Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev lan sistemde oynanacak multi oyun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xo said:
Private WoW server kurup landan oynayın full edit fdsf

onu denıcektım bı arada çok karışık geldi anasını satayım. bida uğraşıp kasmak lazım.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:
company of heroes

oynadığım en iyi strateji oyunu (üzgünüm ne kadar starcraft fanı olsamda starcraftta dahil deme durumundayım)

Cohun yanında starcraft tank basmaca oyunudur bence.
Mesaj tarihi:
Masticore said:
GTA 2 kesinlikle oynayın çok eğlenirsiniz. GTA 1 ve 2 bedava oldu galiba artık..

katılıyorum GTA2. ve de worms. tam bir LAN eğlencesi. banana bomb ve super aqua sheep kapalı olcak tabi.
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
baldurs gate 2, ice wind dale 2 lan dan oynanılıyo mu emin diilim ama bi alıp deneyin olmuyosa bile paranıza yazık olmaz diyim. neverwinter nights lan dan oynanıyo bak onu da oynayabilirsinz epey zamanınızı alır.
Mesaj tarihi:
yazılanların çoğunu oynadık zaten:)
son keşfimiz nox, jedi academy. biraz baldurs gate yaptık. güzel yani. uo'ya sardığımız dönem oldu tabi de baktık gittikçe geek oluyoruz bıraktık:)
Mesaj tarihi:
Kesinlikle Dawn of War...

Özellikle Orc açıp rakip üsse dalınca rakip oyuncunun suratına doğru anlamsızca böğürmek...

... akabinde "Bu herif niye pis pis sırıtıyor?" diye işgillenmek ama herşey için çok geç olması.

Oynayınız ne tekim..
Mesaj tarihi:
nox biraz bos bir oyundu ne yazıkki. bir de diablo 2 ile yakın tarihte piyasaya çıkmak gibi bir hata da bulundu ne yazıkki.

eğer taktik fps deneyimi varsa diğer oyuncuların rainbow six 2: rogue spear i öneririm. grafikler falan kötüdür. ama multiplayer takım tadını en iyi yaşatan oyundu. biri flashbang ler digerleri koseden cıkar falan.

erken olen olursa canı sıkılır ama.
Mesaj tarihi:
kadıkoyde trip internet cafede yumurta diye bir flaş oyunu vardı. landan oynanmiyo ama 4 kişi yanyana olunca feci hırs yapıp kapışabilirsiniz. biz bildiğin yarışıyorduk o kadar oyun içinden onu oynayıp (:P)
Mesaj tarihi:
cod cod2 bf1942 özellikle 1942 karsınıza bot alın 4 nüz omaha beach savunun acayip atraksiyon oluyor biz sıkılınca öyle yapıyoruz eğer joystick varsa pes turnuvası yapın oda sarıyor
Mesaj tarihi:
Nox'un boş olduğuna ben katılmıyorum açıkçası. Özellikle yamalarıyla gelen bi quest modu var ki, inanılmaz. Dört kişi bi arada quest yapmak çok eğlenceli olabilir. Hatta bu dört kişiden en az ikisi kesinlikle aynı class olacağı için (oyunda 3 class var), arada "lan o crossbow'u ben alcaktım at yere" tarzı kavgalar da kaçınılmaz olur, hoş olur :)
Tamam, quest yapmak bi süre sonra bayabilir ama ondan sonra bi ffa/takımlı deathmatch, ya da ne bileyim, futbol (evet futbol) moduna geçilebilir.
  • Yeni Oluştur...