Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 1500. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ka-fa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ne oyunmuş be kendinden bu kadar söz ettirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 oyun değil yaşam tarzı. kavga eden eşler, baş gösteren devamsızlık, yaz okulu, şiş gözler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bir oyun bu kadar basit ve bu kadar iyi bir item mantığına sahip olursa kaçınılmaz tabi. Hem kafa yormak gerekmiyor hem de oynadığınız her saniye işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ne işe yarıyor abicim =) click and slash bildiğin.. dakikada 1000 mouse click ile oynuyorsun oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 d1 hellfire ve d2 de sureklı clıck gerekmıyor. basılı tut oldurene kadar vurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kafa yormakta lazım ama biraz ya.. diğer türlü bayiyor bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Her saniye karakterine birşey düşebiliyor ve xp alıyorsun. Tüm oyun boyunca non-stop aksiyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 karakterleri rezil olmuş bence büyü yapan barbar charge falan çok renkli d2 deki paladin gibi charge yapsın çiğerimi yesin bide doktor falan diablo nun havasını bozmuş gibime geliyor neckro olcak direk iskelet summonlicak sprit atcak falan ama görüntüler şahane oynana bilirlik inanılmaz druiel gibi bossun çıkısı falan gözleri dolduruyor ama karakterler büyüler iğrenç bence eski havası kaybolmuş biraz fazla renkli gelmiş ama almicakmiyim alcam hc açıp cayır cayır kascam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 oyun içi videosunu yeni izleme imkanım oldu.. çoğu pve oyun konseptinin city of heroestan "araklanma" olduğunu görünce sevindim biraz , ama şaşırmadım. sonuçta blizzard bu , başarılı olduğu işlerin %80inde başka oyunlardan aldığı fikirleri harmanlayan bi firma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kafanmı güzel ? city of heroes 28 nisan 2004'te çıktı piyasaya, diablo 1997'de.. allam yarebbim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 He he de geç abi. Uğraşma boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Bu biraz şeye benzemiş hani lord of the rings i çektiler, sinemaya gittik mis gibi izledik, dışarı çıkarken bazılarının yorumları 'adamlara bak film yeni çıktı hemen kitabınıda yapmışlar'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 e haber cıksın artık yenı class acıklansın yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Suark said: e haber cıksın artık yenı class acıklansın yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Dragonmax said: kafanmı güzel ? city of heroes 28 nisan 2004'te çıktı piyasaya, diablo 1997'de.. allam yarebbim.. diablo 3ten bahsediyorum ben , diablonun genel mantığından değil , bu son oyundaki , özellikle de son oyun içi videosunda gösterilen powerlardan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Sen neden bahsettiğini bilmiyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 valla ben bunu gordum, gulmekten geberdim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bir de onceki sayfalarda witchdoctor tartışmalarını gördüm. o class ı eleştirmek yersiz. avrupanın ve gocmen amerıkanın witchcraft ı ile karıstırmayın ve karsılastırmayın. witchdoctor daha cok voodoo kokenli bir kavram. d2 de de kokenı olacak zoneları hazırladılar zaten. necro ya uzuldum ama. hatta ona cok sık guzel bır kac orta avrupa tadında zone ve hıkaye beklıyordum. onun yerıne wıtch doctor uzucu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Yeni sınıf açıklaması 10 - 11 Ekimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 1 ay var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Namessar said: valla ben bunu gordum, gulmekten geberdim zaten FABULOUS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnDY1nG Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar