KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Arkadaşlar sörf yaparken bir yerde takıldım kaldım adamın yazdığını aynen kopyaladım buraya yazıcam. Sanırım bunu yazan kişi yazdığı sitede DNA 'ı delmiş eğer aykırı bir durum ise bizde sileriz sonuçta ben closed beta oyuncusu değilim elime geçtiği için yazıyorum. Ama okuduklarım insanın iştahını kabartıyor.. Oyun herkez bildiği üzere closed beta ve çok büyük şeyler beklememmiz gerekiyor dee hadi biz beklioz oyun kaç yıldır hazırlanma aşamasında bi mok yapılmamış mı hala vs diyorsanız yanılırsınız oyun bir çok yönüyle hazırlanmış durumda ki benim inancım grafik tasarımıda hazır fakat bunu hangi akla hizmet verdikleri bilmiyorum fakat bi şekilde bunu göstermiyorlar oyuna başladığınız andan itibaren oyuna hayran kalmamak elde değil oyun gerçekten oynanabilirliği olsun veya sistemi olsun mükemmel Görev sistemi olsun oyun içindeki atmosfer olsun gerçekten muazzam derece birbirlyle uyumlu görevler çok güzel ve tam bir hikaye havası mevcut chapter chapter görevleri yapip ilerliyorsunuz ve chapterlara uygun şekilde görevleri yapmaya başladığınızda size uygun titleler vermeye başlıyor ve hoşuma giden yönlerinden bir taneside görevler harita üzerinde yerlerini gösteriyor görevin oldugu bölgeyi kırmızı bir halka şekline alarak bizi ölümüne uğraştırmaması gerçekten hoş pve sistemine bittim diye bilirim harika bir pvesi war bu oyunun her bölümün kendine özel daha ilk yerler olmasına rağmen böyleyle istance dışı hariç bulundugunuz chapterların ana şehirlerinde veya çevresine yakın yerlerde oraya ait özel görevler bulunmakta bu görevleri kesinlikle tek başınıza yapmanız mümkün değil çok sağlam grouplar ile bu görevleri yapabilrisniz ve geçrekten çokta zevkli combat sistemi diğer oyunlardan farklı olarak yaptıgınız çeşitli büyüler veya meleeler için yaptıgınız çeşitli vuruşlar sonucunda belirli bir power topluyorsunuz atıyorum eğer mage şuanda ilk leveller oldugu için bir büyede özel bi güç war o büyüyü her yaptıgınızda Mage gücünüz artıyor ve artan mage gücünüzü diğer spellerinizi kullandıgınızda deli critler vurabiliyorsunuz ve bunun gibi çok farklı şeyler mevcut hoşuma giden yönlerinden bir taneside inanın bu oyunda insanların birbirine benzemesi pek mümkün olmayacak gibi talentların yanı sıra ki talent war mı bilmiyorum henüz.Fakat büyülerinize Master diye bir özellikle eksra güç katabiliyorsunuz fakat henüz bunun nasıl oldugunu veya kaç levelde büyülerinize güç kattıgınızı bilmiyorum.Guild sistemi gerçekten çok tatlı ve istediğim şekilde olmuş henüz detaylı bir bilgi veremiyeceğim fakat biraz daha oynadıktan sonra bu konudada gördüklerimi ileteceğim oyun şuanda bile beni cezbetti açıkcası çıktıgında bu oyunun nasıl etrafı dağatacağını düşünemiyorum bile oyun muzzam beklediğimin ve tahmin ettiğimin üstünde etrafta sağda olda denilenlere inanmayın ve ümidinizi kesinlikle yitirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yazan arkadaş noktalama işareti bilseymiş keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 gözlerimmmmmmmmm gözlerimmmmmmm oyuna bişey diyemem ama yazan adamı gören olursa benim yerime söylesin "vay kılıç var inanmıyorum büyüde mi aman tanrım critte mi atıyorsun hadi ordan quest var hemde follow up lı yeme beni" bir insan evladı bir sayfa yazı yazıpta hiç mi bilgi vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 DNA'yı delmiş?! voahhh adam yaşamın yapıtaşını delmiş, tıpta devrim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Pek de DNA yı delicek bişey görmedim. Büyü kullandıkça bi bar doluyomuş ordan bonus geliyomuş diğer büyülere falan podcastlerde görmediğim bi bu vardı. O da işte anca mitokondrinin yapısını çözer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bilmem delmiş mi işte :D hep beraber tartışıyoruz. gerçi delse ne yapıcaz.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 dna ne ya ? of tamam jeton düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 O güzel bu güzel tamam anladık da niye güzel ehueh, güzel demekle NDA delinmiyor, delin artık şu NDA'i :P Ne nasıl yapılıyor onu anlatsın bari, büyüler güzel eyvallah da ne yapar büyüler onu anlatsın. Ha bir de haritada quest yerini göstermek standart oldu, mümkünse her oyunda feature olarak gösterilmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ben eee? deme ihtiyacı hissettim nedense... zaten bunları her yerde söylüyorlar, spesifik bir bilgi kırıntısı yok ki NDA'ya aykırı olsun... DNA delmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuya ardeth i davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Bende "mage gücüne" takıldım, ulen madem cb oyuncususun, madem nda kıracaksın, oyundaki terimleri afişe et, ucundan kır, neden böyle ne idüğü belirsiz şeyler yazıyosun. not: öm den kırıyorum nda ı ben hadi bakalım, sorun soruları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 siteyi bulamıyorum bulsam adamı dövecem :D neden daha detaylı yazmadığını şirketteki bizim dış ip kaçtı ki off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Başlığı editlemiyorum komik olmuş adkshfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Xaenin said: Başlığı editlemiyorum komik olmuş adkshfs. en azından başlığa uyarı ekle; hamileler, yaşlılar ve numaralı gözlük kullananlar için sakıncalıdır diye hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ehueh başık bulma fobimi bir yensem :D Xaenin said: Başlığı editlemiyorum komik olmuş adkshfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?71,3283960 hangi sitede bulduysan, paticikten almış onlarda lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 muauhahua evet aynı bu yazıydı ben üst taraflarını falan kesmiştim yerlere yattım gülmekten biri beni durdursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 hangi kameraya bakicaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 haha super ya diorm bu yazıyı nerden tanıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Jeton yeni düstü bende de 2 gündür topici okuyorum simdi anladim;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 MacLeod said: http://forum.paticik.com/read.php?71,3283960 hangi sitede bulduysan, paticikten almış onlarda lol. Hemi de DNAdan. Eğlence bölümünden iyi burası şu aralar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ASDJASHJASHDJHSJDHAJSFHLASDH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 oyundaki kitlede burdaki gibi efsane olursa kesinlikle oynamam gerek bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar