hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 said: Blizzard Entertainment is delighted to confirm our presence at gamescom 2011 where you’ll be treated to a wide range of activities and entertainment. Play our games, watch StarCraft II eSports showmatches, witness the precision of top guilds in live World of Warcraft raids, catch up on the latest company news and partake in our famous dance and costume competitions – polish those routines and get stitching now! All of this will be happening from August 17 to 21 at the Koelnmesse in Cologne, Germany, and you’ll be able to locate the Blizzard Entertainment booth in Halle 6 (B21 & B1). To find out more about the show and how to get there, visit the official site! Acaba Diablo 3 ile ilgili bişeyler gösterirler mi acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 scorch said: sus lan kotik düsmanı, adam para kazanır rörö yaparsınız adam her donanıma oyun cıkarır casual takılır rörö yaparsınız yaranılmıo size asdf http://rpad.tv/wp-content/uploads/2009/11/Bobby-Kotick-slider.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Takip edemiyorum epeydir de closed betanın başladığı, millete davetiye mailları geldiği söylentisi doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 oynuyoruz biz betada nasıl değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ben alphada oynuyorum şu an, düşün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 he tabi bone hala alphada, almadılar onu betaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 omegadan bildiriyorum gençler AAAAAAAHHHHH ÇİFTE GÖKKUŞAĞI BU RENKLER NE EPİLEPSİ GEÇİRİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Kojiroh said: Takip edemiyorum epeydir de closed betanın başladığı, millete davetiye mailları geldiği söylentisi doğru mu? asfasfdkl aklıma geldi yine, yeniden. http://forum.paticik.com/thumbnails/ec3/818/b6b/4aa/627/197/f28/b64/5df/b63/df_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 barbarian olmamis ya bu defa, begenmedim cok hantal olmus oynanis belki fixlerler sora bide with doctor deniyim yazarim sonuclari buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 iyi trollediniz he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Aluriel said: he tabi bone hala alphada, almadılar onu betaya once you go alpha, you never go back... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Abi hadi bunlar neyse de, geçen sene okulda elemanın biri geldi, abi diablo 3ün betasını oynadın mı dedi, dedim ne betası 2011 sonbaharından önce çıkmicak oyun. Adam betanın çıktığına dair iddialarını sürdürürken bombayı patlattı: "abi sendit'ten 35 liraya aldım betasını". Bu da böyle bi anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 şimdi ben bunu niye anlattım diye bi laf vardı bi zamanlar sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 valla çok ciddi bir kaynaktan bayağı bir şey dinledim, merakım kat kat arttı. Yalnız en ciddilerinden birini paylaşayım da, oyun %100 Türkçe olabilirmiş :) öyle boş bir söylenti değil onu da ekleyeyim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 işim olmaz hayatta türkçesiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Diyelim ki gerçek, çeviriyi kim yapıyor? Hayır konuyla çok alakasız insanlar yüzünden çok anlamsız metinler ve terimler görüyoruz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 İNEK SEVİYESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Türkçe diablo (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 haber gerçek onda şüpheniz olmasında, bu olay şimdilik sadece belirli kişiler ve blizzard yetkilileri arasında görüşülmüş. Yani sadece fikir alma-verme aşamasında bir görüşmenin ufak bir kısmıymış Türkçe oyun olayı, O belirli kişilerden birinden aldım bende duyumu işte :) söz verdim valla, bunu demem bile kötü aslında da dayanamadım lan asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 O belli kişiler benimle irtibat kursun eğer hayalleri gerçekleşirse. Ya da ne biliyim grudgela, daha önce masaüstü rpglerin türkçeleştirilmesi konusunda biraz uğraşmış bi adamla çalışsınlar. Git söyle şimdi bunu onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 çalışmasınlar hatta, direk geri çevirsinler teklifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bu aral sırf türkçesini getirmek gibi bi denyoluk yapabilri diye dedim onu da. hemen saldırmayın gene türkçe düşmanı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Almanyada ingilizce wow bulunmaması gibi türkiyede de türkçeden başka dilde oyun sürmezler bence piyasaya ahaha. Şimdiden geçmiş olsun aluriel, "Kolleksyoner Kutusu" alacaksın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 gebertirim onları işte o zaman. dur lan arkadaş aralda çalışyor, yarın arayıp sorayım şunu bi. biliyodur o dallama kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar