Snake Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 baya oynadım ya disciples 2. konsept resimleri dehşetti. 3 rezil diye hiç bakmadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 3 daha bile iyidi, tek sorun mountain clans yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 AHAHAH ne buldum sdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 iyiki 2006 da çıkmamış oyun. üniversite mezunu olamazdım heralde o zaman çıksaydı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Aluriel said: fede said: itemasyon iyi ittiriyomus kotik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bu oyun çıkacak dendiği zamanlarda üniversitedeydim, şimdi yaşını başını almış, işi olan biriyim. Aradan seneler geçti ama hala Diablo 3 gelmedi. Hep diyordum Diablo'nun yeri apayrı diye ama artık yerini Assassin's Creed serisine bıraktı bile bende :) Gelin kız bile bu kadar naz yapmaz ama Blizzard :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Diablo ile AC, tenis oynamak ile futbol oynamayı kıyaslamak gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Holy said: Diablo ile AC, tenis oynamak ile futbol oynamayı kıyaslamak gibi bir şey. Ben onları kıyaslamadım zaten, sadece Diablo'dan bahsederken ve 3. oyunun çıkmasını beklerken olan heyecanım kırıldı demek istiyorum. Yoksa ikisinin de alakası olmadığını biliyorum ama Diablo'ya ait olan tüm heyecanım şimdi Assassin's Creed serisinde. Yapacak bir şey yok, çıktığı anda elbet hevesle oynayacağım ama acaip büyük beklentilerim var artık Blizzard'dan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Holy said: Diablo ile AC, tenis oynamak ile futbol oynamayı kıyaslamak gibi bir şey. "aha balon var hemen karşı çıkayım bişilere" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 yoo bu ilk laf sokmam değil, balon olup olması farketmez. genelde laf sokarak prim yapıyorum ortalıkta. sana da sokıym mı bi tane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 adam iki oyunun karşılaştırılması hakkında tek kelime etmemiş. o yüzden laf sokma çabası baya bi başarısız olmuş. laf sokarak prim yaptığını düşünmek de baya üzücü bişi. al sana bu da benim laf sokmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 SenariouS said: said: Padi, 28 Ekim 2005 16:58 tarihinde demiş ki: diablo 3 çıksın ilk alan ben olcam azuhah ( ama sadece haftasonları oynayabilirim ühüüüüüüü haftaiçleri sadece msn ye girmeme izin var ) ama bu kural sadece ailen uyanıkken geçerli, hele bi diablo 3 çıksın o zaman uni hayatım veba olacak nihuahahuhah[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... ulan üni bitiyor gelecek aya d3 yok piyasada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Snake said: adam iki oyunun karşılaştırılması hakkında tek kelime etmemiş. o yüzden laf sokma çabası baya bi başarısız olmuş. laf sokarak prim yaptığını düşünmek de baya üzücü bişi. al sana bu da benim laf sokmam.söylediğim şeyi bu şekilde anladıysan eğer, gerçekten hücrelerinde sıvı yetersizliği var. şöyle kurayım senin için olayı : tenis oynamak isteyen bir adam var, yıllardır tenis oynamak istiyor ama etrafta tenis kortu yok. oynayamıyor adam. sonra da futbol oynamaya başlıyor ve ondan zevk alıyor. tenis oynamak yerine futbol oynuyor. şimdi her şey daha aydınlık oldu değil mi senin için? anlayabileceğini bilsem de laf da sokacağım ama önce boşa gitmeyeceğinden emin olmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Holy said: yoo bu ilk laf sokmam değil, balon olup olması farketmez. genelde laf sokarak prim yapıyorum ortalıkta. sana da sokıym mı bi tane? epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 gidin başka topiklerde sokun birbirinize. yeni bişey var diablo3 hakkında sanıp heycan yaptırmayın adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 http://www.facebook.com/Diablo yeni bişey için bunun 1 milyon olmasını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 -Nae said: Holy said: yoo bu ilk laf sokmam değil, balon olup olması farketmez. genelde laf sokarak prim yapıyorum ortalıkta. sana da sokıym mı bi tane? epic fail Fikirtepe gençliği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 tamam o dediğinden burası diablo 3 topici gereksiz it dalaşlarınızı başka yerde yapın varsa bir problemin pm atabilirsin. Diablo 3 ün collectors editionında neler olacağı hakkında fikri olan var mı? Bu sefer ce almayı düşünüyorum. Direk ayırtma imkanımda var gerçekten değecek şeyler mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 atlas, soundtrack albumu, poster, özel tasarım d1 ve d2'nin oldugu 4gb'lık bi flash disk. boyle bisi olur herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bilmiyoruz ki henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 d1 ve d2 exp olursa alirim ben, onlari oynamadim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 toggie said: atlas, soundtrack albumu, poster, özel tasarım d1 ve d2'nin oldugu 4gb'lık bi flash disk. boyle bisi olur herelde. bi de üstüne wow peti. ebaylerim valla acımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 aquila said: d1 ve d2 exp olursa alirim ben, onlari oynamadim asdf. d2 nası oynamadın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 d2 oynamıs lod oynamamıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ne kadar sansli, ac oyna simdi miss :) high res patchde cak ustune 10 numara olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar