Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende hiç paladin oynamadım.
sorcda oynamadım.

delikanlı adamın classlarını sayıyorum.
frenzy barbar
throwing barbar
ww barbar
bone necro
fire elemental druid
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:

önüne gelen her sandığı açıp, her fıçıyı hala kırabiliyorsan

bu bildiğin lanet bir his yalnız. yok kırmıcam diyorum dayanamayıp geri dönüyorum sonra.
Mesaj tarihi:
scorch said:

duriel =( fantazi summoner necromu şebek etmişti lanet olasıca.. sfds

şunu yaşamayan insan sayısı daha az herhalde. barbar reroll etmiştim. bir duriel bir de fallout tactics'de robotlarla karşılaşmam iki reroll ettiren duvardır.
Mesaj tarihi:
Bir süreden kastım uzun süre b.nette oynamak. 90+ karakterler yapıyorsun, aylarca oynuyorsun, über diablo türü bilimum etkinlikte bulunuyorsun, ee ? Zaten bütün actları bütün zorluk seviyelerinde bitirmek çok da zor bir şey değil. Sonrası hep rutin şeyler, git hell baal kes level arttır.
Mesaj tarihi:
aç light yada cold sorc mf istiyorsan. 3-5 item bişey toplayinca rollersin istediğin class. diğer türlü eziyet gear olmadan falan. ha gear hazır zaten diyorsan o zaman başka.

bu arada summon necro (skellimancer, fishymance artık hangisini dersen) en az item gerektiren buildlerden biri direk
Mesaj tarihi:
sırf surdaki muhabbetten gaza geldim, ardiye odasından cd kolisini indirdim, rastgele elimi daldırdım ilk gelen cd : diablo 2 expansion

oha şokunu atlatamadan 2. elime aldığım cd diablo 2....

korkuyorum nasıl bir aurası var tek seferde buldum oyunu hic bi fikrim olmadan hangi cd olduğuna ahah
Mesaj tarihi:
said:
This is the fourth (of six) behind the scenes previews of gear that will be seen in the playable demo at BlizzCon. Today, the female witch doctor. Enjoy!

said:
Our previews continue today with the male wizard. We have one armor preview left, finishing up next Tuesday with the male barbarian.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...