Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Liboş anandır manandır demek ne demek yahu ? Bu kadar mı yorum fakirisiniz ? Bu kadar mı beyniniz fikir üretme yoksunu ? Yukarıda onca satıra böylesi ucuz cevap vereceksin sonra haklıyım edasıyla burada gezineceksin. Yok ya ? Bence kapa çeneni yaptığın seviyesizlik. Milyonlar aptal olabilir, milyonların gözü kör olabilir, milyonların oyları satın alınmış olabilir, o milyonlar vatanının birlik beraberliğini ve geleceğini düşünmek gibi erdemli duygulardan yoksun olabilir. Bunca etken varken sen o oyları bir dayanak olarak gösterip iktidarın faşizan tavırlarını haklı göstermeye çalışacaksın. Yapsana diğer konularla ilgili yorum. Cevap versene yaptıkları hatalara karşılık olarak. Açıklasana ekonomik başarısızlığın bahanelerini. Sen hiçbirini yapamayıp oradan bir kelime seçip aklın sıra bana hakaret edeceksin sonrada haklıyım diyeceksin. Neyse ben daha yorum yapmayayım bişeylerini biyerlere katık etmek istemiyorum.
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Hükümet hakkındaki düşüncelerine saygı duydugum için katılmasam da cevap yazmadım ama kusura bakma hödüklük görürsem cevap vermek zorunda hissediyorum. Sınırları aşıp milyonlara hakaret edersen hakettigin şekilde karşılıgını alırsın. Seçmenin yarısına koyun kör akılsın liboş diyen birine "liboş anan deseler kızarsın" lafı hafif bile kaçmış.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bana gelen bir mailin giriş kısmı. Çok doğru bir noktaya değinilmiş. Hurşit Tolon Paşa’nın gözaltına alınış fotoğrafı mübalağasız ikinci bir çuval vak’asıdır. Evet dün kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin başına çuval ikinci kez geçirilmiştir. Üstelik bu çuval birinciden daha dramatiktir, zira Hurşit Paşa’ya bu saygısızlık bizatihi Türkiye’de yapılmıştır. Vahameti en iyi anlatan fotoğraf Sözcü gazetesinin dünkü manşetiydi: Haberde onlarca polis tarafından kordona alınmış Tolon için “Apo’yu bile böyle götürmediler” deniliyordu. Evet yiğit bir general dün Öcalan eşkıyasına reva görülmeyecek bir saygısızlıkla teşhire sunulup hedefe oturtuldu. Sorarım size, o kahraman komutanı telefona çağırsaydınız gelmez miydi!
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 tolon paşanin 1.ordu zamanında 1 sene iç haberciliğini yaptım konutta.. hayatımda bu kadar vatan sevdası ile yaşayan bi adam görmedim görmemde emekli oldugunda evden giderken de bana türk bayragı hediye etmişti vay beee olayları dahada farklı bakıyorum ben (biraz duygusal) hakketten sen gel 4 yıldız taşı sonra ordu yönet koca ordu lan bu.. sonra kolunda polis etrafı polis.. ama bu adam burdan bi çıksın ak bi şekilde yeminlen susturamazlar hiç bi şekilde... dahada iğneler artık
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Llama said: tolon paşanin 1.ordu zamanında 1 sene iç haberciliğini yaptım konutta.. hayatımda bu kadar vatan sevdası ile yaşayan bi adam görmedim görmemde emekli oldugunda evden giderken de bana türk bayragı hediye etmişti vay beee olayları dahada farklı bakıyorum ben (biraz duygusal) hakketten sen gel 4 yıldız taşı sonra ordu yönet koca ordu lan bu.. sonra kolunda polis etrafı polis.. ama bu adam burdan bi çıksın ak bi şekilde yeminlen susturamazlar hiç bi şekilde... dahada iğneler artık ISTE BIR ERGENEKONCU DAHA! NOBETCILEEEEEEEEEER! GOTURUN ARENAYA REZIL EDIN!
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 iğnelemek ne demek abi bu artık savaş oldu ya akp kazanacak ya da bu kısma ne yazacağımı bilemiyorum ama biz! yazmayı tercih ediyorum akp kapatılırsa, bazı siyasileri dokunulmazlık gidince açılacak davalarda inim inim inlecekler gibi gibi... ben max 2 sene veriyorum bu koca temizlik operasyon için [temizlik operasyonu dedim ergenekon ayağına atmasınlar beni de]
Soulbringer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 reminder "our boys have done it" no comment ... :)
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 AKP'ye karşı sağlam bir parti gerekiyor.
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 numberten said: said: AKP rejim düşmanıdır yaptıkları vatana ihanettir. Onun savunanlar ve destekleyenlerse aynı çıkar doğrultusunda hareket ediyorlarsa vatan haini değilse düşünme yetisini kaybetmiş idrak zorluğu çeken zavallı bireylerdir ki biz bunlara halk arasında liboşda deriz. Sen ülkemizdeki iki kişiden birine liboş diyebiliyorsun ama ben "liboş anandır deseler kızarsın" dedigimde ukala ve pislik oluyorum öyle mi? Sen öyle dediğinde, babanla nası konusuyosun derseler nediceksin?
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Erdogan sonuna kadar gidecegiz demis. Korkun sokaktaki Ataturkculer!
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Sonuna kadar, evet. %53'e kaç kişi yav?
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Prawler said: Erdogan sonuna kadar gidecegiz demis. Kendi sonlarına gidecekler haberleri yok :)
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 İnsanların at gözlüğü olmadan okuması dileğiyle.. http://www.gercekgundem.com/?p=141351&com=all
venom Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sg-1 said: Sonuna kadar, evet. %53'e kaç kişi yav? 40 milyona yakın
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 venom o %53 yalnız türkiye değil oy kullananların değeri çok çok daha az
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Absolut said: Bana gelen bir mailin giriş kısmı. Çok doğru bir noktaya değinilmiş. Hurşit Tolon Paşa’nın gözaltına alınış fotoğrafı mübalağasız ikinci bir çuval vak’asıdır. Evet dün kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin başına çuval ikinci kez geçirilmiştir. Üstelik bu çuval birinciden daha dramatiktir, zira Hurşit Paşa’ya bu saygısızlık bizatihi Türkiye’de yapılmıştır. Vahameti en iyi anlatan fotoğraf Sözcü gazetesinin dünkü manşetiydi: Haberde onlarca polis tarafından kordona alınmış Tolon için “Apo’yu bile böyle götürmediler” deniliyordu. Evet yiğit bir general dün Öcalan eşkıyasına reva görülmeyecek bir saygısızlıkla teşhire sunulup hedefe oturtuldu. Sorarım size, o kahraman komutanı telefona çağırsaydınız gelmez miydi! mustafa balbay için ankarayı en iyi bilen gazeteci diyorlar hurşit paşayı konusmaya gerek yok sinan aygünün durumu zaten ortada bunları arasan sorgu yapacaz istanbula gelin desen 2 saat içinde gideceklerini herkes biliyor ama siyasi şov yapacaklar ya ondan bunlar hep mehmet ağarın suçu be adam sağı birleştircem diye yok edersen millet naapsın sağda parti yok bastı akpye gürdün mü ampulu nooldu madımak katliamınıda ergenekon yaptı apo ile aynı durumdalara vatan hainiler terörist örgütler adamları apo ile aynı suçtan yargılayacaklarmış. siz iyisiniz durmak yok satmaya sömürmeye devam
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ümraniyedeki evde yakalandığı iddaa edilen bombalar imha edilmiş sanırım, bir davanın bir numaralı delili patlar matlar diye imha edilmiş ???!! gerçekse çok gülerim
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Prawler said: Erdogan sonuna kadar gidecegiz demis. Korkun sokaktaki Ataturkculer! Haa cami duvarına işerim diyor yani :/
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Erhan Göksel'in çok "bomba" (öyle böyle değil) açıklamaları var kendi sitesinde. Okumanızı şiddetle tavsiye ederim.
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Her 10 yılda bir darbe olurdu. Bu sefer 28 yıl oldu.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Drakkahn said: Radikal'in Vakit'ten ne farkı var?
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Sparkcaster said: ümraniyedeki evde yakalandığı iddaa edilen bombalar imha edilmiş sanırım, bir davanın bir numaralı delili patlar matlar diye imha edilmiş ???!! gerçekse çok gülerim +1
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 numberten said: said: AKP rejim düşmanıdır yaptıkları vatana ihanettir. Onun savunanlar ve destekleyenlerse aynı çıkar doğrultusunda hareket ediyorlarsa vatan haini değilse düşünme yetisini kaybetmiş idrak zorluğu çeken zavallı bireylerdir ki biz bunlara halk arasında liboşda deriz. Sen ülkemizdeki iki kişiden birine liboş diyebiliyorsun ama ben "liboş anandır deseler kızarsın" dedigimde ukala ve pislik oluyorum öyle mi? evet hadi go to some liboş forum
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ergun Babahan said: Şimdi, Ergenekon oluşumunun Başbakan Erdoğan'a suikast düzenleme girişiminde bulunma işini DHKP-C örgütüne havale ettiği iddiası var. Sabancı suikastı, DHKP-C örgütünün yaptığı bir işti. Acaba bu cinayet de bu örgüte taşeron olarak havale mi edilmişti? ergenekon'a bak be....
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 keneddyi ve abraham lincoln ude ergenekon oldurdu
Öne çıkan mesajlar