sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Pocket Tanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Unreal Tournament GOTY Edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 red alert 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Private WoW server kurup landan oynayın full edit fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 company of heroes oynadığım en iyi strateji oyunu (üzgünüm ne kadar starcraft fanı olsamda starcraftta dahil deme durumundayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 GTA 2 kesinlikle oynayın çok eğlenirsiniz. GTA 1 ve 2 bedava oldu galiba artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Xo said: Private WoW server kurup landan oynayın full edit fdsf onu denıcektım bı arada çok karışık geldi anasını satayım. bida uğraşıp kasmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Vingthor said: company of heroes oynadığım en iyi strateji oyunu (üzgünüm ne kadar starcraft fanı olsamda starcraftta dahil deme durumundayım) Cohun yanında starcraft tank basmaca oyunudur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Masticore said: GTA 2 kesinlikle oynayın çok eğlenirsiniz. GTA 1 ve 2 bedava oldu galiba artık.. katılıyorum GTA2. ve de worms. tam bir LAN eğlencesi. banana bomb ve super aqua sheep kapalı olcak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 flatout heroes3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ben de yeni bir seyler ariyorum ev lanina, q3, wc3, cs, red alert 2 baydi artik. 2-4 kisiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 gta2 landan oynanıyomu? oha bilseydim silmezdim diğer pcyede yüklerdim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 baldurs gate 2, ice wind dale 2 lan dan oynanılıyo mu emin diilim ama bi alıp deneyin olmuyosa bile paranıza yazık olmaz diyim. neverwinter nights lan dan oynanıyo bak onu da oynayabilirsinz epey zamanınızı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 oynaniyo guzel, ama ilk gordugu gta vice city olan lamerlere begendiremedim oyunu. gta1i ciktigi ay kasa kasa bitiren biri olarak nefret ediyorum yeni nesil oyunculardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yazılanların çoğunu oynadık zaten:) son keşfimiz nox, jedi academy. biraz baldurs gate yaptık. güzel yani. uo'ya sardığımız dönem oldu tabi de baktık gittikçe geek oluyoruz bıraktık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 guzel bir alternatif: re-volt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Kesinlikle Dawn of War... Özellikle Orc açıp rakip üsse dalınca rakip oyuncunun suratına doğru anlamsızca böğürmek... ... akabinde "Bu herif niye pis pis sırıtıyor?" diye işgillenmek ama herşey için çok geç olması. Oynayınız ne tekim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bütün bu tarz konulara yazarım: Nox. Westwood'un Diablo rakibi aksiyon RPG oyunu. Westwood yani, boru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 nox biraz bos bir oyundu ne yazıkki. bir de diablo 2 ile yakın tarihte piyasaya çıkmak gibi bir hata da bulundu ne yazıkki. eğer taktik fps deneyimi varsa diğer oyuncuların rainbow six 2: rogue spear i öneririm. grafikler falan kötüdür. ama multiplayer takım tadını en iyi yaşatan oyundu. biri flashbang ler digerleri koseden cıkar falan. erken olen olursa canı sıkılır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 starcraft atın fena zevkli olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kadıkoyde trip internet cafede yumurta diye bir flaş oyunu vardı. landan oynanmiyo ama 4 kişi yanyana olunca feci hırs yapıp kapışabilirsiniz. biz bildiğin yarışıyorduk o kadar oyun içinden onu oynayıp (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 cod cod2 bf1942 özellikle 1942 karsınıza bot alın 4 nüz omaha beach savunun acayip atraksiyon oluyor biz sıkılınca öyle yapıyoruz eğer joystick varsa pes turnuvası yapın oda sarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Nox'un boş olduğuna ben katılmıyorum açıkçası. Özellikle yamalarıyla gelen bi quest modu var ki, inanılmaz. Dört kişi bi arada quest yapmak çok eğlenceli olabilir. Hatta bu dört kişiden en az ikisi kesinlikle aynı class olacağı için (oyunda 3 class var), arada "lan o crossbow'u ben alcaktım at yere" tarzı kavgalar da kaçınılmaz olur, hoş olur :) Tamam, quest yapmak bi süre sonra bayabilir ama ondan sonra bi ffa/takımlı deathmatch, ya da ne bileyim, futbol (evet futbol) moduna geçilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 araba yarışı falan oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 medieval total war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar