Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ok halletim oynadim :) iyiymis, gordum sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Oyun bende de duruyor öylesine. Nasıl yaptınız? Zamunda üyeliğim de yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 usenet'te de var aynı dosya. indirdim ama oyun yok elimde bi süre beklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Dosya'nın adı ne ki? Mooege'yi aratınca, forumlarda falan yazan şeyler eski sürümü yenilemedikleri için çalışmadığı yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 usenet'te "Diablo 3 Beta+Server_Mooege(wesley762)" bu şekilde ismi. read me dosyası Diablo 3 Server Project. Mooege Description With this Client and Server Program (Mooext) you can host your own little private Diablo 3 server. in other words. you can get a nice preview of the game ! even if you are not in the beta you can atm(20-10-2011) : Play all Classes Certain skills are already working Experience is working Explore the world Kill some zombies See all the loot present in the Beta atm. The goal of this team is to have the "beta" open for everyone. now the best part of all this is. the Diablo 3 client automaticly updates with any bug fixes/patches. and so do the server files. INSTRUCTIONS : 1. Install the Diablo 3 Client using "Diablo-III-Beta-enUS-Setup.exe" 2. Extract "mooext+v9.6.zip" to any desired destination. 3. Run "MooExt.exe" 4. Make sure the "D3 Gamepath" is set correctly under the tab "D3 Launcher" 5. Go to the tab "Mooege Updates" 6. Click "Manual Check" (or press F5) 7. Wait till its done. 8. Click "Play (Local)" 9. Enjoy Diablo 3 as good as it gets atm. - Note the Whats new tab gives info about whats new in the current build. - Please do understand that this is in development, Far from everything works so have patience. - just Repeat step 6 - 8 daily and see whats new ! These developers are working very fast and have made it where they are now in just a few weeks. Much respect to these people and Full credits go to the developers of Mooege (MooExt). if you have any problems you can contact me on ftdworld.net - Wesley762 *beta olduğu için yasak değildir heralde. satışta olan birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 korktum :) ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 olm napiyosunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ana buralar boyle link olmus, diablo topigi diye torpil mi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Kanuni o iş ok ;) sağolasın. Linkler ölsün, link istemiyoruz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ozelden sorabilirsin bir sey olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 mooege dediğiniz şeyin kendi sitesinde dosyaları var https://github.com/mooege/mooege tabii betası olmadığı deneyemiycem. bu arada mooege sitesinde "oyun server emulatörü" felan diyor da, her oyunda geçerli mi bu? yani dosbox gibi eski oyunlarda da kullanabiliyor muyuz? yoksa sadece diablo 3 betası için mi üretildi? 5 haftalık bi torrent buldum ama onda da seed yok. ulan blizzard, yaptığın naneye bak. sırf betayı görebilmek için takla atıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 onlari dun denedim o isler yalan. check your pm mate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Valla bu taklalar işe yarıyor. Witch Doctor açtım bile hemen :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 kanuni başarabildin mi girmeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 yes sir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Oyunun Sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 internette sorun olunca böyle oluyo mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 yalnız oyunun combatı çok iyi, abilityler vs , gerçekten savaşırmış hissiyatı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 mooegeden girdiginizde yaratıklar npcler skiller falan hepsi çalışıyor mu yoksa etraf bomboş sadece yürüyomusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 olm adamlar çatır çatır oynuyor betayı galiba lan bi guide bişey yazın bre biz de insanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 pm sent :) moblar var olduruyorsun questte aliyorsun genel olarak oyunun havasini icine cekiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Sahiden ya dun geceden beri benim de agzim sulaniyo.Google'ladim kovaladim biraz da hangisi hangisi ve ne sartlar altinda duzgun calisiyor tam cozemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mooege'de NPCler falan saldırıyor. Level atlanıyor. Skiller'in bazıları bi çalışıyor, bi çalışmıyor, kafasına göre takılıyor. Ölünce ress falan yok. Oyunu kapatıp, yeniden açman gerekiyor. Karakterler olduğu gibi duruyor ama. Gezmek dolaşmak ise bedeva. Fakat bazı yerlere (kapalı mekanların bazıları) giremiyoruz. Ancak town portalda bütün yerler açık, oradan gidiyoruz. İtemler düşüyor, kullanabiliyoruz falanlar filanlar. Elbette orijinal beta gibi değil ama ortamı görüyorsun hiç olmazsa. Bence aylardır key key key diye sağda solda yırtınmaktansa (kendimi anlatıyorum burada) tatmin edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Beta ama eski hali sanırım, bu yeni rune değişiklikleri falan yok. Yasağı göçeği yoksa pmden uğraştırmayın ortaya dökün linkleri madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 kthxbye said: desenize o köprünün altından çok sular geçmiş.. Before/After before http://forum.paticik.com/thumbnails/248/79d/e95/7b6/720/515/03e/7ae/1cb/5be/23_450xNULL.jpg after http://forum.paticik.com/thumbnails/971/631/8ad/70a/236/d5e/3af/5a1/f65/5e6/2d_450xNULL.jpg Ben o ilk halini sevdiğimi söyleyince linç ediliyordum burda nerdeyse. Ama benim gibiler azınlıkta herhalde bu kadar değiştirdiklerine göre. Neyse böyle de iyidir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar