Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bölümden kovmuyoruz da d2 multinin kendine has bölümü var, bu başlıkta da hem konu dağılmasın hem bilgiler hemen kaybolmasın maksat.

sunucu işi olmaz da forum bölümü bir ihtimal, bir girişimde bulunduk ama bakalım. oyun çıkınca belli olacak sanırım.
Mesaj tarihi:
Class'ları ayrı aşlıklarda tartışmak lzm, betanın süresi uzatılmış ve daha çok kişiye invite gönderilecekken ki patiden de baya adam dahil olacaktır, bence ayrı başlığın açılması çok yerinde olur, saygılar.
Mesaj tarihi:
Demon Hunter elden geçmiş.
Hatred skilleri Generator / Spender olarak 2ye ayrılmış. EU sitesi daha güncellenmemiş ama US 'de değişiklikler görünüyor.
Daha dinamik olur oynanış. DH oynayacaktım ztn, güzel olmuş, beğendim.

Release neden uzadı göreceğiz böyle bir bir.

Edit:

Ayrıca bütün skiller weapon damage'e bağlanmış. Wizard'ın dahi skilleri elindeki weapon'ın base damage'e bağlanmış.
Örnek ; Magic Missile %110 weapon damage.

Baya marjinal değişiklikler geliyor.
Mesaj tarihi:
lv30 da alıyosun sanırım son skilli. sonraki 20+ level boyu hep aynı hasarı vericek skill.. yada silahınla scale edicekler ki bence daha makul, eskiden bi kurbağa vardı kullanmaz oldum durumu cıkmaz.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

yok ya uzun iş o. gerek yok hem. boostlarız hemen 1 güne olursunuz 75-80, item buluruz kolay o da.

boost için bi enchanter kasmıştık onun şifresini, account adını falan hatırlamıyorum ama hiç.

bende var enchanter. ama şifre neyi unuttum main charları hatırlıyorum. enchanterıda deneyerek buluruz. yeterki server açılsın. olmadı 1günde enchanterda kasarız :D
Mesaj tarihi:
item lar böyle ise isyanım var yalnız. bu ne yaa. hani deadly strike, hani crushing blow, knock back nerde, ignore targets def nerde buların yerini tutacak bişeyler yok. çok yalın kalmışlar yaa :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...