Uzun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Youtube den bi kac Age Of conan hakkidna bir kac video izliyeyim dedim ve bu video ile karsilastim. Izlerken bir anda aklim karisti. Gulmelimiyim yoksa aglamalimiyim ? http://www.youtube.com/watch?v=cEUrH5zMFxc
callawey Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bu video wowun ilk yılında yayınlanmıştı arena yaparken çocuk sinir krizi geçiriyor, aoc ile bi alakası yok, oraya ekranını koymuşlar okadar
hunty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bu versiyonu guzel olmus keh keh. bunu ilk ogame'e koymuslardi galiba.
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 callawey said: bu video wowun ilk yılında yayınlanmıştı arena yaparken çocuk sinir krizi geçiriyor, aoc ile bi alakası yok, oraya ekranını koymuşlar okadar WoW'un ilk yılında arena da iyiymiş tabiki, çocuk baya ileri görüşlüymüş anlaşılan :p
draedan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 youtube gosteren dns ısterız, yukardakıler sıze dıyorum !
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 veya videonun adresini yazarsan vtunnel aracılığı ile izleriz
callawey Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Gangren said: callawey said: bu video wowun ilk yılında yayınlanmıştı arena yaparken çocuk sinir krizi geçiriyor, aoc ile bi alakası yok, oraya ekranını koymuşlar okadar WoW'un ilk yılında arena da iyiymiş tabiki, çocuk baya ileri görüşlüymüş anlaşılan :p hatırladığım kadarıyla yazdım, 1.2.3 bi farkı varmı yok, içeriğe değil, anlatılmak istenene odaklan :)
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 hahaha süper yapmış eleman. çok eski bi video, sanırsam wowdan bile eski olabilir. çocuğun fena şekilde yardıma ihtiyacı var ajosıajd.
Uzun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 http://technorati.com/videos/youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DcEUrH5zMFxc
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 callawey said: bu video wowun ilk yılında yayınlanmıştı arena yaparken çocuk sinir krizi geçiriyor, aoc ile bi alakası yok, oraya ekranını koymuşlar okadar Hahaha her oyunda aynı videoyu editleyip sıcak servis yapıyorlar. Bingildak'in dediği gibi video çok eski. Unreal Tournament oynamaya çalışıyor çocuk.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bide starwars kid var o daha iyi :)
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 yav herkes bi oyun demiş de doğrusu UT evet :D mouse & klavyeden anlaşılıo heralde ogame olmadıı
Öne çıkan mesajlar