0ne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Gangren said: Yeni sınıf açıklaması 10 - 11 Ekimde. Totalde 12 klas olucak zaten ve bunlardan henüz 2 tanesi biliniyır(barbar-witch doctor).Bi arkadaşım blizzard için d3 karakteri geliştiriyor mad lab diye bi programla sanırım 1 haftada kolunun hareketlerini anca bitirebildim dedi. Ve 150-200 kişiye yakın bu tarz karakter geliştirenler var.Sadece ilk 10'a girenler 6000$ para alıp credits e ismini yazdırabilecek.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Yavaş atsak? Tutmuyor da ondan yani. said: There are 5 character classes in the game. We know two so far: a new Witch Doctor class, and a completely redone Barbarian class. Male and female options for all classes. 12 klas yuh yani....
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 12 class ne abi raid mi kurucaz diablo kesmek icin :D
kfg Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yok abi daha 2 class duyuruldu, barbarian ve witch doctor... toplamda 5 class olucak dendi(bundan emin degilim), barbarian dısında hic bi class onceki oyunlardan olmayacak dendi(bundan eminim =))...
Apis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kfg said: yok abi daha 2 class duyuruldu, barbarian ve witch doctor... toplamda 5 class olucak dendi(bundan emin degilim), barbarian dısında hic bi class onceki oyunlardan olmayacak dendi(bundan eminim =))... Bir archer, bir meele daha, birde safkan caster. Öyle heyecanlı heyecanlı bekleyecek birşey yok. Witch Doctor dediğiniz Necromancer'ın değişik kaportalısı. Curse, Summon... aynı şeyler. Adlar, kaporta değişir ama içerik aynı olacak.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ahanda kendi orjinal FAQ'ınında yazıyor. Adamlar kendi diyor 5 class olacak diye. said: How many character classes are included in Diablo III? What are they? Five character classes will be included in the game, two of which, the barbarian and witch doctor, were revealed when the game was announced at the 2008 Blizzard Entertainment Worldwide Invitational. The other classes will be announced at a later date. http://www.blizzard.com/diablo3/faq/#1_6
keldron Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Apis said: Witch Doctor dediğiniz Necromancer'ın değişik kaportalısı. Curse, Summon... aynı şeyler. Hiç katılmıyorum.Hadi curseler acısından belki bir alaka kurabilirsin ama;bu demek değildir ki skiller aynı.Necro olsaydı prewiev de gösterdikleri skillerin kaçı olurdu sence.Bi de su kalan 3 class paladin(bence vazgeçilmez),sorcerer ve archer tadında bi class olucak.Sürpriz yaparlarsa tatlı olur...
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 paladin olmayacak, sadece barbara iltimas geçmişler.
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 paladin olmaz crusader olur, marauder olur :) plate armor giyen bişi kesin koyarlar (animasyon olarak yani) 5 classa zaten çok basit (50 kere yazıldı ama ben bi daha yazıcam) melee melee hybrid büyü büyü hybrid ranged
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 classlar belli hakkaten. sonra çıkacak exp ile assasin druid ayarında bişeyler koyarlar. Aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp koyacaklar tekrar önümüze. Hiç deilse oyunun ilerleyişi iyi olsa.
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 fir3blad3 said: classlar belli hakkaten. sonra çıkacak exp ile assasin druid ayarında bişeyler koyarlar. Aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp koyacaklar tekrar önümüze. Hiç deilse oyunun ilerleyişi iyi olsa. Isıtsında gelsin... diablo arkadaşlar ya bu ne çabuk unuttunuz size geçirdiği o günler. Item peşinde koştuğunuz saatleri. Duriel'e ettiğiniz küfürleri. Bulamadığınız runeleri Haydi hep beraber BERABER YÜRÜDÜK BİZ BU ACTLERDE BERABER ISLANDIK YAĞAN MOB RAİDLERİNDE ŞİMDİ BİLMEDİĞİM YENİ BİR GRAFİK SİSTEMLE BANA HERŞEY DİABLOYU HATIRLATIYORRRR
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 belki yarın, belki yarından da yakın.
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Çok şanslı isek 2010'dan önce. Ama harbiden öyle böyle değil acayip şanslı olmamız lazım.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 starcraft'ın cıkmasına ne kadar var bilmiyorum ama ondan once cıkacagını sanmıyorum. 2010'u rahat goruruz, oyle bi sans yok :P
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Hmmmmm bence 2010 İlk Bahar, Yaz sezonu gibi çıkar. 2009 zor ya. Beta Testing filan yapar Blizz iyice.
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Bliz bir sene içinde iki release yapmaz herhalde. 2008 wotlk, 2009 sc2, 2010 d3 gibi geliyor bana.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 fir3blad3 said: classlar belli hakkaten. sonra çıkacak exp ile assasin druid ayarında bişeyler koyarlar. Aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp koyacaklar tekrar önümüze. Hiç deilse oyunun ilerleyişi iyi olsa. ben kaç yaşında ölecem peki sayın kahin?
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Senin ne zaman nalları dikeceğini bilemem. Bu şekilde yorum yapmamın sebebi, çıkan birçok diablo vari oyunda yenilik olmamasıdır. Classlar genelde aynıdır. Oynanış aynıdır. Muhtemelen diabloda bu şekilde olacak.
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Topici okurken gaza geldim diabloya başlatım yine :) druid ile ilgili hiç bir fikrim yok ne dersiniz druid için ? nasıl bir build oluşturmalıyım? help me pls
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 fire huntermentalist http://forums.diii.net/showthread.php?t=526489
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bence bu oyunda tek bir tane exp gelmeyecek. Sanctury diye dunya yarattilarsa, her exple wowdaki gibi yeni yerler ekleyecekler bence yada yeni yerler acilacak belki?? Yeni classlarla beraber tabii. MMO tadinda bir diablo goruruz belki.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 fir3blad3 said: Senin ne zaman nalları dikeceğini bilemem. Bu şekilde yorum yapmamın sebebi, çıkan birçok diablo vari oyunda yenilik olmamasıdır. Classlar genelde aynıdır. Oynanış aynıdır. Muhtemelen diabloda bu şekilde olacak. tauren marine eklenecekmis yeni class olarak. yenilik katmak istiyomus blizzard oyuna, diger diablo vari oyunlara (hangi oyunlarsa onlar) benzemesin diye.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 toggie said: tauren marine eklenecekmis yeni class olarak. yenilik katmak istiyomus blizzard oyuna, diger diablo vari oyunlara (hangi oyunlarsa onlar) benzemesin diye. hack n slash tarzı birçok oyun var. Hiç mi diablo çakması oyun görmedin? Onları kastediyorum. fir3blad3 said: classlar belli hakkaten. sonra çıkacak exp ile assasin druid ayarında bişeyler koyarlar. Aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp koyacaklar tekrar önümüze. Hiç deilse oyunun ilerleyişi iyi olsa. Sonuçta classlar zaten aynı olacak bu kaçınılmaz birşey. Ama oyunun işlenişi iyi olsun.. Tabi eveliyatı okumadığın için aklın sıra dalga geçmişsin.
Öne çıkan mesajlar