Sorieno Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 seigen said: amazon'dan 225 liraya collector edition preorderlamıştım ta aralık ayında :P, gümrüğe takılsa bile vergiyi onlar ödüyor. Emin miyiz bundan, nasıl oluyormuş o iş? Eğer böyle alanlar varsa çok, ben de aynı yöntemi kullanabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Eminim, Amazon Export Sales, Inc. tarafından satılıyorsa ve shipping olarak Priority International Courier seçersen (25 usd biraz pahalı ama tek seçenek bu oluyor genelde) DHL telefonla arıyor, 2-3 belgeyi faksla bize diyorlar, vergiyi amazona ödetiyorsun böylece. Bu şekilde SWTOR CE almıştım, ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Collector's Edition 90 euroymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 sonunda tarih verebildiler oh be. =) betayı oynadım az önce ilk defa. bence atmosfer çok iyi. diablo havasını yakalamışlar yine. diablo2'den sonra farklı h&s oyunlar oynadığımda hep bi eksiklik hissediyordum ama bu öyle olmadı. psikolojik olaraktır belki bilmiyorum ama çok başarılı geldi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ms nasıl betada buarada Df ? kısmetse pazar bende deniycem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Seele said: Collector's Edition 90 euroymus. uu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Bu arada arkadaşlar sizin de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama sanırım Diablo 3 serverları tamamen global olacak. Satın alırken diablo 3 isminin altında "DIGITAL VERSION - REGION: GLOBAL" yazıyor. Yanındaki soru işaretinin üzerine gelince de "Diablo 3 is a global game.Players can choose to play on game servers based in Americas,Europe or Asia, regardless of what region they are connecting from. Certain restrictions apply. Further details will be posted at http://www.diablo3.com prior to release." Yani bir SC2 veya WoW almaya calişirken ki Europe ibaresi yok.Mecbur EU versiyonu almak zorundaydık EU serverları için bu oyunlarda. Acaba bir şekilde US den veya başka yerden daha ucuza kapatabilirmiyiz D3 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Valla 60 € ve 90 €'yu görünce verdim Annual Pass'a. Kutulu istiyordum ama ne yapalım, artık 3-5 sene sonra fiyatı düşünce alırız ;) Annual Pass yapınca Diablo 3 Betası geldi cırt diye. O da ayrı bi güzellik oldu B)- http://i.imgur.com/M6qwK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Trdeyken nasıl CE alıcaz bilen varsa bi pm etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 nası ya. bana neden gelmiyor bu lanet beta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Tüm Blizzard oyunlarında olduğu gibi CE sınırlı sayıda gelir. Etiler ve Yeşilköy (belki Beyoğlu) D&R gece satışı yapar. Alan alır, alamayan üzülür. Bazı mağazalarda (Darty, Saturn vs. gibi) da olma olasılığı yüksek ancak oralarda gece satışı olacağını sanmam. Sabah dükkanın kapısına yığılmak gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 AmoRPHouS said: Bu arada arkadaşlar sizin de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama sanırım Diablo 3 serverları tamamen global olacak. Satın alırken diablo 3 isminin altında "DIGITAL VERSION - REGION: GLOBAL" yazıyor. Yanındaki soru işaretinin üzerine gelince de "Diablo 3 is a global game.Players can choose to play on game servers based in Americas,Europe or Asia, regardless of what region they are connecting from. Certain restrictions apply. Further details will be posted at http://www.diablo3.com prior to release." Yani bir SC2 veya WoW almaya calişirken ki Europe ibaresi yok.Mecbur EU versiyonu almak zorundaydık EU serverları için bu oyunlarda. Acaba bir şekilde US den veya başka yerden daha ucuza kapatabilirmiyiz D3 için. acaba ruscu kaca satar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Benim bi şekilde CE yi ayarlamam lazım birilerini bilen varsa pm etsin çok minnettar olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 120 euroya gönderirim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ntvmsnbc bile sürmanşet girdi haberi :) http://i.imgur.com/aqKTY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 oha tarih vermişler hemen alma ayarlamalarını yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 abi bu CE tam olarak ne işlevi oluyor ? cidden bilmiyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Artariel said: abi bu CE tam olarak ne işlevi oluyor ? cidden bilmiyorum çünkü git bak abi ben soulstone usb(orj d2 olacak içinde büyük ihtimal) + şu diablo kafası için alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ha gördüm. soulstone efsane yannız. da bende zaten diablo 1,2,exp kutulu halde var ne bileyim boşa para dökerim gibi ama o kafayla stone falan çok cezbedici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Vay sandığımdan yakınmış be =D Wow annual aldığımdan CE felan alamayacağım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 alirsin ya ce kodunu girince wow accountuna +2 ay ekliolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 çıkış tarihi belli olduğna göre diyaneti uyarabiliriz artık, bu şeytani oyun nur dolu topraklarımızdan içeri girmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 collectors alacaktım da hayvani para vermekten vazgeçtim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Beta oynayanlara: Oyun hazir mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar