Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ya siz nasıl olursa biluzurda zuturtturtuzsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 axedice said: Mystic'in concept art gülüyor. Diablo evrenine gülen karakter koymuşlar wowdan almışlar wow çok sattı diye 32 dişini gösteriyor lanet olsun blizz ihanet ettin bize =(( ahah güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 peace işareti yapan amca koymuşlar rezil ettiler oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ayh yeter gari yoruldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 S-H said: peace işareti yapan amca koymuşlar rezil ettiler oyunu ayrıca adam peace işareti yapmıyo, 2 altına bırakırım sana işareti yapıyo. veya bu taşın ederi 2 altın üstü olmaz fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 JEWELER'IN DURUŞU SANKİ 3D TASARLAMA PROGRAMINDA TASARLIYORLARMIŞDA ORDAN SS ALIP KOYMUŞLAR GİBİ KOLLARI FALAN AÇIK BÖYLE BU OYUN ÇOK KÖTÜ OLUCAK KAHRETSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Dragonmax said: S-H said: peace işareti yapan amca koymuşlar rezil ettiler oyunu ayrıca adam peace işareti yapmıyo, 2 altına bırakırım sana işareti yapıyo. veya bu taşın ederi 2 altın üstü olmaz fln. bırak ya komünüztleri savunma bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 abi oyun tam bir worms klonu olmuş worms 4D, zamanda bi ileri bi geri ben hiç sevmedim npc leri, hespi çok rereröeremremre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 pati'deki "bokunu çıkarmak" trendinin extreme halini görüyoruz bu diablo 3 konusunda. aynen devam. herkes siyah screenshot koysun sonra altına "yok bu olmamış fazla renkli" desin. yürüyün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Dragonmax said: S-H said: peace işareti yapan amca koymuşlar rezil ettiler oyunu ayrıca adam peace işareti yapmıyo, 2 altına bırakırım sana işareti yapıyo. veya bu taşın ederi 2 altın üstü olmaz fln. hayır abi uk'de orta parmakla aynı anlama geliyo o isaret. size fuck you cekiyo cekiyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 amerikan yapımı diablodaki jeweler britiş miymiş yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 farkettiniz mi bilmiyorum diablo 3 bana fifa 11'den arak gibi geldi. renklendirme olsun, model tasarimlari olsun, ara paslari olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ara paslar direk fifa 11 abi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bu akdamrı kültürsüzsünüz arkadaslar, diablo pacman clone'udur. bütün gün koşturup item ararsın bulduğunda gidip bossları kesersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 tetris gibi yani? mario gibi işte. karşına çıkan düşmanları öldür, borulardan dungeonlara falan giriyosun, sonunda da büyük canavarı öldürüyosun. prenses eksik bi tek onu da expansiona saklamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 e hayat gibi yani? hayatimizin her bolumunde cesitli zorluklarla karsilasiriz. asla gayret etmeden, mucadele etmeden bir yere varamayiz. aha diablo diablo oynicama gidip sokakta dolasirim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ayıp len benım esprımı calıonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Phyx said: farkettiniz mi bilmiyorum diablo 3 bana fifa 11'den arak gibi geldi. renklendirme olsun, model tasarimlari olsun, ara paslari olsun Ne saçmalıosun sen ya ne pası var diablo da. ayrıca sen kimsin ki blizzard ı eşeltriyisonu çok biliyosan otur kendin oyun yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Suark said: ayıp len benım esprımı calıonuzyo dawg, we herd yo like jokes so we put a lot of jokes on joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 abvblizzard said: Phyx said: farkettiniz mi bilmiyorum diablo 3 bana fifa 11'den arak gibi geldi. renklendirme olsun, model tasarimlari olsun, ara paslari olsun Ne saçmalıosun sen ya ne pası var diablo da. ayrıca sen kimsin ki blizzard ı eşeltriyisonu çok biliyosan otur kendin oyun yap. Blizzörtkadar bungie'i destekleseydiniz, şimdi rüzgara karşı ok atıp kendi adamlarımızı vuruyo olurduk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2008/02/ghostnotcancelled1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 yours elves okudum, diyorum ne oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Cuce said: Blizzörtkadar bungie'i destekleseydiniz, şimdi rüzgara karşı ok atıp kendi adamlarımızı vuruyo olurduk! Abi ahahahahaha HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 olm öyle demeyin oyun otoriteleri ( lol ) blizzortun herşeyin klonu olduğunu söyledi, bu otoriteler herşeyi bildiği için ve bizde salak olup ne oynadıgımızın farkına varamadıgımız için bunu kabul etmekle yükümlüyüz ey oyuncular! bundan sonra kimse bir blizzort oyunun övmeyecek, her olayına bok atacak ama sonra herkes alıp ağzı düşene kadar oynayacak :) daalın şimdi bomberman klonları sizi yoksa sambot saldırır döver sizi ulta oyun içgüdüleri ve oyun otoriteleri ( lol ) abileriyleç o diilde, ben olivettide apache 2000'i mouse la oynuodum, sakın diablo 3 onun klonu olmasın nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bence blizzort gelecek yaz bombayı patlatacak, d3'u release edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar