Ren Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 oyun sonu bossu sızmış - gfunkokndai(master evil) http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100823165628/kungfupanda/images/f/f4/PoKungfu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 çogomik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Region Free çıkaracaklarını worldwide defalarca söylediler. Bir de Kore Pazarını bırakmaz RMAHsız Blizzard, bekleriz keyiflerini daha. Halihazırda RMAH'tan cash-out özelliğini çıkarıp oyunu 18+ olarak gösterdiler Kore'de ama yine onaylanmadı daha detaylı inceleme gerek diyerek ertelediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Kanuni said: Uzak doguya farkli client sunarlar rmah icin np. Sonucta wow icinde dini bilmemnelerine ters diye uzak dogu icin farkli client cikarmislardi yamulmuyorsam. koreli gençleri sömüremezler o zaman, razı olmaz koticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 azmodan diye seni beni yemişler abi http://oyungezer.com.tr/images/stories/haber/haberler4/20111021_Twisted_Metal/diablo3-azmodan.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/66/JabbatheHuttROTJ.jpg bildiğin jabba the hutt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Gıdık şişkoların üniversal özelliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 valla bende tiksindim . çocuğumu keser alırım diyordum ama şüpheliyim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Masquerade said: Region Free çıkaracaklarını worldwide defalarca söylediler. Bir de Kore Pazarını bırakmaz RMAHsız Blizzard, bekleriz keyiflerini daha. Halihazırda RMAH'tan cash-out özelliğini çıkarıp oyunu 18+ olarak gösterdiler Kore'de ama yine onaylanmadı daha detaylı inceleme gerek diyerek ertelediler. Bir kaç kore haber sitesinde oyunun yarın GRB tarafından onaylanacağı yazıyor. Hadi bakalım totemimi yaptım ben, inşallah onaylanır artıkta martta görürüz oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 oyun öğrenci dostu ya, vize final haricinde diablo 3 kasarsın temel ihtiyaçlarını giderirsin satışla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Çıktığı zaman TR'de de ben yasaklattıracam, Ulaştırma Bakanlığı'na yazım hazır zaten 2 tane müsteşar var tanıdık. Öyle paralı AH'la falan gözgöre göre vergi kaçırtıp tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirtmeyecem Köticke! Haa TR'de büro açarlar adam gibi vergi öderler o zaman başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 2 salak haberci zaten diablo3 çıkınca haberini yapar, yasaklarlar turkiyedede. sana bırakmazlar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Haberciler ve aynı şekilde düşünenlerin kesişim kümesini bulunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 duble yol olcaana kotike gitsin paralar nolcak ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Duble yolların oyunlara ve bir bütün olarak oyunculuğa bir zararı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 axedice said: Duble yolların oyunlara ve bir bütün olarak oyunculuğa bir zararı yok. kahvede vatan/milleti kurtaranlar = paticikte oyunculuğu ve oyunları kurtaranlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 "Tatar Ramazan" said: Çıktığı zaman TR'de de ben yasaklattıracam, Ulaştırma Bakanlığı'na yazım hazır zaten 2 tane müsteşar var tanıdık. Öyle paralı AH'la falan gözgöre göre vergi kaçırtıp tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirtmeyecem Köticke! Haa TR'de büro açarlar adam gibi vergi öderler o zaman başka. en fazla RMAH region based olur bence. Türkiyeden satış alım satımı yapamazsın. asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 religion based mantıklı olur baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 İnşallah seneye çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 fizban said: religion based mantıklı olur baya. rmah'da faiz mümkünse de yasaklatırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ya güzelim oyuna dünya üzerinde hiçkimsenın ihtiyacını hissetmediği bir özellik ekleyerek ne durumlara soktular.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 fizban said: religion based mantıklı olur baya. of feci typo yapmışım...neyse düzelttim adsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Müslüman ve budist ülkelerde yasak olsun, hıristiyan kefere ülkelerde serbest olsun madem religion based olacak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 SenariouS said: "Tatar Ramazan" said: Çıktığı zaman TR'de de ben yasaklattıracam, Ulaştırma Bakanlığı'na yazım hazır zaten 2 tane müsteşar var tanıdık. Öyle paralı AH'la falan gözgöre göre vergi kaçırtıp tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirtmeyecem Köticke! Haa TR'de büro açarlar adam gibi vergi öderler o zaman başka. en fazla RMAH region based olur bence. Türkiyeden satış alım satımı yapamazsın. asdfsd Bende destekliyorum maliyeden bi kaç müfettişte devreye sokabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar