Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 bu oyunun nesini oynamak istiyorsunuz yahu? click click click
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 anaa, bilgisayar alma zamani yaklasiyo demek ki. nisan da cikar diyodum ama simdi kesin yilbasindan once cikar. Aralikta cikmasi buyuk ihtimal, yilbasi hediyesi diye alir millet.
LethE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mum_Chamber said: bu oyunun nesini oynamak istiyorsunuz yahu? click click click bu.. türe bi yenilik getirsinler yada harika bi sistem oturtsunlar burda gördüğümüz şey bildigin diablo 3 adıyla diablo clone.
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 bi kenara collectors + yeni ekran kartı için para ayırmak lazım
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Diablo ayrı bir bölüm hakediyor bence forumda. 2 var onun ismini mi değiştirsek. 1 başlıkla olmaz ki bu iş.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 LethE said: Mum_Chamber said: bu oyunun nesini oynamak istiyorsunuz yahu? click click click bu.. türe bi yenilik getirsinler yada harika bi sistem oturtsunlar burda gördüğümüz şey bildigin diablo 3 adıyla diablo clone. Ben de bir süredir diabloyu sevmeye çalışıyorum, izliyorum videoları falan ama yok abi sevemiyorum, içim daralıyor inanılmaz şekilde. Olmayacak bu iş.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Masquerade said: İNEK SEVİYESİ Your skin hardens. Skin sertleşti!
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mum_Chamber said: bu oyunun nesini oynamak istiyorsunuz yahu? click click click Hahahah çok dede yorumu olmadı mı bu ya
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 yavrum küçük küçük adamlarla oynuyonuz ne anlıyonuz
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Zamanında diablo 2'yi oynamamış kişi şimdiki görsel şova dönüşmüş oyunların içerisinde asla sempati duyamaz bu oyuna.Dolayısıyla diablo 3'te pek bir anlam ifade etmez.Hatta yanlış başlamışım asıl efsane ilk oyun Diablo ile başlar.Büyücü ile teleport ol firewall büyüsünü yap moblar içinde kalsın başka yere teleport ol falan unutmuyorum hiç bilmeden kullandığımız bugları :) O zaman ki taktik şimdi bug diye anılıyor.Tabi büyüdük artık :) Öyle yüksek beklenti varki bende nedense beğenmedim gibi bir düşünce oluştu.Ama adı üstünde beta sonuçta.Tam sürüm gelecek üstüne ek paket gelir yığınla patch gelecek falan filan.İşte böyle fanatik olunca hep umut oluyor yaklaşık 10-11 yıldır Diablo 3 beklediğim gibi.Artık oyunun beklentileri karşılamaması beklentilerin çok yüksek olmasından mı yoksa gerçekten kötü oluşundan mı tarafsız yorum yapamayacağım.
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 burda da stream var şuan canlı http://tr.twitch.tv/diablounderground#
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Dynun said: yavrum küçük küçük adamlarla oynuyonuz ne anlıyonuz satanist oyunu bunlar ne bu böyle kan vahşet her yer şu adama vuramıyo musun, ha senden mi o tamam
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 su ati kosturmaktan bikmadin digidik digidik.
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Xaenin said: LethE said: Mum_Chamber said: bu oyunun nesini oynamak istiyorsunuz yahu? click click click bu.. türe bi yenilik getirsinler yada harika bi sistem oturtsunlar burda gördüğümüz şey bildigin diablo 3 adıyla diablo clone. Ben de bir süredir diabloyu sevmeye çalışıyorum, izliyorum videoları falan ama yok abi sevemiyorum, içim daralıyor inanılmaz şekilde. Olmayacak bu iş. Mum'la Xaenin duygularimin tercumani olmus
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Oyunun betasında soundtrack falan var mı hiç?
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Abi "türe yenilik getirsinler" nedir, click click click nedir ya, iyice dede yorumları yapıyorsunuz. Ne tür bir yenilik getirilebilir Diablo'ya, bir noktadan sonra Finish Him özelliği mi çıksın ya da Diablo kaleye geçsin ona penaltı mı atalım? Ayrıca hiç de sanıldığı kadar click click click bir oyun değil, özellikle Hell'de gayet düzgün rotasyon uygulama zorunluluğun olabiliyor, anlaşılan Diablo 3'te daha fazla skill kullanacağız falan. Yani "arcane mage sadece arcane spam keanka ya" diye yorum yapan adam mantığı bu.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Oyun karanlık değil yieaaaa cıları göremedik.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Valla ilk 2 oyunda aldigim keyfi alamayacagim konusunda az da olsa suphem vardi. Artik yok, muhtesem gorunuyor.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 o bişey mi ben hiçbişeyini beğenmedim
Öne çıkan mesajlar