Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 benim avatarın bir pikseli kadar awsum olsa oyuna başka sınıf koymaya gerek kalmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 215 Sayfa var; 100'ü Sam'in Blizzard'ı ve senelerce oynayıp arkasından QQ yaptığı WoW'u eleştirdiği yazılardan oluşuyor. Yazık valla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 of çıkınca deli gibi oynıcaksın sonra sam biliyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bence aynen tier setlerini aktarsınlar warrior - barbar mage - wizard gibi. hatta tier 1 den başlayıp tüm setleri battle.net üzerinden satsınlar grafiklerini diablo için. monk'a bloodfang, wizard'a frostfire falan giyerim. kaç paraysa da veririm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mortis said: of çıkınca deli gibi oynıcaksın sonra sam biliyoruz işte. Sayfalarca qq wotuna maruz kalicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Oyun harika olmuş başka bir şeye zaman ayıramıyorum qqqqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yani anlamiorum bu isyanı, bu her şeyde bi hata bulma çabasını. Yok yani cillop gibi adamlar. give in to Blizzard! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 d3 çıktığında, adamlar daha iyisini yapana kadar en iyisi o olucak. ötesi yok. beğensek de beğenmesek de hem de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben burda ilk bölümü geçtiğimde sam'in oyunu bitirdim çok sux olmuş yazısını görmezsem hayal kırıklığına uğrarım, nede olsa günde 21 saat oynayacak cıktığında ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ee abi oynar adam da oynayıp da sevmeyebilir yani ne var bunda. cıkınca oynayacak qq demenin mantıgı yok, tabi ki oynayacak. ama oynayacak olması oyuna tapacagı anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Diablo 3 topiğinde bile 4 mesajdan 3 tanesi sam sam sam olunca saygı duymamak mümkün değil. http://profile.ak.fbcdn.net/profile-ak-snc4/object2/642/56/n103483903030469_1353.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Durum farklı ama, Sam daha betasını bile görmediği, 10 dakikalık video ve 10 tane SS gördüğü bir oyuna alabildiğince bok atması sinir bozucu. Sonra yukarıda belirttiğimi söyleyenlere de "aa siz Blizort'cusunuz" diyip, kendi çapında bu sefer savunanlara bok atıyor. Bunları yaparken de zamanında bok attığı oyuna saaaaaaaaaaaatlerini verdiğini, sayfalarca QQ yaptığı halde oynamaya devam ettiğini de görmezlikten geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 adam böyle işte kabul ettik bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 lol ecnebinin tabiriyle chill pill lazım sanırım blizzort başlıklarına, omuzluk c&p olmuş gerçeğini ifade edince rage barajı yıkılmış. ciddiye almayın bu kadar herşeyi. :p toggie said: ee abi oynar adam da oynayıp da sevmeyebilir yani ne var bunda. cıkınca oynayacak qq demenin mantıgı yok, tabi ki oynayacak. ama oynayacak olması oyuna tapacagı anlamına gelmiyor. http://farm3.static.flickr.com/2630/3907175514_2a59c2a9d1_z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Gangren said: daha betasını bile görmediği, 10 dakikalık video ve 10 tane SS gördüğü bir oyuna alabildiğince bok atması sinir bozucu. fallout 3 topiği geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Sam said: lol ecnebinin tabiriyle chill pill lazım sanırım blizzort başlıklarına, omuzluk c&p olmuş gerçeğini ifade edince rage barajı yıkılmış. bencede lazım sam, herseye büyük bir nefretle atılıyorsun cünkü. kimseninde rage'e girdiği olmamış, aksine tiiye alınmışsın guzel bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bence sen dönüp son iki sayfayı tekrar oku. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bence sen tekrar oku sam, senin yorumuna dğeil o tepkiler. seni tiiye almıslar, sonra devamı gelmiş toggie'de ne olur yanı sevmediği halde oynıyamazmı demiş, son derece mantıklı birşey söylemiş. Ardından artık tartışma seninle değil toggie ile sürüyor. senin yorumuna sinirlenen kimse yok yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Battle net şekli multiplayer bilgileri neden hiç bir yerde yazmıyor yoksa ben bir şey mi atlıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 hmph.. stupid sam, it's not like we got angry or anything. so don't get the wrong idea. got that?! :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bende goremedım hiç amam battle net 2 kafaları. yıllar once acıklamıslardı itemlar nasıl düşücek falan diye ama ock oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 arada bana dokundurmalar mı oluyo anlamadım ben. barbar oldugum icin int'im yetmiyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yok yok, senı sevgiyle kucaklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Cuce said: bende goremedım hiç amam battle net 2 kafaları. yıllar once acıklamıslardı itemlar nasıl düşücek falan diye ama ock oldu ya en büyük beklentim battle net...son olarak random map olayınıda okuyamadım.diablo 2 deki gibi random map generator tarzı maplermi olacak yoksa sabitlenmiş klasik bir harita içerisindemi hareket ediceğiz :D Şu blizzard neden bu kadar yavaş çalışıyor.Paranında oyununda hakkını vermemeye başladılar ! gr..hrhr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar