fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Birazda nostalji yaşayalım efendim. Aranızda kaç kişi merdaneli çamaşır makinasını çalışırken gördü acaba? Konu nereden aklıma geldi dersenizde nostaljik reklamlar resimlerine bakarken bu resmi görünce aklıma geldi. Haydin barmaklar havaya bakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 amerikada ogrenciler hep bunlari kullaniyolar :D su anda kaldigim evin bodrumund var bi tane yani uzgunum nostaljiyi bozdugum icin ama kem kum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 O merdaneli makina yüzünden havaya kaldıracak bir parmağım olmama ihtimali vardı. Ucuz atlattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bunun merdanesinin yapıldıgı maddeye hastaydım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 valla 1990 dogumlu bi pati olarak ben bile gördüysem bunları, görmeyen azdır :p babaanne evinde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 insanlar hala kullaniyo bunu ogrenciler ozellikle aileler bile hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bizim kuzenin kolu girmişti kurutma kısmına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ben de tişörtü kaptırmıştım komple derim yüzülüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hatırlarım dangır dungur sallanır, banyoda yer değiştirirdi. merdanesi efsaneydi mis gibi ütülü çıkarırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hehe görmezmiyiz yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 babannemde vardı bundan yazlıkta vey be çocukluk yıllarıma döndüm peheey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yurume olayi cok kotuydu eski makinelerin merdaneliden sonra aldigimiz sikarken oyle pis yuruyorduki annem babamla beni cagirirdi simaya gecince yuruyen makineler ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Kaç kişi merdanesine elini sıkıştırdı =) bi tek benim sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Merdane korkunç birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:D Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 merdane süper bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 merdane sıradan bişey. bu alet küçüklüğümde bizdede vardı. ama hiç yaklaşmadım kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Küçükken merdanelide çamaşır yıkanırken seyretmeyi çok severdim. Ama sonunda başım dönerdi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ben görmekle kalmadım, o yukardaki çamaşır sıkma zamazingosuna elimi bile kaptırdım. şimdi görünce, elim acıdı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 huun said: ben görmekle kalmadım, o yukardaki çamaşır sıkma zamazingosuna elimi bile kaptırdım. şimdi görünce, elim acıdı yine. İçinden geçmedinmi çizgifilmlerdeki gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 aha bi tane daha varmış =) bende kaptırdım hatta ilk içinden geçti bileğimi kontrol ettim sonra sıkmaya devam etti tam dirseğe yaklaştı makine kapandı sigorta attı allahtan makine bozukmuş yoksa dirseği kırardı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 PrudenT said: valla 1990 dogumlu bi pati olarak ben bile gördüysem bunları, görmeyen azdır :p babaanne evinde falan. aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 @volfi: benim amerikadaki evde de var beni utuden kurtariyo eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 roket adam said: PrudenT said: valla 1990 dogumlu bi pati olarak ben bile gördüysem bunları, görmeyen azdır :p babaanne evinde falan. aynen. Ben de aynen :D Çok değişik şeylerdi o makineler. Ama yürüyenler daha iyiydi tabi. Ne yürürdü bizim makine ya. Karikatür vardı hatta bi tane adamlar makineleri yarıştırıyolardı falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 fedaykin said: Birazda nostalji yaşayalım efendim. Aranızda kaç kişi merdaneli çamaşır makinasını çalışırken gördü acaba? Konu nereden aklıma geldi dersenizde nostaljik reklamlar resimlerine bakarken bu resmi görünce aklıma geldi. Haydin barmaklar havaya bakem. Anneannemin merdaneli çamaşır makinesi vardı, bunun aynısı, o da Arçelikti. Vefat edince onu da attılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bi keresinde kovaladı bu beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar