toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bi ww'e bakar o oda ya. fırrrrr diye alırım hepsini. ama bugun d2 oynuyodum mesela flayer'a cok pis geberdim act1 jail'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Ben bi blizzard atıyordum o oda sırılsıklam oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 biraz önce baal kestim ve nightmare ye geçtim. 5 yıl aradan sonra iyi nostalji oldu. hell e kadar gideyim bari elim değmişken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ben de andariel kesim ve hic sevmedigim act 2 ye gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 b.net oynamıyosanız uğraşmayın lan. çoğunu unuttum act 1'in 4. 5. questiydi sanırım dark towera giriyorduk ve en sonunda roguelerin elebaşını kesiyorduk, işte onu hellde kesmiştim bir keresinde. key of bilmemne çıkmıştı itemin adı da saf turuncu renkti, allaah oyunun en nadir itemini düşürdüm diye seviniyordum ki o key of bilmemneden 3, diğer 2 key çeşitlerinden de 3er tane toplayınca hellfire torch itemine açılan kapıyı açabiliyormuşuz. über baal,mephisto,diablo şeysi. olayın aslını okuyup öğrenince bütün keyleri toplayıp bi paladine kestirdiydim bunları ve balıma hellfire torch + sorceress skills gelmişti. bi de diğer sorceresslerin aksine ben fire buildi kasardım, meteor 20k kadar vuruyordu level 89 civarı bir şeydim. toplanıp hell baal yapmanın zevki tartışılamaz. oha hepsini unuttum yazarken resmen kafama vurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ha bu arada runewordler sadece battle nette mi yazılıyordu ? özlemişim sorceressimi üstünde full tal rasha seti vardı ah lan ne günlerdi. ama şimdi bot dolu diye giresim gelmiyor, herkes her iteme sahip çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 kovulan Beta tester Diablo 3 ün detaylarını açıkladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 qq var yazıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 yersen :) bu nedir ya hep boyle seyler cikiyor ortama, kovulan beta tester, kovulan programci, opusen kadin grafiker, ceonun kopegi kemik bulamayinca oyun hakkinda havladi bok pusur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 diablo 2 de ilk çıktığında çok çok iyi puanlar almamıştı ama oyunun olayı bağımlılık yapması zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Kanuni said: yersen :) bu nedir ya hep boyle seyler cikiyor ortama, kovulan beta tester, kovulan programci, opusen kadin grafiker, ceonun kopegi kemik bulamayinca oyun hakkinda havladi bok pusur. öpüşen kadın grafiker iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 onu görmedim ben nerde o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 ahaha o beta tester açıklaması ne öyle ya... çok güldüm :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 uzun olmus bu :) kotuler var oldurcez. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 soldan ikinci barbarmi yoksa barbarin disisimi ? veya cinli barbarmi, bu nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 hepsi dişi. soldan sağa: monk - barbar - wizard - doktor - hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 thanks for playin nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ben de ilk ss'i gorunce inanacaktım nerdeyse. ikinci ss'te thanks for playin yazısını okuyunca sdfdsfdsf dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 fuar demosundan görüntü olduğu için o yazı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Kanuni said: uzun olmus bu :) kotuler var oldurcez. bu. diablo lore demiş, diablo gameplay dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Tamam iste kotu, lore oluyor , oldurcez kismi gameplay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 yok sen yanlış tarafından anlıyorsun işi. diablo 1'de köyü zombiler basıyor, biz de dibe kadar inip "aa bu işin arkasında kral varmış" olayını öğreniyoruz. lore bu. gameplay de saldır saldır saldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ya be abicim biliyoruzda loredan kime ne bu oyunda :) lore icinmi oynayacaksin yani simdi diabloyu.. tamam ben lore falan sevmem ama diablodaki lore da yani cokda tinn tin, oyun zaten click click :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar