Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Spark Baal gibi yeter dedi.... Yankıları falan duydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Üçüncü mü oldu "son kez yazıyorum"? "Lütfen daha fazla cevap verme, sen cevap verdikçe iyice izansızlaşıyorum, debenip duruyorum, o yüzden son kez yazıyorum, sakın sen de bir şey yazma. Lütfen yazma." Ben niye cevap veriyorum, şu yüzden: Buraya gelip cahil özgüveniyle bir şeyler karalıyorsun, cahil özgüveni dünyanın her yerinde tiye alınacak bir karakter özelliği olduğu için de tiye alındığın için ortalığı velveleye verip insanlara hakaret ediyorsun. Senin hakkında çok bilgili olmam gerekmiyor, takdir ettiğim bir cesurlukla imzana koyduğun site adresinde gördüğüm plebiyen estetik anlayışın ve tezahürün haricinde sahip olduğum tek bilgi defaatle bir çok thread'de insanları bezdirecek kadar gevezelik yaparken onlara soft hakaretler etmiş olman. Bir noktadan sonra insanlar sıkıldığı için sana cevap vermediğinde, ettiğin hakaretler de yetkililerin gözüne çok batmadığında kendini çok üst bir noktaya konumlandırıp her seferinde daha da arsızlaşıyor ve terbiyesizleşiyorsun. Seni tiye almış olabilirim, çünkü hak ettiğini düşündüm ve hala düşünüyorum, ama doyurucu da bir açıklama yaptım zamanımı harcayıp. Buna rağmen terbiyesizliğinin boyutunu gitgide arttırıyor ve kız arkadaştan aileye kadar bir çok alanda laf etme cüretini kendinde görüyorsun. İşte bu yüzden sana cevap yazıyorum. Aşağılamıyorum ama, ağır şekilde aşağılanmayı hak ediyor olmana rağmen, o kendi kendine büyüttüğün ego balonunu patlatmaya çalışıyorum ki yarın bir gün yine cahil özgüveniyle ettiğin laflardan sonra aldığın yanıta karşılık böyle hakaretler etme. Bir gün biri seni tanır da şimdi olduğundan çok daha fazla rekonstrüktiv yüz cerrahisine ihtiyaç duyarsın diye cevap yazıyorum. Yörünge dışına gönderilmiyor olman sana dilediğin herkese dilediğin şekilde kişisel hakaret etme serbestliği tanımıyor, bil diye cevap yazıyorum. Kulağına küpe edecek olsan özel mesaj yoluyla söylerdim. Ama öğrenmeye müsait bir insan yapısında olmadığını gösteriyorsun mütemadiyen. Sana böyle açıktan, yaptığından pişman olmana sebep olacak şekilde hareket etmek lazım. Cinsin başka türlüsünden anlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 bak sen buraya wot yazarken ben sana uzunca bi pm attim. hadi artik geyir bitsin su gaz tipime laf ettin, estetik anlayisima laf ettin, cin de olmama laf ettin, oyunu begenmeme laf ettin, ne kaldi geriye kullanmadigin? pm'e cevap vermemeyi tercih edeceksen, artik benimle buradan da muhattap olma. zayif ve asagi kaldi son davranislarin. baslangicta verdigin sabir dolu cevaplar yerini sinir ve ofkeye birakti. deviantartta guncellemedigim profilimi bile elestirdin d3 altinda. ama malesef sen degilsin benim derdim, tanimadigin bir insani bu kadar yargilaman ve yermen cok kultursuce geldi bana. basta da sen degildin derdim, bir dusunce yapisiydi ama sen fanatigi ciktin bunun, yapacak birsey yok. asagilik tavrina devam edip, sokak bebesi agziyla tipimden falan dem vuracaksan, o zaman derdimi bir kenera birakip ben de seninle ugrasma konusuna gecis yapabilirim. nps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 barbar op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Tristramdan kalktı tren lut gholeinde yaptı firen bu lafıma cevap veren ya paladindir ya pony konn un mesajı son olsun, ikili hakaret kıyısına yanaşan tartışma yasak, ömden de yasak, ötesi bizi ırgalamıyo istiyosanız buluşup saçınızı çekin birbirinizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Betada sorun mu var şuan? Aşağıdaki hatayı alıyorum. Ne zaman bir patch gelse böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Phyx said: -Deno- said: 1 ve 2'yi orjinal almaya gittim geçen gün d&r'a, 2'nin fiyatı 60 tl. aşağı yukarı 2 ay önce 15 lira falandı fiyatı. dat marketing strategy kutu icin almiyosan 2yi 10 liraya satan siteler vardi hala kutu için alıyorum maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Beta da account language kısmına türkce eklemişler. "nasıl yapmıslar acep" diye seçtim restartı attım, haliylen beta clienti desteklemediği için öle malak gibi kaldım tekrar DL ediyorum. benim gibi "a bu ne ki bu" diye merak eden betacılar çıkmasın, ben yandım siz yanmayın `,-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 -Nae said: Betada sorun mu var şuan? Aşağıdaki hatayı alıyorum. Ne zaman bir patch gelse böyle oluyor. dns opendns ise bazen yapiyodu boyle sikinti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 http://www.diablocountdown.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 uf boyle gorunce birden cok geldi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 paladin olaydı iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ya sorma bende oyle bisiyler aramadim degil. class'lar az geldi bana basindan beri ama, expansion vb. hesaplari vardir muhtemelen blizz'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 diablo 2 de de 5 class vardı........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 olabilir o da az gelmiştir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konn said: ya sorma bende oyle bisiyler aramadim degil. class'lar az geldi bana basindan beri ama, expansion vb. hesaplari vardir muhtemelen blizz'in. illa ki vardır, blizz d3 ün etinden sütünden her şeyinden rahat bi 5-6 sene kazanır, 2-3 yıla expansionu dayarlar 2-3 yeni karakterle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 oha arka sayfalarda ne wot'lar varmış okuyamadım beynim patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Şu an oyun kulumuyor galiba değilmi, dijital olarak alanlar için diyorum. Eğer 15 mayısta başlarsa kurulum, binlerce insan yüklenmişken nasıl kurucaz oyunu ? Şimdiden kuruluma izin verilse oymuyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 binlerce insan senin harddiski mi kullancak kurulum için ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Sparkcaster said: diablo 2 de de 5 class vardı........... LOD'dan sonra oynuyoruz ya simdi bunu. 7-5=2 ediyor. En gucel durumda kalmisim ben sori meyt Expansion fikri varsa, cikmasinin 2-3 seneden kisa surecegini dusunuorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 evet maalesef 1990 dan beri oyun sektörü devam oyunlarının her zaman önceki oyunun expsinden daha çok içerik sağlaması üzerinden yürümüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 dl server a yüklenme açısından söyledi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 oyun tamamen çekiliyo şu an sadece kurulmuyo 15inde kurar paşa paşa oynicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar