Malkochoglu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Sadece meraktan yapiyorum turk oyuncularinin durumu nedir su anda... Ben oyunu 31 mayisda aldim oynuyorum cok siklikla olmasada su anda 72 assasin 29 guardian 21 rangerim filan var ama funcom'a daha fazla para odemiycem beta icin... 30 Haziran'da bitiyor benim hesabin 30 günü ve kesinlikle yenilemiyorum hesabi 2 ay sonra yine deneyebilirim eger oyun duzelirse... Oyundan sikayetim yok yani flame degil sadece oyun cook ama coook hatali direk beta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yeter ya beğenmiyorsanız oynamayın illa birşey yazacaksanız o iş açılmış konulara atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Malkochoglu said: Oyundan sikayetim yok yani flame degil sadece oyun cook ama coook hatali direk beta :( demiş adam okuduysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bkz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bende 1-2 aylıgına bıraktım, sonra dönüp bi bakarım kadın karakterlerin %33 yawaş vurma hedesini düzelttilerse devam edebilirim (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkochoglu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ya beyler eger soruyu okuma ozurluyseniz ve de cevap yerine bok atacaksaniz okumayin lutfen sadece soruya cevap verin o kadar... mod bi arkadastan trollarin mesajlarini silmesini rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Quel-Thul said: bende 1-2 aylıgına bıraktım, sonra dönüp bi bakarım kadın karakterlerin %33 yawaş vurma hedesini düzelttilerse devam edebilirim (td) barbar konan dünyasında kadınların erkeklerle eşit olmasını mı bekliyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ya sana ne kardeşim ben para ödemek istiyorum.uza ve git anime pastel boyalı eşşek kulaklı elflerin olduğu oyuna.gitmiyorsan bir çay koy gel bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Fistan said: Quel-Thul said: bende 1-2 aylıgına bıraktım, sonra dönüp bi bakarım kadın karakterlerin %33 yawaş vurma hedesini düzelttilerse devam edebilirim (td) barbar konan dünyasında kadınların erkeklerle eşit olmasını mı bekliyordun? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkochoglu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ne okuma ozurlu insanlar var burda ya... ben wow oynamadim bilmeyek isteyene oynamamda tesekkur ederim, sizin gibi wowdan bitme degilim. oynadigim oyunlarida sana sayamam. cok basit, soruya cevap verin vermek istemiyorsaniz okumayin yani nesini anlamiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Sakin sakin! patchler insanların psikolojisini bozuyor =D iyi tez konusu olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mighty_THoR said: yeter ya beğenmiyorsanız oynamayın illa birşey yazacaksanız o iş açılmış konulara atın +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkochoglu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 razzRaziel said: Mighty_THoR said: yeter ya beğenmiyorsanız oynamayın illa birşey yazacaksanız o iş açılmış konulara atın +1 1 sazan daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hakaret yok lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Malkochoglu said: razzRaziel said: Mighty_THoR said: yeter ya beğenmiyorsanız oynamayın illa birşey yazacaksanız o iş açılmış konulara atın +1 1 sazan daha pfff tamam durmak yok yola dewam.. böle dewam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 birşeyi çok merak ediyorum şu oyunu bırakanların neden bir kısmının ağzı bozuk ve forumda anca ilkokul arkadaşlarına sarf etmeye cesaret edecekleri kelimeleri tanımadıkları insanlara klavye kullanarak sarf edibiliyorlar neyse ... oyunu bırakanların yada account dolduranların başlığı oyun hakkında genel şikayetlerin bulunduğu başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Quel-Thul said: bende 1-2 aylıgına bıraktım, sonra dönüp bi bakarım kadın karakterlerin %33 yawaş vurma hedesini düzelttilerse devam edebilirim (td) böyle bişey mi var? oha ne saçma lan bilmiyodum ben. benimde female karekter. o zaman herkes 2m lik 200 kilo male char açsın yani ahaha ben devam ediyorum. 3 aylık ödeme yapmıştım. zaten sadece akşamları oynuyorum takılıyorum yani. wow oynamadığım içinde hiç bilmiyorum ne iyi ne kötü. takılıyorum eğleniyorum yani. en son ultima oynamıştım aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 şu gaza gelen arkadaşlar bi serin gelsinler, knight online bolumu sandılar heralde burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 BiTcH_oFBaT said: Quel-Thul said: bende 1-2 aylıgına bıraktım, sonra dönüp bi bakarım kadın karakterlerin %33 yawaş vurma hedesini düzelttilerse devam edebilirim (td) böyle bişey mi var? oha ne saçma lan bilmiyodum ben. benimde female karekter. o zaman herkes 2m lik 200 kilo male char açsın yani ahaha ben devam ediyorum. 3 aylık ödeme yapmıştım. zaten sadece akşamları oynuyorum takılıyorum yani. wow oynamadığım içinde hiç bilmiyorum ne iyi ne kötü. takılıyorum eğleniyorum yani. en son ultima oynamıştım aha funcom tarafından bug oldugu ve üzerinde çalıştıkları söylendi. ilgili topic hox forumunda olduguna bakma, tüm female'ler için geçerli oldugu anlaşıldı sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bende devam ediyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Açıkcası verilen para pek umrumda değil benim, eğer canım sıkılırsa çıkıp başka birşeyler yaparım ki bu buglar vs ile halen canım sıkılmış değil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Darksun said: Açıkcası verilen para pek umrumda değil benim, eğer canım sıkılırsa çıkıp başka birşeyler yaparım ki bu buglar vs ile halen canım sıkılmış değil =P Konu ile alakasız olucak hoş konu baya alakasız ama.. Hocam hangi serverda oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 aynen devam ediyorum, oyun cikali daha 1 ay olmus car car konusuyosunuz oynamiyosanizda birakin gidin bize kalsin kalabalik etmeyin >:D< ps: 4 sene wow oynadim 4/8 t6 charimi sattim ama swg den sonra en cok zevk aldigim oyun bu su anda...(wowu saymiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Buglar bi nebze idare ediliyorda bu DC sorununu acilen halletmeleri lazım. Onun dısında begenmeyenlere nereye giderseniz gidin demeye kimsenin hakkı yok. Adam parasını vermişse istedigi yorumu yaar helede begenmedi ise size ne ki? Yani adam begenmedi diye sizmi bırakıyorsnuz oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Absolut said: Buglar bi nebze idare ediliyorda bu DC sorununu acilen halletmeleri lazım. Onun dısında begenmeyenlere nereye giderseniz gidin demeye kimsenin hakkı yok. Adam parasını vermişse istedigi yorumu yaar helede begenmedi ise size ne ki? Yani adam begenmedi diye sizmi bırakıyorsnuz oyunu :) abi oyunun ilk 1 ayi bedavaydi zaten :)-D sabir yahu biraz nedir bu siddet bu celal .. elbette ki olacak boyle sorunlar.. duzelticekler elbet `gaz mode` on` takilmak niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar