Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkında izlenimler

Malkochoglu

Öne çıkan mesajlar

Sadece meraktan yapiyorum turk oyuncularinin durumu nedir su anda...

Ben oyunu 31 mayisda aldim oynuyorum cok siklikla olmasada su

anda 72 assasin 29 guardian 21 rangerim filan var ama funcom'a

daha fazla para odemiycem beta icin... 30 Haziran'da bitiyor

benim hesabin 30 günü ve kesinlikle yenilemiyorum hesabi 2 ay

sonra yine deneyebilirim eger oyun duzelirse... Oyundan sikayetim

yok yani flame degil sadece oyun cook ama coook hatali direk beta

:(
Sosyal ağlarda paylaş

birşeyi çok merak ediyorum şu oyunu bırakanların neden bir kısmının ağzı bozuk ve forumda anca ilkokul arkadaşlarına sarf etmeye cesaret edecekleri kelimeleri tanımadıkları insanlara klavye kullanarak sarf edibiliyorlar
neyse ...

oyunu bırakanların yada account dolduranların başlığı
oyun hakkında genel şikayetlerin bulunduğu başlık
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:
bende 1-2 aylıgına bıraktım, sonra dönüp bi bakarım kadın karakterlerin %33 yawaş vurma hedesini düzelttilerse devam edebilirim (td)

böyle bişey mi var? oha ne saçma lan bilmiyodum ben. benimde female karekter. o zaman herkes 2m lik 200 kilo male char açsın yani ahaha

ben devam ediyorum. 3 aylık ödeme yapmıştım. zaten sadece akşamları oynuyorum takılıyorum yani. wow oynamadığım içinde hiç bilmiyorum ne iyi ne kötü. takılıyorum eğleniyorum yani. en son ultima oynamıştım aha
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
Quel-Thul said:
bende 1-2 aylıgına bıraktım, sonra dönüp bi bakarım kadın karakterlerin %33 yawaş vurma hedesini düzelttilerse devam edebilirim (td)

böyle bişey mi var? oha ne saçma lan bilmiyodum ben. benimde female karekter. o zaman herkes 2m lik 200 kilo male char açsın yani ahaha

ben devam ediyorum. 3 aylık ödeme yapmıştım. zaten sadece akşamları oynuyorum takılıyorum yani. wow oynamadığım içinde hiç bilmiyorum ne iyi ne kötü. takılıyorum eğleniyorum yani. en son ultima oynamıştım aha

funcom tarafından bug oldugu ve üzerinde çalıştıkları söylendi.

ilgili topic

hox forumunda olduguna bakma, tüm female'ler için geçerli oldugu anlaşıldı sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Buglar bi nebze idare ediliyorda bu DC sorununu acilen halletmeleri lazım.
Onun dısında begenmeyenlere nereye giderseniz gidin demeye kimsenin hakkı yok. Adam parasını vermişse istedigi yorumu yaar helede begenmedi ise size ne ki? Yani adam begenmedi diye sizmi bırakıyorsnuz oyunu :)

abi oyunun ilk 1 ayi bedavaydi zaten :)-D sabir yahu biraz nedir bu siddet bu celal .. elbette ki olacak boyle sorunlar.. duzelticekler elbet `gaz mode` on` takilmak niye?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...