deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Videolar eski ve imbalar. Özellikle son chun lee vs. ken videosu çoğu gence böyle artizlikle denetmiş ve atarici amcaları zengin etmiştir :P Ben geçende PSP'ye SF Alpha3 yükledim sonra baktım PSP eskiycek sildim direk xD Herşeye zarar oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 açılış videosu manyakmış. ken vs chun lee zaten tüm zamanların efsanesi, ayrı başlığı vardı 3 tane filan. :P ekleme: ya bu ikinci videoyu herhalde son birkaç yılda 20-30 defa izlemişimdir çeşitli aralarla, her defasında ağzım kulaklarıma varıyor, hatta kendimi istemdışı alkışlarken buluyorum bazen. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ken vs chun lee videosunda gaza gelmemek elde değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 çok güzel de sonda gelen eleman kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 hm niye bu kadar fantastik bir olay ki ? (bilmiyorum oynamadım hiç street fighter) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bu da devam filmi http://www.newgrounds.com/portal/view/377529 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 videoyu nasıl izliyoz yav :S loading complete dedi gelmiyo bişe.. play tuşunu da göremedim :S edit: ready e tıklıyomuşuz :D edit 2: güzelmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ardeth said: çok güzel de sonda gelen eleman kim? akuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 BeIlow said: bu da devam filmi http://www.newgrounds.com/portal/view/377529 yine hile yaptı şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 İkincisi çok sfx olmuş beğenmedim. Bide ryu-akuma arasında gay ilişki var zannediyodum, neyseki baba oğullarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 scorpion 2 sinede gider abi , hile yaparak alıyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ben de sevmedim hile yapmalarını... yiyosa teke tek dövüşsünler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Scorpion rulz. hileci şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 herifler de gosteriyolar ki, MK ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 raidenla sub-zero gelse alayina cakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 raiden sux, liu kang dir abicim BELELELELELELLELEE (bicycle kick) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ne diyosun olm, adam allah, carpar, literally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 olay video [video]http://video.eksenim.mynet.com/kharizmatic/Sub_Zero_Vs_Scorpion/109782/?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 oOoo.. paso cheat yapıor bunlar. sf3 2 - 0 Mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 axedice said: İkincisi çok sfx olmuş beğenmedim. Bide ryu-akuma arasında gay ilişki var zannediyodum, neyseki baba oğullarmış. geek bir bilgi olacak ama, akuma, ryu ve ken'in master'ı olan gouken'in kardeşi. adı gouki. gouki ve gouken de goutetsu'nun öğrencisi. ryu'un babası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 2pacAmaruShakur said: olay video [video]http://video.eksenim.mynet.com/kharizmatic/Sub_Zero_Vs_Scorpion/109782/?feature=oembed" width="459"> Hazırlayan(madein) Yusuf Şu internet bizim millete yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Made in Yusuf çok iyiymiş, Pivot diye bi program vardı kesin orada yapılmıştır o. Öyle adam diz çökünce daha geyik bir şey olucak sandıma ama amaç ciddi ciddi dövüşmüş vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 cidden mükemmel yapmışlar yaa.ryu foreverD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Oha hepsi süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar