Komutan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Snake said: bence bütün class trailerları vasat ama esas korktuğum şey pvpyi dengelicez diye class dengeleri arasında çok oynıyıp pvenin içine etmek wowdaki gibi. Katiliyorum. Isin icine PvP veya mass PvE girince denge de giriyor. Halbuki bir oyunu single oynarken hic umurumda degil, falanca specli falanca karakterin benim karakterimden daha efektif olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 muhtemelen wow'daki gibi fotm mavi boncuk sistemiyle uyuturlar herkesi gene. denge olayını becerebileceklerini sanmıyorum geçmiş icraatlarına bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 denge olayı yalan kafadan zaten de benim asıl merak ettiğim pvp arenanın ödülü ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 item'dan bahsetmemişler, sadece title, achievement, "NASSI EZDÜM AMAAAĞĞ" muhabbeti yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 d2 de battlenette sınırsız sayıda character acabiliyorduk. burda da aç topla istediğin puanı kim nasıl kontrol edecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 aynı hesapla aynı anda oynanabileceğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 PvP rewards The battle arena will not be a place to collect armor and weapons. The PvP reward system will be focused on achievements, ranks and titles for your character. Blizzard also hinted that ears will be returning in some sort as a proof of your victories. As of today those are the only rewards (along with the bragging rights of beating down other people online) we know of, but more are to be revealed. Balance in the arena Balance in the arena will be focused around the 3v3 bracket, but ultimately the Battle Arenas are not made to fill a super competitive niche in Diablo, but rather a place where you have fun fighting other players. Blizzard has stated that the matches won't focus so much on individual builds, but your teams build as a whole. They have also stated that there are certain skills being added that will be much more useful in PvP than PvE. This will let more dedicated PvP players build their characters to focus solely on PvP. Official Blizzard Quote: With almost 97 billion potential skill and rune builds, and then factoring in items, the talisman system, and traits, character balance isn't likely to lend itself to an eSport, and in fact the PvP for Diablo III has always been designed a side game intended purely for fun. We know you like killing each other, so that's what it's there to provide. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 en önemli soru: respec olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 item grind olcakmış. diablo'yu kesebilmek için 500 kere mefisto kesecekmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 respec olcak, çok önceden belliydi o. büyük ihtimal gold ile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 su anda diablo 2 dede var respec 1 seferlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 karakterler arası ortak stash yada benzeri bi olaydan söz edildi mi hiç? yada mail sistemi olsa wowdaki gibi mesela o da iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Sam yoksa bu oyuna "uzaktan 10, yakından 1" mi diyor? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 gerçi lore açısından mail olayı güzel olmayabilir tam bilemedim onu ama stash olabilir yani her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 LathspeLL said: Sam yoksa bu oyuna "uzaktan 10, yakından 1" mi diyor? :) grafikler uzaktan yakından 5, gameplay'e bakacağız. hoş gerçi klasik anlamda action rpg'ler artık sıkıyor beni ama diablo'ya iltimas geçerim değerlendirirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Bu arena videoları nerede ben niye bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Cuce said: su anda diablo 2 dede var respec 1 seferlik 3 kere beleş respec hakkın var, 3ünü de kullandıysan act bosslarından düşen essenceları küpte birleştirip respec itemı yapabiliyosun istediğin kadar. hergün spec değiştiren elemanlar var artık :D Aluriel said: karakterler arası ortak stash yada benzeri bi olaydan söz edildi mi hiç? yada mail sistemi olsa wowdaki gibi mesela o da iyi olabilir. ortak stash veya mail sistemi olcağı söylendi. umarım ikisi birden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 @nae Snake said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ya allaskina torchlight demeyin. adamlar blizzcon videolari izleyip skill koydular oyuna. grafikler yetismez diye cartoon oldu. content ile ugrasacaklarina editor koydular. multiplayeri kafadan sildiler. tamamen d3 oncesi oyuncu ceksin diye. zaten onceden ciksa titan quest'e rakip olamazdi, d3 sonrasi ciksa kimse oyunu bile bilmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 grafikler yetişmez diye değil diablo 3'e benzesin diye cartoon oldu. çok da güzel yapmışlar grafikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 şu an karakter sıralaması yapınca bana göre en zevkliler şöle (BANA GÖRE DİYORUM LAN) 1- WD 2- DH 3- MK 4- WZ 5- BB hell yeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ben barbar oynıycam ama doğaçlaması olmayan tek class olcak heralde barbar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 barbar oynayıp oynamayacağımı şunlar belirleyecek: - ww ile döne döne oynayabiliyor muyuz bütün oyunu olmuyorsa geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roks Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 e napiyorus simdi farmer wizard pvper huntermı. item işlerini zora bindirmezler umarım. ben gene pvpsine oynıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar