Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Countdown to LHC - Dunyanin sonu?

BonePART

Öne çıkan mesajlar

babacum'u gönderelim, rayına o soksun el arabası mıdır nedir onu.

3-5 sürmez be, ben birkaç saniye diyorum. zaten pencereden fırlarız batı yönünde daha uzun sürerse herhalde heh, yerçekimi falan herşey altüst olur.

yalnız çok kral bilim-kurgu kısa öyküsü çıkar bundan. galaksi merkezlerindeki dev kara delikler aslında geçmiş uygarlıkların LHC deneylerinden mi doğdu filan diye. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de misal aaa yıllarca yanlış hesaplamışız bu deneyde garip bir sonuç aldık
Yeryüzünde 1 kg lık bir kütle, üzerinde bulunduğu cisme yaklaşık 9,8 N değerinde bir kuvvet uygular. ifadesi yanlışmış 9,8N yerine 9,6N oluyor fln böyle 2 3 tane daha fizikle ilgili veri değişse tam süper olur :F ahuahauha bilimadamları kafayı yer heralde + acep bize fizik2 yi tekrardan okuturlar mı :F sry guys yanlış öğretmişiz tekrar alcanız bu dersleri fln :F
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de neye göre kime göre yanlış? Evrensel doğru bi ölçü birimi yok ki, biz icad etmişiz hepsini. Yer çekimi ivmesini ne ölçüyorsak doğrudur yani hehe.

Gerçi bak fizik2 değişebilir, o bilinmeyen parça aslında elektronmantatonik dalga bilmemnesini değiştiriyormuş falan bütün dersler iptal. Oh neyseki kopyayla geçmiştim fizik2den.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
İyi de neye göre kime göre yanlış? Evrensel doğru bi ölçü birimi yok ki, biz icad etmişiz hepsini. Yer çekimi ivmesini ne ölçüyorsak doğrudur yani hehe.

Gerçi bak fizik2 değişebilir, o bilinmeyen parça aslında elektronmantatonik dalga bilmemnesini değiştiriyormuş falan bütün dersler iptal. Oh neyseki kopyayla geçmiştim fizik2den.

hoh O_O
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...