tellos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 özellikle yaz aylarında evet çok sıcak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 daha önce bone un açtığı destan gibi uzayan bi başlık yok muydu böyle? bi de canada nasıldır? bilenler bi anlatıversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ingiltere'deyim, acaip mutluyum. Calisiyorumda, haftada sadece 2 gun calisiyorum, ayda 1000 pound kazaniyorum. Ki bu giris seviyesi. Egitim duzeyinde amaclarimi gerceklestirince ulkeme donecegim. Televizyonlara cikip liboslara sovecegim. O zamana kadar ulke kalirsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 nooooolur gitmeyin noooolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 lathspell gelene kadar ben başbakan olcam, lathspell bu ülkeye ayak basamaz diye kanun çıkarcam dfsd bbc'den söversin artık hahhayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 master doktora hiç olmadı postdocu yurtdışında yaptıktan sonra mümkünse bir süre orda bir üniversitede çalışıp sonra buraya döneceğim. bir süre orda kalmamın sebebi burda kemikleşmiş chp tarzı bir anlayış var bazı üniversitelerde eski hocalar yeni gelen hocalara çocuk muamelesi yapıyor çelme takmaya çalışıyor falan, işbirliğini sıfıra yakınsıyor zaten, saçma şeyler. Buraya gelip o insanlara "talk to the hand" yapabilmek lazım önce ondan sonra çalıştığım alanda elimden geleni yapacağım, mümkünse ali nesin gibi çalıştığım alanda türkiyenin ortalamasını tek başıma yükselteceğim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ardeth sacma ve yersiz gelecek ama bunca yildir taniyorum seni, kasarsan rahat rahat yaparsin, sana guveniyorum valla, takdir ederek takip ettigim forum uyelerinden biriydin. Git PHD ni yap abi, doktorlugunu sok gozlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Xhunarion said: Yazdıklarını okumadım, ama evet gitmek istiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 mADmaXimus said: Afush said: Bi arkadaşım kanada da bir üniversiteye kabul edildi.Kız kardeşini de orda bi high school a verdiler.Annesiyle babası da bi anda oraya taşındı.Bu kadar kolay mı bu böyle? kanada cok kolay goc ederken puan sistemi var belirli bir puan toplarsan goc edebiliyosun, puanlar egitim durumu, yakinlarinin orada olmasi, ingilizce bilmen gibi seylerden geliyor Efendim bol keseden sallamis insanlar Kanada hakkinda, ne kadar guzel. Cebinde para olduktan sonra her ulkeye gitmek kolay. Eger paran yoksa Kanada en zor vize veren ulkelerden biri (evet buna Turist vizesi de dahil ) Ama belirli bir nakit karsiliginda CAD$ 400000 Girisimci ve 800000 CAD$ karsiliginda yatirimci olarak girebiliyorsunuz. Tabii bunun bir suru sarti var. Bunun yaninda skilled worker olarak gidiyorsunuz, ama onda puanlari toplamaniz gerekiyor. 2000 lerin baslarindan bu yana gun gectikce zorlasiyor parasi olmayana Kanada'ya gocmen olarak gitme olayi. Ha diger bir yol ise opportunist refugee olarak girmek ki o da soyle birsey oluyor "ulkemde siddet goruyorum, agzima miciyorlar, dinimi yasayamiyorum, sudur budur" diyerek ulkenizi kotuleyerek girebiliyorsunuz. Ben Agustos'un ortasinda Kanada'ya PhD'ye gidiyorum. Heyecan var. Buranin insanini ve kulturunu degil de yemeklerini, ailemi ve arkadaslarimi ozlermisim gibime geliyor. Gerci gidip orda 0 dan hayata baslamak da buzuk ister biraz. Binbir turlu zorlugu var. Burada kendimden odun vererek ilerlemek istemeyen bir toplumda 5 sene calisacagima gider orada 5 sene hem ulke gormus olurum, hem de kafamda soru isareti kalmaz acaba diye. Begenmezsem donerim ama pek sanmiyorum. Mumkunse boyle refah seviyesi daha yuksek kalkinmis ulkelerde yasamak isterim. Kendim icin en iyisini istiyorum ve nerede mutlu olacaksam orada yasarim. Bir tane hayatim var. Turkiye gibi bir ulkede milliyetciligi gayet bos buluyorum. Toplum olarak sadece lafta ve gazda milliyetciyiz. Eger harbiden milliyetci olup millet icin calissaydik bugun dunyada samaroglani olmus ulkelerden biri olmazdik. Ama onun yerine hep birbirimizi nasil kaziklariz, nasil carpariz derken bu hallere dustuk. Bu kafayla daha cok yuvarlaniriz. Kanada degil de boyle daha degisik bir ulkede yasamak istiyorum. Zaman gosterecek. Ha olur da yapamazsam yurtdisinda donerim mecbur. Dusunmek bile istemiyorum onu. Turkiye tatil icin guzel bir ulke ama o kadar =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Prawler said: mADmaXimus said: Afush said: Bi arkadaşım kanada da bir üniversiteye kabul edildi.Kız kardeşini de orda bi high school a verdiler.Annesiyle babası da bi anda oraya taşındı.Bu kadar kolay mı bu böyle? kanada cok kolay goc ederken puan sistemi var belirli bir puan toplarsan goc edebiliyosun, puanlar egitim durumu, yakinlarinin orada olmasi, ingilizce bilmen gibi seylerden geliyor Efendim bol keseden sallamis insanlar Kanada hakkinda, ne kadar guzel. bakiniz: prawler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 kanadaya highly skilled immigrant şeyi için başvurduktan sonra, 5 yıla kadar uzayabiliyor diye hatırlıyorum. eğer başka bir ülkeyle karıştırmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Param olsa bir dakika durmam burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Haha Temmuz'um neden alindin hemen =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 alinirim tabi lan gelmis laf ediyo dovucem bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 rusya'ya gitçez biz, da da ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ben zaten gittim de donusum muhtesem olcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Kendim gibi gidip kendim gibi döneceğim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar