Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 önüne gelen her sandığı açıp, her fıçıyı hala kırabiliyorsan sıkılmazsın tabi. act 2'yi geçemeyince bayar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 duriel =( fantazi summoner necromu şebek etmişti lanet olasıca.. sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 aynen bende öyle act3 e kadar soluk almadan geliyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bende hiç paladin oynamadım. sorcda oynamadım. delikanlı adamın classlarını sayıyorum. frenzy barbar throwing barbar ww barbar bone necro fire elemental druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Arkasokak said: önüne gelen her sandığı açıp, her fıçıyı hala kırabiliyorsan bu bildiğin lanet bir his yalnız. yok kırmıcam diyorum dayanamayıp geri dönüyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 scorch said: duriel =( fantazi summoner necromu şebek etmişti lanet olasıca.. sfds şunu yaşamayan insan sayısı daha az herhalde. barbar reroll etmiştim. bir duriel bir de fallout tactics'de robotlarla karşılaşmam iki reroll ettiren duvardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Fury WereWolf ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 d2 & sanane.inc :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Bir süreden kastım uzun süre b.nette oynamak. 90+ karakterler yapıyorsun, aylarca oynuyorsun, über diablo türü bilimum etkinlikte bulunuyorsun, ee ? Zaten bütün actları bütün zorluk seviyelerinde bitirmek çok da zor bir şey değil. Sonrası hep rutin şeyler, git hell baal kes level arttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 insanları wow'a hazırladılar işte bu şekilde. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 gene d2 kurdum >.>' barbar mı pala mı nediyosunuz ? ne açim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 barbar ac gitsin be edit: necro acasim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 necro açtım bi. güçlenmesi uzun zaman alıyo. ayar oldum. bi de ölünce tekrar uraş git iskelet miskelet çıkar bayıyo. barbar açıcam madem ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 summoner necro boloyunculu oyun dısında oynanmaz ama ock güclü bir karakterter kesinlikle, özellikle mf ile normal run yapmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 aç light yada cold sorc mf istiyorsan. 3-5 item bişey toplayinca rollersin istediğin class. diğer türlü eziyet gear olmadan falan. ha gear hazır zaten diyorsan o zaman başka. bu arada summon necro (skellimancer, fishymance artık hangisini dersen) en az item gerektiren buildlerden biri direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ne diablo 2'si, adam gibi diablo 1 oynayın. barbar necro felan değil rogue açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 diablo 1 daha zevkli geliyor bana. daha heyecanlı bir atmosferi var. saatlerce günlerce durmadan oynasam sıkılmam o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 rogue faster caster rate bow ile bildiğin PK oluodu en legitinden kitliodun kaçamıodu spellcast edemiodu fln teheey güzel günlerdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 sırf surdaki muhabbetten gaza geldim, ardiye odasından cd kolisini indirdim, rastgele elimi daldırdım ilk gelen cd : diablo 2 expansion oha şokunu atlatamadan 2. elime aldığım cd diablo 2.... korkuyorum nasıl bir aurası var tek seferde buldum oyunu hic bi fikrim olmadan hangi cd olduğuna ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 hep diablo'nun işleri bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 şeytan diyo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 said: This is the fourth (of six) behind the scenes previews of gear that will be seen in the playable demo at BlizzCon. Today, the female witch doctor. Enjoy! said: Our previews continue today with the male wizard. We have one armor preview left, finishing up next Tuesday with the male barbarian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Gangren said: Fury WereWolf ohş ahanda benim adamım... hem verilecek skilleri belli hem hızlı geliiyor. Hemde fury bazı silahlarla abartı dmg verebiliyore Özledim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Üstüne de 7k HP :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar