Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Countdown to LHC - Dunyanin sonu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merak etme asıl heyecanı 7gün sonra yaşicaz hep filmlerde görüp de imrendiğimiz yağma sahneleri gerçek olacak

full hd tv kaçırcam loooo bir de bi iki bişi daha yapcam da onları burada yazamıom nasıl olsa ölcez
Mesaj tarihi:
babacum'u gönderelim, rayına o soksun el arabası mıdır nedir onu.

3-5 sürmez be, ben birkaç saniye diyorum. zaten pencereden fırlarız batı yönünde daha uzun sürerse herhalde heh, yerçekimi falan herşey altüst olur.

yalnız çok kral bilim-kurgu kısa öyküsü çıkar bundan. galaksi merkezlerindeki dev kara delikler aslında geçmiş uygarlıkların LHC deneylerinden mi doğdu filan diye. (:P)
Mesaj tarihi:
o değil de misal aaa yıllarca yanlış hesaplamışız bu deneyde garip bir sonuç aldık
Yeryüzünde 1 kg lık bir kütle, üzerinde bulunduğu cisme yaklaşık 9,8 N değerinde bir kuvvet uygular. ifadesi yanlışmış 9,8N yerine 9,6N oluyor fln böyle 2 3 tane daha fizikle ilgili veri değişse tam süper olur :F ahuahauha bilimadamları kafayı yer heralde + acep bize fizik2 yi tekrardan okuturlar mı :F sry guys yanlış öğretmişiz tekrar alcanız bu dersleri fln :F
Mesaj tarihi:
İyi de neye göre kime göre yanlış? Evrensel doğru bi ölçü birimi yok ki, biz icad etmişiz hepsini. Yer çekimi ivmesini ne ölçüyorsak doğrudur yani hehe.

Gerçi bak fizik2 değişebilir, o bilinmeyen parça aslında elektronmantatonik dalga bilmemnesini değiştiriyormuş falan bütün dersler iptal. Oh neyseki kopyayla geçmiştim fizik2den.
Mesaj tarihi:
axedice said:
İyi de neye göre kime göre yanlış? Evrensel doğru bi ölçü birimi yok ki, biz icad etmişiz hepsini. Yer çekimi ivmesini ne ölçüyorsak doğrudur yani hehe.

Gerçi bak fizik2 değişebilir, o bilinmeyen parça aslında elektronmantatonik dalga bilmemnesini değiştiriyormuş falan bütün dersler iptal. Oh neyseki kopyayla geçmiştim fizik2den.

hoh O_O
Mesaj tarihi:
azili bir WFM ci olarak bir wormhole acilmasini ve icinden cikan uzaylilarin dunyayi basmasini istiyorum

baska turlu adam olmiycak bu insanoglu

aha ortak dusman dersen birlesirler belki bir umut
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:
dünya yok olmicak o sitede verilen süre içinde
isteyenle 100000000000000000000000ytl sine iddaya girerim

(kaybedicek neyim var ki? :D )

not: alıntıdır

yok mu kimse? yemedi mi?
  • Yeni Oluştur...