Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hurşit Tolon Gözaltında, Cumhuriyet Ankara Temsilciliği Basılmış Durumda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
Abi Basbug'un aciklamayi dinlerken omrumden 5 sene gitti sanirim, nasil bir konusma o ya.

ADAM TEKRAR EDIYORUM DIYIP TUM CUMLEYI HARFI HARFINE TEKRAR SOYLUYOR, BIR KELIMEDEN ONCE ALTINI CIZIYORUM DIYORSA ONU 3 KERE FALAN SOYLUYOR SDFDS

hangi açıklama
Mesaj tarihi:
AZUZUAHAHAHA.

DINCI POLIS BENIDE YERSENEKONDAN YAKALAI PLS.

Şaka maka, karakedinin paticigi kurma nedeninişn ergenekona dürüm sağlamak oldugu iddia ediliyor? Görevi bırakmasının sebebide yakalanıcagını bilmesiymiş?

Doğrumu bunlar sayın adminler?
Mesaj tarihi:
"Vakit hem yumuşak, hem emiciligi yüksek hemde hesaplı"

"Vakit, bahçenizdeki bitkilerin %400 hızla büyüyecegini garanti eder, her bitkinin dibine 2 avuç vakit iyi gelir"
Mesaj tarihi:
Bone said:
pekaziz said:
Mustafa Balbay'a gerçekten üzüldüm ama Cumhuriyet Gazetesi'nin akıllanması için daha pek çok insanın gözaltına alınması gerekiyor sanırım.

İlhan Selçuk serbest bırakıldı, 1 hafta sonra Ergenekon'la ilgili haber yapmayı kestiler. Mustafa Balbay salıverilsin yine aynısını yapacaklar.

Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşayın dediği sürece birileri, bu işler bitmez devam eder.

akıllansın Cumhuriyet.
AKP yanlısı olsun.
akılsız akılsız dolaşıyorlar. Bak Engin Ardıç'a Mehmet Barlas'a, ATV'den milyarları kaptılar.

Söylediklerimi nasıl anladın bilmiyorum ama orada Cumhuriyet'in yetersiz tepkisini eleştirdim ben.
Mesaj tarihi:
Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!

Eee madem bu kadar kotu durumlar neden hala oturuyorsunuz ?
Mesaj tarihi:
Giovanni said:
Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!

Eee madem bu kadar kotu durumlar neden hala oturuyorsunuz ?

Lider olarak meydana çıkmanı bekliyoruzdur.
edit: Sivas'a Ergenekon bağlantısı yapıştıran canlılar, bu saçmalığın, sadece istemedikleri insanları suçlamak için kullanılan maskaralık olduğunu güzel kanıtlıyor. Bütün muhalefet ergenekon, bütün kötü şeyleri onlar yapmıştır, yersen..
Mesaj tarihi:
iddianame ya da iddaname nasıl yazılıyorsa işte o:F 2,500 sayfaymış ve son düzeltmeler yapılıyormuş

gaynak: savcı yardımcısı

edit:
sanıklar terör örgütü kurmak suçundan yargılanacaklarmış
oha demek istiyorum emekli paşalar terör örgütü kuruyor ne için darbe yapmak için hmmm kulağa süper mantıklı geliyor neyse bakalım...
Mesaj tarihi:
Türkiye'de örnekleri olan bi olay, neden mantıksız olsun ki? Bırakalım bi açıklansın iddianame.

düzelterek açıklıyorum, Türkiye'de darbeci eğilimde olan grupların örgütlerin kurulduğu örnekleri olan bir olay.
Mesaj tarihi:
allah bin türlü belasını versin bu vakit ve onun boyalı versiyonu zaman gazetesinin ve yazarlarının.

vakit e açıp bakıyorsun halen sivas olaylarına bir kulp bulmaya çalışmalar. halen aziz nesin in türkçeye çevirttiği şeytan ayetlerini bahane göstermeler.

ya bunlar nasıl insan ya.

zaman ın internet sitesine baktım göremedim sivas olaylarıyla ilgili tek bir yazı.

ama tayyib beyin kömür çıkarma haberini gördüm.

sivas katliamı gibi bu ülkenin utancı olan, aydınlık insanlarının yakıldığı ve katledildiği bir gün bu gibi gazetelerde çıkan yada çıkmayan haberlere bakın ya.

diğerleride onlardan çok farklı değil. kenra köşeye iliştirilmiş bir ufak yazı.

vakit gazetesi yazarı tecavüzden tutuklanıyor, hemen arkadaşlarını korumak için sayfa sayfa çarşaf çarşaf yazı yazıyorlar.

dinsiz, ahlaksız adamlar.

yaptıkları her işe bir kılıf bulmakta üstlerine yok.

yokmu bunlara dur diyecek biri ya. nerde hani sizin demokrat insan hakları mücahiti hükümetiniz.

nasıl oluyorda bu tarz bi haber yapabiliyor vakit gazetesi. ortada düpedüz bir katliam var ya. masum insanlar cayır cayır yanmış. bu adamları savunan avukat refah partisi üyesi. eski adalet bakanı.

bukadarmı düştük artık biz. bukadarmı köle olduk. halen biri çıkıp AKP kapatılırsa DTP doğuda oy alacak. AKP kapatılırsa ekonomi kötüye gidecek diyor.

Uyanın artık be. bukadarda saf ve aptal olmayın.
  • Yeni Oluştur...