Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkında izlenimler

Malkochoglu

Öne çıkan mesajlar

Budist rahip miyiz abi biz? Sabret dediğin şeyler adamı kanser edecek cinsten.

High ayarlarda oynarsın arada sırada takılır ama 20fps'de sabit gider. Low'a çekersin 30 fps'ye çıkar ama devamlı donmalar takılmalar olur.

Sırf değişiklik olsun diye bayan karakter açarsın ama salak programcılar yüzünden %33 daha yavaş seviye atlarsın.

Ayda yılda grup bulur instance yapayım dersin, ya başka gruplarla karşılaşır günün rezil edersin, ya da buglı bir bossa takılır kalırsın.

Gem üretirsin, quest log güncellenmez. Gem üretmeden ne işe yaradığını bilemezsin.

Loncandan gelen yazıya cevap yazarsın, o sırada gelen tell mesajına cevap yazmak için elli kere fare tıklarsın (gerçi bu biraz düzeldi).

Deli gibi kasıp at alırsın, cücük kadar domuz arkadan vurdu diye yere düşersin. Binmek için elemanı kesmen ve atın yarım saatte gelmesini beklemen gerekir.

Ekonomi denen olayı kavramak için iktisatçı olman gerekir, ya da nesil nesil ekonomiye ayak uyduramamışsındır vs.

Daha çok sayarım aslında ama cidden bu sabahtan beri oyundaki gelişmeleri ve forumları takip edeceğim diye bitap düştüm.

Laf etmeden ve avukatlığa soyunmadan önce herkesin şunu hatırlamasında fayda var.

Evet, her MMORPG hatalarla dolu olarak gelir.

Evet, her MMORPG'nin ilk ayları sancılı geçer.

Evet, AoC bu konularda istisna değil.

Ama diğer taraftan köprünün altından çok sular aktı. İnsanlar artık beta hatta daha kötü aşamadaki oyunları ve savunmaları yutmuyorlar.

MMORPG oynayan insan sayısı 3 sene önceki gibi bir kaç milyon değil 15 milyondan fazla ve bu sektörden firmalar eşek gibi para kazanıyorsa eşek gibi de çalışmaları lazım. Aksi taktirde gelen her eleştiriyi boyunlarını büküp kabul etmeleri lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Ben bedavaya almadım oyunu açıkcası. Kim ilk gününden beri tek kuruş ödemedi merak ediyorum bu oyuna= Yani Kızılay AoC dagıttı da haberimiz mi yok?

hocam sana sorayim...

Super oldugu soylenen bir film icin sinemaya gittin ve filmi begenmedin?
Cok guzel bir kizla ciktin ama karakterini begenmedin(uymadi :P )?
Cok unlu bir restorana gittin ama yemeklerini begenmedin (zevk meselesi tabi :) )?
Bir araba aldin goruntu super ama motor dizel kicini kaldiramiyo (gunumuz ufo goruntulu dizel motorlu cop tenekeleri)

`bu adam manyak mi? ne diyo bu ?` deme diye soruyorum.. bu oyundan beklentilerin bunlar gibi bisey iste daha fazla ne bekliyordun onu soyle bana ? :P
Sosyal ağlarda paylaş

Vulcan_Lionheart said:
Absolut said:
Buglar bi nebze idare ediliyorda bu DC sorununu acilen halletmeleri lazım.
Onun dısında begenmeyenlere nereye giderseniz gidin demeye kimsenin hakkı yok. Adam parasını vermişse istedigi yorumu yaar helede begenmedi ise size ne ki? Yani adam begenmedi diye sizmi bırakıyorsnuz oyunu :)

abi oyunun ilk 1 ayi bedavaydi zaten :)-D sabir yahu biraz nedir bu siddet bu celal .. elbette ki olacak boyle sorunlar.. duzelticekler elbet `gaz mode` on` takilmak niye?

+1
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:
Malkochoglu said:
ben wow oynamadim bilmeyek isteyene oynamamda tesekkur ederim, sizin gibi wowdan bitme degilim. oynadigim oyunlarida sana sayamam.

wowdan bitme nedir yau :)o

WoW oynamamış olmak bir marifet değil, çok büyük bir eksiktir bence.

cok guldum buna

ne gibi bir eksik? hayatimi , derslerimi ve de kiz arkadasimi feda etseydim mikimaus grafikli bi oyun icin?
Sosyal ağlarda paylaş

asıl sorun oyunun erken çıkması.. olay bundan ibaret.. betadan para kazanıyorlar bu kadar.. insanlarda parasını verdikleri şeyin bu kadar eksik olmasına haklı olarak isyan ediyorlar.. para vermemiş olsalar gıklarını çıkarmaya hakları olmaz(feedback haricinde).. haa benim için sorun mu? değil..
beta acc hala duruyor istesem oraya geçerim para ödemeden oynarım..
Sosyal ağlarda paylaş

WoW oynamadın da AoC neden oynuyorsun yani savunman saçma bence. Wow oynamadım ilahım ben ama AoC oynuyorum o sayılmaz gibi :)
Keşke oynamış olsan da bu kadar insan neden oynuyor bir fikrin olsa WoW :)
Malkochoglu said:
Mirage said:
Malkochoglu said:
ben wow oynamadim bilmeyek isteyene oynamamda tesekkur ederim, sizin gibi wowdan bitme degilim. oynadigim oyunlarida sana sayamam.

cok guldum buna

ne gibi bir eksik? hayatimi , derslerimi ve de kiz arkadasimi feda etseydim mikimaus grafikli bi oyun icin?
Sosyal ağlarda paylaş

Malkochoglu said:
Mirage said:
Malkochoglu said:

cok guldum buna

aman hocam mikimausu karistirma buraya gozunu sevem :P

saka bi yana 4 seneye yakin wowda raid yaptim t6 topladim... zevk aldim evet itiraf ediyorum ama baydim abi yetti artik bitti gitti... aoc rulez su anda benim icin

edit:yazim hatasi
Sosyal ağlarda paylaş

Malkochoglu said:
Mirage said:
Malkochoglu said:

cok guldum buna

Boşver anlatmıyayım da keyfin bozulmasın. Gül sen gülebiliyorken. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Malkochoglu said:
Mirage said:
Malkochoglu said:

cok guldum buna

şu popüler olan herşeye karşıt tiplere hastayım, kendilerini çok yüce ve farklı sanarlar popüler bi ürünü denemedikleri için

o mikimaus grafikli oyun şuan dünyanın en popüler mmo oyunu. mmo pazarının %62sini ellerinde tutuyorlar ve 10 milyon oyuncuları mevcut. belki grafiklerinden fazlası mevcuttur oyunda hı?

ayrıca wow oynayanların kız arkadaşı ve hayatı olmaz diye bişey de yok, sen ne kadar oynayacağını ayarlıyamıyosan o senin sorunun
Sosyal ağlarda paylaş

tabi cunku wow'da biryerlere gelmek istiyosan gece gunduz kasman gerekmio sanki, anlatin abi anlatin...

ben pvp-based oyunlari oynadim gear'in cok onemli olmadigi oyunlar, herkesin hemen hemen ayni kalitede bi gear alabilicegi oyunlar. Bi kere ben populer oyunlara karsi degilim o zaman aoc'u denemezdim, sadece wow ahalisi beni pek etkilemedi bilmiyorum. Herkesin zevki kendine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...