Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 abiii çok zevkli olmuş oyun, frozen elite pack e denk geldim ve direk yattım, boss 200 hp yancıları 90 hp ve slow yemiyolar, benim skill 10 vuruyo fdgsfgsf gerçi demon hunter bu levellarda tırt silahlarla baya gimp oluyodu, mage felan denemek lazım http://i.imgur.com/NCbEj.jpg bu da ilk açılan rune, level 51 de açılan rune da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Animasyonları hala değişiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 http://i.imgur.com/stI2C.jpg rünsüz http://i.imgur.com/vsZst.jpg rünlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 İndirelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 erken konuşmuşum 7 dpslik bowdan 14 dps e geçince faceroll oldu yine :( http://i.imgur.com/yaVeo.jpg strafe, animasyonu baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 şu an open beta da mı oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 closed beta malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Masq'ın dediği gibi item çeşitliliği çok önemli. D2 oynayanlar bilirler, en güzel yeniliklerden biri unique'lerin bile stat'larının değişebilmesiydi ki daha çekici kılıyordu item işini. Bunun dışında yok ED si fazla olacak yok şu yüzde 1 fazla olacak derken kafayı yedirtiyordu bazen. Ayrıca en güzel olay resist, life, mana vs dışında, FHR, FCR, deadly strike, crushing blow gibi prefix'lerin gelebilmesiydi ki Diablo itemlarını yaratan unsurlar bunlar. Yoksa sadece WoW gibi olacaksa şuna 1 stamina fazla ver, 2 dps fazla ver, tamamen bayık olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 öyleydi bu item listesini yayınladıklarında, şimdi değiştircekler bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 bitirdim demon hunterla şimdi, genel olarak hpleri % 20 civarı arttırmışlar çoğu mobda, oyunun başında baya zorladı, kite felan yaptım ama silah upgradeiyle beraber kolaylaştı yine. skilleri 6 kategoriye ayırmışlar, elective mod ile test ediliyo ama release de olmayacağı için bazı skiller üst üste gelemeyecek, doktorda full summon skilleriyle oynanamayacak vs yani, daha mı iyi olmuş daha mı kötü olmuş karar veremedim rünler de önceden nasıl düşüyolardı bilmyorum ama şimdi yine skiller gibi belli levellarda geliyor, yeni skilldi passive di vs derken 60 a kadar her level yeni bişeyler geliyor diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Sparkcaster said: bitirdim demon hunterla şimdi, genel olarak hpleri % 20 civarı arttırmışlar çoğu mobda, oyunun başında baya zorladı, kite felan yaptım ama silah upgradeiyle beraber kolaylaştı yine. skilleri 6 kategoriye ayırmışlar, elective mod ile test ediliyo ama release de olmayacağı için bazı skiller üst üste gelemeyecek, doktorda full summon skilleriyle oynanamayacak vs yani, daha mı iyi olmuş daha mı kötü olmuş karar veremedim rünler de önceden nasıl düşüyolardı bilmyorum ama şimdi yine skiller gibi belli levellarda geliyor, yeni skilldi passive di vs derken 60 a kadar her level yeni bişeyler geliyor diyebiliriz O "elective mode" ,releasede de olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Sparkcaster said: kaynak? Jay Wilson'un makalesi? Hatta senin için kolaylaştırayım. "Jay Wilson" said: You may already be fuming because you’re a “difficult to master” type of person, but before you run to the forums, we have you covered. In the Gameplay options, we’ve added an ‘Elective Mode’ for the skill system. With this checkbox ticked you’ll be able to place any skill in any skill slot, as freely as you could before. The Elective Mode option is available at any time with no requirements or need to unlock it. We hope the new, more guided interface will give you an in-game heads up as to the intent of each skill -- and maybe even be the way you play through the game in Normal -- but if you eventually have a build that simply can’t be accomplished the way we’ve laid things out, you’re free to pop on Elective Mode and take the skills you want. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 oyun yine çoluk çocuk tiera döndü gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Oyun konsollara da çıkarılacağı için yapabildekleri kadar dumbed down yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 lol hala aynı muhabbet. Oyunun neresi çok akıl mantık veya yetenek istiyordu ki dumbed down yapsınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 onlar ezbere cümle artık ya sfdsf allahın mouse click spamlı oyunu konsola cıkınca dumbed down oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Gangren said: Oyunun neresi çok akıl mantık veya yetenek istiyordu ki dumbed down yapsınlar? dumbed down lafının akıl mantık veya yetenek isteme mevzusuyla bir alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 "Ohoo, skill'leri gerçekten buy etmeden test edebileceğimiz mod var, çok dumbed down, halbuki 40 level kasıp sonra bu skill'in aslında iyi sinerji oluşturmadığını anladıktan sonra start over yapmalıydım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Sparkcaster said: oyun yine çoluk çocuk tiera döndü gözümde Spam same key değilmiydi her diablo oyunu benmi yanılıyorum lol? Çoluk çocuk tier diyor ya şaka mısın sen? Mayın Tarlası bile diablodan daha zor bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 nesi kötü ki electivein işte kafasına göre oynayan blizzardın seçtiği sırayla alır elective oynayanlar istediği skilleri sırayla açar. sonunda hepsi açılcak illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Sorieno said: "Ohoo, skill'leri gerçekten buy etmeden test edebileceğimiz mod var, çok dumbed down, halbuki 40 level kasıp sonra bu skill'in aslında iyi sinerji oluşturmadığını anladıktan sonra start over yapmalıydım" mevzudan bihaber olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mevzu neydi, 2 aylık intervallerle "oyun çok dumbed down oldu : ((" diye whinefest yapmak mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar