evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Lexius said: KAŞIIIIIIK!!! THERE IS NO SPOON!! ayar verdim :D
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 if its in your ass , you can easily say there is no spoon my young padawan.. ahah bende verdim ayar :D
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ayarımı da alır giderim buralardan!! rte ye gönderme, aha sağlam birine ayar verdim galiba :D:D
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 xunn said: Kaan'ın mahsur kaldığı ortam bence bununla karşılaştırılamaz bile. Markaja bakar mısın? S.O.S. =(((8 threesome with a robed girl?
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 xunn said: Abi çok kambur duruyorum ya. Böyle bir rogue, bir ninja duruyorum hep. yoksa 1.78 boy var. Of kısa lan. merhaba xunn. öncelikle senden sadece bir yaş büyük olduğumı belirterek, beni dinlemeni tavsiye edeceğim. sevgili din kardeşim, rogue ninja falan ayağı yapma. kambursan kambursundur. ben de kambur duran bir insandım, o derece ki, en kastığım halde bile tam dik olmuyo gibi geliyordu. bende sırtla ilgili bikaç rahatsızlık var. nasıl durursam bir gün tüm omurgam öyle kaynayacak, tek parça olacak. ben de o sebepten, egzersiz buldum internetten, gerçi elimde brşür de vardı ama neyse. sonuçta, egzersizleri yaptığın zaman, ki günde 3 4 dakka, dimdik duruyor insan. kasların standart bi gerilme hali var ya, tonus hesaaabı, o sayede ağırlığına kemiklere değil de, kaslara veriyosun gibi bişey oluyo. gel din kardeşim, yol yakınken dön, dik dur, egzersiz yap. inan ciddi olmasan burada level 2 wall of text büyüsü çakmazdım.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Eternalus on satır yazı yazacağına tek satır egzersiz linki versen daha makbüle geçicek.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben saçları uzattım, önüme düşmesin diye kasılmaktan kamburum geçti
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Eternalus o dediğin şeyi paylaşsan iyi olabilir. Zaten albümden alacağım primi de haksız yere eline geçirdin, bari bunu yap.
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 olm direk vericem vermesine hem de pavırpoyint şeyiydi, formata hazırladım aleti, 16 dvd çektim, bilmiyorum ki hangisinde.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 BROŞÜRÜ SCAN EDİP KOYACAKSIN ARKADAŞIM O ZAMAN.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ya gerçekten çok yetersizsin etarnalus.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Cray'in doğumgünü amacıynan toplandık ve ben beyazlar içindeyim.
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Eternalus, paylaşırsan güzel olur. bende de hafiften var bişeler.. sevaba geçersin.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 şair burada gözlerim renkli demek istemiş edit: renkli değilmiş gözleri yav. asfsF. o zaman şair burada fotoşop biliyorum, hue değerini maviye bi çekerim hepinizi mavi yaparım demek istemiş.
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 demetin gözleri renki değil ki ^^ gapgara yirim
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 renkli göz dediğin böyle olur http://img381.imageshack.us/img381/406/furbyjj1.jpg kendi gözümü koyucam sandınız di mi ben de öyle sandım
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben bu foto ve seviyeden sonra birinin "webcamde g.tüm" diye foto koymasını beklerim arkadaş.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oper said: ben bu foto ve seviyeden sonra birinin "webcamde g.tüm" diye foto koymasını beklerim arkadaş. zamanında onu yaptım. Hala da tek yapan insan benim! sene 2003 falandı. götümün fotosunu koydular ayvalıkta sarhoşken açmıştım asd
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oper said: ben bu foto ve seviyeden sonra birinin "webcamde g.tüm" diye foto koymasını beklerim arkadaş. bu da senin seviyeni belirler heralde beklediğine göre.
Öne çıkan mesajlar