Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yok canım olmaz böle. bu betanın betasını betasıdır bence. direk orjinal treleri orta yere oymazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 siteyi yapan kendi yapmis o treeleri wow iconlariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 aahahaha wow talent treeyi calmıs eleman direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Çok heyecanladım ter bastı hemen duş almam gerek. Dört gözle bekliyorum. Allahhhhhhh Diablo 3 ders mers vize final gider biter. Okul uzayacak yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 yeni video: http://www.viddler.com/explore/Joystiq/videos/215/0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Hayırlısıyla bi gelse alsak yükleyip sonra vay anasını nası kasıyo diyip adam gibi oynuyamasak ne guzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 su oyun ciksa da on dakika mouse tiklayip sonra "lan boyle oyun mu olur be" desem, silsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Bende Sabırsızlıkla Diablo 3 ü bekliyorum. Gelene Kadar WoW dan şaşmam zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Mum_Chamber said: su oyun ciksa da on dakika mouse tiklayip sonra "lan boyle oyun mu olur be" desem, silsem. büyük günah walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 oha yukardaki videoyu yeni izledim efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Rengarenk.... çiuv çiuv... oleyy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 yeni class falan ne zaman açıklancak beaa heyecan olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bildiğin prince of persia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Sanki follower npcler daha bi überleşmiş biraz daha party havasına bürünmüş gibi geldi ama yanılıyorumdur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 şu videoları izledikçe Sorceress açıp D2 oynayasım geliyor. ama finaller de var üff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Vallahi ya yukleyıp oynasakta dedıgın gıbı su fınaller yaa ahada gıdıyorum hatta birine :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Büyük ihtimalle Diabo 3'ü WoW gibi yaparlar. Tank-DPS-Healer kobinasyonu görürüz. Videolarda hep boss vari creaturelar mevcut ve diablo 1-2'deki rare creaturelardan daha bosssal duruyorlar. Healer karakter mi kassak acaba, tank önden dalar sen arkadan heallarsın. Diablo chat kanallarında "LF healer for 10-main raid" lafları uçuşacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 D3'te healer yok, tankta yok. Herkes DPS olacak, official açıklama bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Healer'i bilemem de, tank nasil olmaz yahu? Multi'de hasari emecek birisi her daim sart. Heal'i gerekirse lifesteal'dan alir o sorun deil cok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Diablo 2'de nasıl ki? Hiç multi oynamadığımdan merak ettim. Boss'lar kime saldırıyor mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 kafasına göre takılıyolar. en yakın kimse ona saldırıyo olabilirler : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bliywig said: diablo 2 ye göre çizgi film gibi olmasını geçtim ( bana göre ) skill treeler buradaki gibi olucaksa grafik dizayn olarak ,bence çok büyük bi ayıp ... ben inanmıorm buna http://diablo3x.com/classes/barbarian/barbarian-talent-trees gördüğüm en güzel talent tree bu arada; bütün skilleri fulleyebiliyorsun ahfısuhgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 yeter artıkkkkkkkkkkkk gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Umarım potion spam yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar