veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bu soru avrupada özel bir sirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur ohaa denen bir sorudur baştan söyliyim . bir adam yıllar boyu Almanyada bir bankada çalışmış ve emekli olmasına yakın artık yurda dönmeye karar verdiği gün lan felekten bir gün çalim bari deyip bir bara gitmis.. barda içkisini içerken karşısına çok güzel bir kadın oturmuş bizim ki kadına hayran kalıp hemen garsonu çağırıp kağıdı tanışabilirmiyiz mesajını yazdıktan sonra garsonla kadına göndermiş. kadın kağıdı almış okumuş adama imalı bir bakıştan sonra kağıdın arkasına bir şeyler yazıp kağıdı tekrar adama geri göndermiş adam kağıda bakmış bakmış.... hiç bir şey anlamamış yazı ne almanca ne bildiği bir dile aitmiş gitmiş kağıdı en yakın arkadaşına verip ya bunu bir kadın bana yazdı ben anlamadım ne yazıyor burda diye sormus arkadaşı kağıdı okur okumaz sakın bir daha beni arama arkadaşlığımı sona erdi diyip yanından gitmiş.. adam şaşkın bir halde eve gidip anne babasına ya siz eskisiniz bilirsiniz burda ne yazıyor diye bu sefer onlara sormuş .anne babası kağıdı okuyunca adamı evlatlıktan red etmişler. karısına göstermiş karısı boşanma davası açmış. adam artık çıldırma noktasına gelmiş len demiş bunu en iyi anlayan doktor olur, nede olsa onların yazısı karışık diyip bir doktora gitmiş. doktor kağıdı okuyunca çok sakin bir şekilde izin isteyip odasina girmiş aradan 1 saat 2 saat geçmiş doktor yok... bizim adam merak edip odaya girince bir bakmıski doktor tavanda sallanıyor kendini asmış adam en sonunda pes etmiş len bu kağıt başıma çok işler açtı başkasınında hayatını karartmasın diye kağıdı çalıştığı bankanın kasasına koyup evine gitmiş. o akşamda tesadüf bankaya hırsızlar girmiş kasadaki bütün paraları almışlar tam kacıcakları sırada hırsızların şefi kağıdı görmüş şef kağıdı okuyunca birden çabuk paraları yerine koyun demiş ve bütün paraları kasaya geri koyduktan sonra çekip gitmişler ŞİMDİ GELELiM SORUMUZA HALiYLE BU KAĞIT'TA NE YAZIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ohaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ohaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 fw mail aroması var soruda, söyle bari cevaı biliyosundur sen, mailin sonunda yazıyodur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yanılıyorsun ben de bilmiyorum cevabı valla :S mail de deil ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sana bunu soran mailden almıştı o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Voys said: ohaa Kojiroh said: ohaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 urmesque said: Voys said: ohaa Kojiroh said: ohaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 urmesque said: Voys said: ohaa Kojiroh said: ohaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Kadın bir doktor ve reçete alfabesiyle kağıda şöyle yazıyor: "Benim adım Helga. tabi ki tanışabiliriz hatta ben sizi zaten tanıyorum. Çalıştığınız bankaya gidip geliyorum kapalı devre kameralardan bakın isterseniz" Adam yıllardır bankada bilgisayar fontlarıyla yatıp kalktığından kağıdı okuyamıyor. Arkadaşı ve ailesi adam bu yaştan sonra azıttığı için onu terk ediyorlar, karısıda haliyle boşuyor. Doktor kağıttaki ismin ve yazının karısına ait olduğunu görünce intihar ediyor. Hırsızlar ise kağıdı okuyunca izlendiklerini anlayıp ellerindekileri bırakıp ufak ufak tüyüyolar. cevabı başka bi siteden buldum aynen c/p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mortis said: urmesque said: Voys said: ohaa Kojiroh said: ohaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 2pacAmaruShakur said: Kadın bir doktor ve reçete alfabesiyle kağıda şöyle yazıyor: "Benim adım Helga. tabi ki tanışabiliriz hatta ben sizi zaten tanıyorum. Çalıştığınız bankaya gidip geliyorum kapalı devre kameralardan bakın isterseniz" Adam yıllardır bankada bilgisayar fontlarıyla yatıp kalktığından kağıdı okuyamıyor. Arkadaşı ve ailesi adam bu yaştan sonra azıttığı için onu terk ediyorlar, karısıda haliyle boşuyor. Doktor kağıttaki ismin ve yazının karısına ait olduğunu görünce intihar ediyor. Hırsızlar ise kağıdı okuyunca izlendiklerini anlayıp ellerindekileri bırakıp ufak ufak tüyüyolar. cevabı başka bi siteden buldum aynen c/p vayy cevap bu muymuş gerçekten enteresan (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 2pacAmaruShakur said: Kadın bir doktor ve reçete alfabesiyle kağıda şöyle yazıyor: "Benim adım Helga. tabi ki tanışabiliriz hatta ben sizi zaten tanıyorum. Çalıştığınız bankaya gidip geliyorum kapalı devre kameralardan bakın isterseniz" Adam yıllardır bankada bilgisayar fontlarıyla yatıp kalktığından kağıdı okuyamıyor. Arkadaşı ve ailesi adam bu yaştan sonra azıttığı için onu terk ediyorlar, karısıda haliyle boşuyor. Doktor kağıttaki ismin ve yazının karısına ait olduğunu görünce intihar ediyor. Hırsızlar ise kağıdı okuyunca izlendiklerini anlayıp ellerindekileri bırakıp ufak ufak tüyüyolar. cevabı başka bi siteden buldum aynen c/p weak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ohaa demedin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ne gerek var bu kadar kasmaya pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 2pacAmaruShakur said: Kadın bir doktor ve reçete alfabesiyle kağıda şöyle yazıyor: "Benim adım Helga. tabi ki tanışabiliriz hatta ben sizi zaten tanıyorum. Çalıştığınız bankaya gidip geliyorum kapalı devre kameralardan bakın isterseniz" Adam yıllardır bankada bilgisayar fontlarıyla yatıp kalktığından kağıdı okuyamıyor. Arkadaşı ve ailesi adam bu yaştan sonra azıttığı için onu terk ediyorlar, karısıda haliyle boşuyor. Doktor kağıttaki ismin ve yazının karısına ait olduğunu görünce intihar ediyor. Hırsızlar ise kağıdı okuyunca izlendiklerini anlayıp ellerindekileri bırakıp ufak ufak tüyüyolar. cevabı başka bi siteden buldum aynen c/p hayır adı aysun. uyuz oluyorum şöyle aptal fw maillara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 helga ne harbiden ya. das deutschmobile mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 iq yu ölçerken isme bakıyorlarmış helga diyen 120 üstü olga diyen 120 altı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Akhlaur said: iq yu ölçerken isme bakıyorlarmış helga diyen 120 üstü olga diyen 120 altı. ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bu kağıtta hikaye yazıyor Soru da iki kağıt var =) biri hikayenin yazılı olduğu kağıt diğeri ise kadının verdiği kağıt. "Bu" kağıtta ne yazıyor diyor O kağıtta ne yazdığını sormuyor :p adsadfasdfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 mind fuck yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 oha süper mükemmel bi yaklaşım tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 oper said: Mortis said: urmesque said: Voys said: ohaa Kojiroh said: ohaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 annenin selamı var yazıyor kağıtta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar