Olivies Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Masquerade said: kaç olursa olsun, CE alıcaz. sabahlara kadar battle.net'te item farmlıcaz, minimum 3 dersten kalıcaz... vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Masquerade said: kaç olursa olsun, CE alıcaz. sabahlara kadar battle.net'te item farmlıcaz, minimum 3 dersten kalıcaz... vs vs vsne zaman çıkacağını bilmiyorum, hatta kaçıncı sınıfsın onu da bilmiyorum ama muhtemelen d3 çıkana kadar üniyi bitirmiş olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ben is bulurum D3 cikana kadar. isallah dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 aquila said: ben is bulurum D3 cikana kadar. isallah dinimiz amin bu işsizlike? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 yaw cahilliğimi bağışlayın ama blizzard eskiden böyle sslerle, videolarla insanları heveslendirip çok bekletmezdi diye hatırlıyorum. 10 yıl beklerdik, hop diablo 2. hop warcraft 3. fln. yanlış mı hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Hiç "hop" diye çıkardıklarını görmedim. Diablo 2'nin trailerları falan vardı hep WC2 cd'lerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 fizban said: Masquerade said: kaç olursa olsun, CE alıcaz. sabahlara kadar battle.net'te item farmlıcaz, minimum 3 dersten kalıcaz... vs vs vsne zaman çıkacağını bilmiyorum, hatta kaçıncı sınıfsın onu da bilmiyorum ama muhtemelen d3 çıkana kadar üniyi bitirmiş olursun :) ahah tabi o da var. seneye bugunlerde bitmiş olabilir okul aksamaz ise. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Black-ice said: yaw cahilliğimi bağışlayın ama blizzard eskiden böyle sslerle, videolarla insanları heveslendirip çok bekletmezdi diye hatırlıyorum. 10 yıl beklerdik, hop diablo 2. hop warcraft 3. fln. yanlış mı hatırlıyorum. diablo 2'nin çıkması birkaç seneyi bulmuştu. warcraft 3 de aynen öyle, adamlar oyunu rpg'den rts'ye kadar çevirmişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 gaza gelip gene d2 kurdum, oynadim ve bitirdim. hell'e girip tekrar bir e yuh olunca uninstall ettim. ciksin lan artik d3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 blizzard wow ile halinden menun acele etmelerine ne gerek var :) hem rts piyasasında da pek rakibi yok SC2'nin (aynen D3'ün de). bu yüzden ne yazık ki blizzard'ı oyunu beklenmez diyen arkadaşa katılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Bone said: ...warcraft 3 de aynen öyle, adamlar oyunu rpg'den rts'ye kadar çevirmişti... Warcraft ve RPG ? Senelerdir ( hakkaten cok senedir! ) oynarim Warcraft serilerini ve hic RPG oldugunu hatirlayamadim. Varsa oyle bir surumu, oynayalim hemen :) Guzeldir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 yapım aşamasında çevirdiler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 gameplay videolarını tekrar izledim mor renkli axe düştü mor ne oluyo ki biliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 poison? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 sharky said: Bone said: ...warcraft 3 de aynen öyle, adamlar oyunu rpg'den rts'ye kadar çevirmişti... Warcraft ve RPG ? Senelerdir ( hakkaten cok senedir! ) oynarim Warcraft serilerini ve hic RPG oldugunu hatirlayamadim. Varsa oyle bir surumu, oynayalim hemen :) Guzeldir kesin. Aslında RPG değil, Thrall'ın Adventure tarzı oyunu olacaktı. İnsanlardan kaçış, Horde'u toplayışı fln. Baya ilerlenmiş oyunu iptal etmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Garadia said: gameplay videolarını tekrar izledim mor renkli axe düştü mor ne oluyo ki biliyo muyuz? Mor renk itemlar Unique. Altın sarısı ve sarı birbirine çok yakın renkler olduğundan karışmasın diye artık mor olacakmış unique itemlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 nasıl kötü bi tercihtir ya 13 yıllık unique itemın altın sarısını değiştiriceklerine rareı mor yapsalarmış bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ayıp valla o ne oyle..oldu olacak pembe ypapaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 hep bu wow denen oyun yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 4-5 sayfa önce bu mevzu ile ilgili bi iki şey dedim. wowa benzetyorlar diabloyu scyi diye. git monütörünün parlaklığını kıs dediler. asdadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Monthius said: Garadia said: gameplay videolarını tekrar izledim mor renkli axe düştü mor ne oluyo ki biliyo muyuz? Mor renk itemlar Unique. Altın sarısı ve sarı birbirine çok yakın renkler olduğundan karışmasın diye artık mor olacakmış unique itemlar. lanet hey allahım. hastaydım ben o renge :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 mor cok renkli bi renk oynanmaz artık diablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Unique'in altın sarısı ile karizması da gitti. Bir daha giymem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 altın sarısını değiştireceklerine normal sarıyı değiştirselermiş ya. vaktinde wow online diablo demiştim ama diablo'yu offline wow yapacaklar bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Lanet olsun sana mor, çıdışarııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar