pronoit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 toggie said: blizzard icin ne zaman grafik 1 numara oldu? cok gercekci, super manyak grafikli blizzard oyunu var mı? starcraft 1. hala hayvan gibi grafikleri var. acayip detaylı temiz düzgün. ve kartuny falan da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 valla bi arkadaşım var, bu cartoony olayı yüzünden team fortress 2 'ye "çocuk oyunu" önyargısıyla yaklaşıyor. yani tf'ye yakışıyor o olay ama diablo için hakkaten bilemiyorum, yorumsuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 arcane said: GAMEPLAY İÇİN CARTOONY YAPTILAR daha komik bence :) ciddiye alınması daha komik bence. izledinizmi gameplay videoların bilmiyorum, diablo2nın heryerinden daha karanlık, bitek act2 güneşi kapatınca üyücü amca bu videolardan daha karanlık oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 pronoit said: toggie said: blizzard icin ne zaman grafik 1 numara oldu? cok gercekci, super manyak grafikli blizzard oyunu var mı? starcraft 1. hala hayvan gibi grafikleri var. acayip detaylı temiz düzgün. ve kartuny falan da değil. hangisi senin dedigin starcraft 1? http://www.wired.com/images_blogs/photos/uncategorized/2009/01/29/starcraft_video_game.jpg http://snagwiremedia.com/wp-content/uploads/2008/11/starcraft-patch-released-new.jpg http://www.beefjack.com/wp-content/uploads/2009/03/starcraft.jpg diablo 1 desen belki daha mantıklı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 wowun gayet guzel grafikleri herseyi fulleyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 starcraft bir. yazsam hiç sorun olmicakmış. sc bw. zealotlar kombata girmeden psi blade çıkartmıyor.aradan 10 yil geçiyor psi blade(psi kısmını da göremedik onca teknolojiye rağmen) full açik sürekli bir tedirginlik alkşsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Cuce said: arcane said: GAMEPLAY İÇİN CARTOONY YAPTILAR daha komik bence :) ciddiye alınması daha komik bence. izledinizmi gameplay videoların bilmiyorum, diablo2nın heryerinden daha karanlık, bitek act2 güneşi kapatınca üyücü amca bu videolardan daha karanlık oluyodu yorma kendini zira aydınlık / karanlık ayrı tartışma. sanat stilinin gameplay için değiştiğini ben yemedim ama anlıyorum, blizzcon haftası, açık büfe gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 of arcane of. art style'ın 2d-3d dısında değişmediği ortada işte. neyi zorluyosun anlamadım acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Cuce said: sormusşarl daha cok wow'a yakınlaştırıcaz dedi adam. cartoony daha rahat oynanıyo daha rahat anlaşılıyo. öncelik gameplay. Ne öncelik gameplay mi? Ama hani DARKNESS? Hani o gothic hava =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 toggie said: blizzard icin ne zaman grafik 1 numara oldu? cok gercekci, super manyak grafikli blizzard oyunu var mı? ilk diablo, ilk warcraft, ilk starcraft. sonra baktılar ne yapsalar satıyor, saldım çayıra mevlam kayıra. nasıl lazımsa öyle lanse ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ilk diablo'ya eyvallah dedim. sc + wc cartoon. ya goz doktoruna gidin ya psikolojik tedavi gorun. haterlık yapacam diye hasta oldunuz. kaldı ki o gunun teknolojisi ile bugunkunu karsılastıracak degiliz. diablo3'un ilk ssleri ile bugunkunu karsılastırarak objektif bir yorum bile yapamıyorsunuz tukurdugunuzu yalamamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 wc zamanına göre fena değildi grafikleri diğer strateji oyunlarına göre beyler uzun zamandan sonra aklıma geldi DUNE 2 Mİ WARCRAFTMI???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Regalya said: wc zamanına göre fena değildi grafikleri diğer strateji oyunlarına göre beyler uzun zamandan sonra aklıma geldi DUNE 2 Mİ WARCRAFTMI???? Devastator owns, yemişim orc worg riderları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 çıkış tarihinden grafik tartışmalarına geri dönülmüş tekrardan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 olay güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Dual-crossbow? Böyle birşey olsa gerek... Hatta CAD'ın önerisi daha iyi; dual-longbow Demon Hunter: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 dual crossbowlar başka olcak galiba. 1h ve 2h olarak ayrılcak crossbowlar. dual için 2 tane 1h crossbow kullanmak gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 babar gibide olabilir, sadece deamon hunter crossbow dualler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 toggie said: ilk diablo'ya eyvallah dedim. sc + wc cartoon. ya goz doktoruna gidin ya psikolojik tedavi gorun. haterlık yapacam diye hasta oldunuz. cartoony tartışmasına giren ben değildim. "grafiğe ne zaman önem verdi ki blizzort" sorusuna cevaben yazdım. saydıklarım kendi çıktıkları dönemin en başarılı grafikli oyunlarından türlerindeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 grafige ne zaman onem verdi derken, ne zaman gameplay'in onunde tuttu demek istemistim. bence wow'un grafikleri de super ki, doneme gore gayet yerinde yani. ama cartoon. yani gercekcilik payı yok grafiklerde, hep rainbow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Grafik>Gameplay mantığıyla giden oyunların ne kadar beter durumlara düştüğünü de gördük sonuçta, Age of Conan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 wowu çok kere çok oynadım (severek) ama hiçbi zaman grafiklerini beğenmedim. beğenmememin nedeni teknolojik diil ama. yumuşak ve cartoon tipinde olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Diablo III PvP has a “Call of Duty-style progression,” says Blizzard bu iki oyunun aynı cümle içerisinde geçmesi çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 torchlight 2, 2011de geliyomuş lan sadsadsa. 2012 nisanında torchlight 3 çıksa, 2012 ağustosunda da diablo 3 çıksa, gene harbiden torchlight 3 d3 ten erken gelir. geyiini yapıoz ama adamlar çalışyıo ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 gelir abicim niye gelmesin. oyun gozuyle bakmamak lazım torchlight'a. demo gibi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar