Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ryu vs scorpion

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Videolar eski ve imbalar. Özellikle son chun lee vs. ken videosu çoğu gence böyle artizlikle denetmiş ve atarici amcaları zengin etmiştir :P

Ben geçende PSP'ye SF Alpha3 yükledim sonra baktım PSP eskiycek sildim direk xD Herşeye zarar oyun.
Mesaj tarihi:
açılış videosu manyakmış.

ken vs chun lee zaten tüm zamanların efsanesi, ayrı başlığı vardı 3 tane filan. :P

ekleme: ya bu ikinci videoyu herhalde son birkaç yılda 20-30 defa izlemişimdir çeşitli aralarla, her defasında ağzım kulaklarıma varıyor, hatta kendimi istemdışı alkışlarken buluyorum bazen. (:P)
Mesaj tarihi:
videoyu nasıl izliyoz yav :S loading complete dedi gelmiyo bişe.. play tuşunu da göremedim :S

edit: ready e tıklıyomuşuz :D

edit 2: güzelmiş...
Mesaj tarihi:
axedice said:
İkincisi çok sfx olmuş beğenmedim. Bide ryu-akuma arasında gay ilişki var zannediyodum, neyseki baba oğullarmış.

geek bir bilgi olacak ama,
akuma, ryu ve ken'in master'ı olan gouken'in kardeşi.
adı gouki.
gouki ve gouken de goutetsu'nun öğrencisi.

ryu'un babası değil.
Mesaj tarihi:
2pacAmaruShakur said:

olay video

[video]http://video.eksenim.mynet.com/kharizmatic/Sub_Zero_Vs_Scorpion/109782/?feature=oembed" width="459">

Hazırlayan(madein) Yusuf

Şu internet bizim millete yaramadı.
Mesaj tarihi:
Made in Yusuf çok iyiymiş, Pivot diye bi program vardı kesin orada yapılmıştır o. Öyle adam diz çökünce daha geyik bir şey olucak sandıma ama amaç ciddi ciddi dövüşmüş vay be.
  • Yeni Oluştur...