin çaycıları gibisi yoktur, esas nostalji onlar :D
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 caprisun'ların atası vardı bi de. sadece şehirlerarası otobüslerde verilirdi, böle mavi bi poşette su. pipeti de incecik olurdu. herzaman soğuk olurdu ve tadı nefisti. teey tey.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ben bi de caprisun a kamış sokma özürlüyüm. asd
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 evet ya bazen o delme yerindeki jelatini mi kalın geliyodu, pipet mi dandik oluyodu bilmiyorum nedense bi türlü delinmezdi, pipet kırılırdı gıcık ederdi, o yaşta sinir stres sahibi yapardı insanı
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Daha önce koyduğum, pati albümün şu tavrına çok uyduğunu düşündüğüm bir webcomic bölümünü bir daha koyuyorum, çünkü hala buram buram testesteron kokuyor buralar. Püf, leş. Bir çıkın dolaşın.
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Cons said: merhaba kıza şakadan yanaşarak sempatik olmaya çalışıyorum bende :)))))) xunn yet
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 said: Dude, she's hot. Is she single? Oha benim lan bu ehauah
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sevgili doveet, forumdaki yagız uyelerimizin aklını basından aldın bakıyorumda. facebooktan aldıgın resimleri koyarken rename etseydin bari. sevgiler.
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 zegna çok iyi bir noktaya parmak basmış. çalışın biraz daha arkadaşlar
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 fake olmasa bu kadar harraslamam abi zaten. BENİ BİLEN BİLİR BİLMEYEN DE GÜNGÖRENE GELSİN
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kendi facebook'un dan almış olma ihtimali de var, tabi genel yönetici yetkilerine sahip olmadığımız için gizli e-postaları felan göremiyoruz, zegna diyorsa dogrudur :D
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 nerden buldun zegna aradın mı yoksa :P
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Kendi facebookundan aldığı resimleri niye imageshacke yüklesin diye merak ediyo insan. Supergirl demiştim, +1 :P
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 daha 4 gün önce gördün. ayıp senin bu yaptığın bence
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 hiç beklediğim gibi çıkmadın ama o yüzden feyk gibi geldi bana
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bi gün hazırlanıp gelicem karşına ve diyecem ki " feyk dediğin fede benim, al işte" diyecem. o zaman kızarıp bozaracaksın işte
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Baluu said: kendi facebook'un dan almış olma ihtimali de var, tabi genel yönetici yetkilerine sahip olmadığımız için gizli e-postaları felan göremiyoruz, zegna diyorsa dogrudur :Dkendini boş umutlara kaptırma baluu, kız gerçek değil.
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ankara buluşması ayarlayalım en güzeli
Öne çıkan mesajlar