Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
world of warcrafti normal olarak calistirabilen her pc bence diablo 3 u rahat calistiracaktir. normalden kastim, ornegin normal cozunurluk, normal ayarlar en yogun zamanda if de 20-30 fps aliyorsaniz d3'u de rahat oynarsiniz.

bence destekli salliyorum ve tutacak :)
Mesaj tarihi:
Sanmıyorum, D3 çıkana kadar WoW'un yeni ek paketi gelebilir (ve sistem gereksinimleri güncellenir)

Benim tahminim SC2'yi rahat oynatan makinaların, D3'ü de oynatabileceği yönünde.
Mesaj tarihi:
iyide sc2 nin sistem ozellikleri ne ki?

wowun if kisminin expansionla alakasi yok ki.. yani wowun ironforgedaki o insan kalabaligi ve grafiksel yogunlugunu goz onune alir ve su videolarla karsilastirisak pekde sorun cikacagini sanmiyorum.

sonucta usten gorunen video ve kamera acilari cok da free olmayan ve karakterlerin - moblarin grafiksel ve poligonsal degerleride goz onune alindiginda titan quest, neverwinter nights 2, sacred 2 gibi oyunlardan daha dusuk bir sistem isteyecegini soyleyebilirim tekrardan :)
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
d2 patchi ile yavas yavas ugrasiyorlardir ki oylesi daha uygun zaten. d3 cikmadan bi sure once yayinlarlar, bizde tozlu cdlerimizi cikarir oynariz.

http://forums.battle.net/thread.html?topicId=17730163888&postId=177283887236&sid=3000#6
Mesaj tarihi:
diablo 2 çıktığında 640x480 dışında çözünürlüğü olmayan tek oyun filandı. 1995'te bile 800x600 gelen oyunlar vardı. evet zamanının gerisindeydi. grafik olarak zayıf olması hayranlarının oynamasına mani olmadığı gibi tersi de doğru, hayranları oynadığı için grafikleri gelişmiş anlamına gelmiyor. d3 de bu yolda gibi, en son ana karakteri gülümsetmek için pre-render cgi sahne koymuşlardı videoya. sanırım en son 2005'te filan öyle bir oyun gördüm.
Mesaj tarihi:
zaten maksat "bakın bizim motorda piksel şeydır 5 var" demek değil, oyuncusuna sattığı yepyeni oyunun açar açmaz "bu ne böyle, nerde grafik ayarı bunun" dedirtmemesi.
Mesaj tarihi:
grafikten başka şeylerle oyununu öne çıkartabilen firmaların avantajı da bu zaten. fazla sistem istemeyen oyunlarla oyuncu kitlesini geniş tutabiliyorlar.
Mesaj tarihi:
32874624 tane yorum gelmiş ama hala ne zaman çıkar tahmini ne diosunuz sorusuna cvp gelmemiş :P

harbi arkaaşlar ya ne zman çıakr bu. canım bişi lvlamak istiyo. yaratık kesmek istiyo. gittim dawn of magic kurdum. baydı kapadım üf..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...