silverhoof Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Bi bana mı gelmedi la bu kafaları ye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 key'i kullanmayanlar gönderebilir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 hmmm key yok ki direk accountunuz betadadir diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 key bağışı kabul edilir, arkasından da dua okunur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Bi' bizi mi es geçmiş la bu Blizzard gene? Invt alanları tebrik eder, battle.net hesaplarımızı karşılıklı güven esasına dayalı, seviyeli bir ilişkiye davet ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 al bunu vur mooege ye.. acin oynayin oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 mooege'de skillerin %75i direk calısmıyo, kalan %25de zaman zaman çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Ulan bir beta için de bize invite gelsin, yok arkadaş. Ne oyun çıkardılarsa hepsi sıralı acc.ta daha canımımı istiyorlar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Yil 2012 olmus hala Diablo 3 bekleyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Ya şu ara çıkmalıydı işte, tam wow mop'u beklerken swtor patlamışken oyun piyasası hafiften duraklamaya girmişken. Böyle giderse annual passın 12 ayı diablonun çıkışından önce biticek ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Hevesimi aldım la isteyene kiralarım $$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 parayla beta satanlar süresiz bölümden banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 aynısın "bir delinin hatıra defteri" karaborsacıları için de talep ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 küstümmm küstümmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 iyi bir laptop olmasına rağmen ( i7 2670 16gb ramn 570m ekran kartı ) oyun kasıyor ayarları low a alıp public yapıyorum diğer oyuncu spell cast edince ben donuyorum adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bana versene ozzy 1 hafta takılıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 laptop ile,ilgili problemi var oyunun kaç yıllık masaüstü full detail problemsiz açarken laptop ta rezillik halinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ozii_x said: iyi bir laptop olmasına rağmen ( i7 2670 16gb ramn 570m ekran kartı ) oyun kasıyor ayarları low a alıp public yapıyorum diğer oyuncu spell cast edince ben donuyorum adeta. oha bu pc'de takılıyosa sistem gereksinimi nedir acaba? ama sanmıyorum onda herhangi bişeyin takılabilicegini güncel driver filan kurulu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Bone said: parayla beta satanlar süresiz bölümden banlansın (tu) pati kardeşliği! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 mulgear6 said: ozii_x said: iyi bir laptop olmasına rağmen ( i7 2670 16gb ramn 570m ekran kartı ) oyun kasıyor ayarları low a alıp public yapıyorum diğer oyuncu spell cast edince ben donuyorum adeta. oha bu pc'de takılıyosa sistem gereksinimi nedir acaba? ama sanmıyorum onda herhangi bişeyin takılabilicegini güncel driver filan kurulu mu? Walla takılıyor bende sinirlendim. Driver güncel overlock tuşu aktif cooler tuşu aktif ( MSİGT780DX Laptop ) halde public game oynamak eziyet. eski patch varken bu kadar berbat değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 pc değil o laptop laptopta oyunmu oynanır lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 mulgear6 said: ozii_x said: iyi bir laptop olmasına rağmen ( i7 2670 16gb ramn 570m ekran kartı ) oyun kasıyor ayarları low a alıp public yapıyorum diğer oyuncu spell cast edince ben donuyorum adeta. oha bu pc'de takılıyosa sistem gereksinimi nedir acaba? ama sanmıyorum onda herhangi bişeyin takılabilicegini güncel driver filan kurulu mu? Oyunun laptop ile ilgili ayrı bir sorunu var büyük ihtimalle , takılmaması lazım. Yeni driver çıkar yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 wifi de sıkıntı yaratıyor ayrıca onu da deneyin kablo ile baglanmayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Karea said: pc değil o laptop laptopta oyunmu oynanır lol oynanır lol biri uyandırsın bu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 işkence çekerek oynarsın evet neyse bana ne über süper tower kasama geçeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar