Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Xo said: Venator said: Öyle bir oyun çıksın yeter ki, Adriana Lima gelse yine de "ben mi bu oyun mu" dese cevabım çok açık hehe :P oha gay alert.(:P) Gay degil asexual alert o biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Tamam çok universe of sc hayali kurdunuz, hevesiniz kursağınızda kalacak üzülmeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Volfied said: kim oturup medic marine olacak ghost olabilmek varken. Valla Conan'da 3 saat domuz deve kesmektense dropship içinde aşağıdaki kanlı ve ölümcül savaşı izleyen bir sürücü olmayı tercih ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 diablo I, ok zamanında benzeri olabilecek pek çok oyun vardı, aksiyonla harmanladılar güzeldi. diablo II, oynamadım mı? oynadım, lan'dan ne biçim oynadım hem de. diablo blizzard'ın nakit ihtiyacını karşılar. az emek, bol kazanç diablo III'den önce blizzard'tan bir mmorpg beklememek lazım. gerçi diablo III'de instance sisteminin olacağı çok aşikar. olmazsa olmaz hatta bu özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ha sc evreninde bir mmorpg olacaksa eğer, kesinlikle devrimsel birşey olması gerek. başka türlü sc evreni buna izin vermez zaten. bilinen -wow oluyor bu- tüm kalıpları yıkması lazım. blizzard bunu yapabilir, başkası yapamaz bu bir gerçek. bir başka gerçek: herkes günün birinde çuvallar, kimse hep zirvede kalamaz. doğanın kanuna aykırı bu da. sc ile ilgili bir mmorpg isterim tabii oynamak, ama blizzard bile olsa arkasındaki, mevzu çok derin. böyle bir hamlede yanlış kararlar bir değil 10 blizzardı bile yutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Volfied said: Xo said: Venator said: Öyle bir oyun çıksın yeter ki, Adriana Lima gelse yine de "ben mi bu oyun mu" dese cevabım çok açık hehe :P oha gay alert.(:P) Gay degil asexual alert o biraz :) Hehe valla cevabimi hala açıklamadım, oyun çıksın öyle söylerim B)- Hatta tabi önce bir performans/saat karşılaştırması yapmak lazım en sağlıklı ve optimum çözümü bulmak için eh naparsınız oyun da yok ortada Adriana'dan başlayalım bari karşılaştırmaya (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Trgamerde çıkan bir haberde blizzard'ın en eski oyunmlarından Blackthorne'nun lisansını yenilemiş birde o buz kütlesi çatlayan World stone olabilir gibime geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 huun said: ha sc evreninde bir mmorpg olacaksa eğer, kesinlikle devrimsel birşey olması gerek. başka türlü sc evreni buna izin vermez zaten. bilinen -wow oluyor bu- tüm kalıpları yıkması lazım. blizzard bunu yapabilir, başkası yapamaz bu bir gerçek. bir başka gerçek: herkes günün birinde çuvallar, kimse hep zirvede kalamaz. doğanın kanuna aykırı bu da. sc ile ilgili bir mmorpg isterim tabii oynamak, ama blizzard bile olsa arkasındaki, mevzu çok derin. böyle bir hamlede yanlış kararlar bir değil 10 blizzardı bile yutar. Buna katılıyorum kesinlikle, zaten yukarıda gelecek olan Warhammer'ın RvR sisteminden; EvE'in crafting ve ekonomi sisteminden ve de klasik MMO öğelerinden bahsettim. Blizzard bu sistemleri hem birleştirebilmeli hem de insanları yukarıda denildiği gibi marine de, commander da, pilot da oynayabilme ihtimali sunmalı. İnanılmaz bir efor ister bu, grafikleri yeteri kadar güzel olmalı ama 500+ adam ekranda birbirlerine bir üssün ortasında girişirken kurşunlar havada uçuşurken lag ve fps sorunları ciddi olmamalı. Irklardan başka olarak Faction gibi sistemler olmalı, e donuçta strateji oyunu bazlı oldugundan bunların arasında alliance olmalı da savaş açılabilmeli (EvE yine güzel bir model olabilir bu konuda). PvPden bayanlar için PvE de olmalı = Zerg Yapmaya çalışıp da milyon dolarlarını harcayıp da sıçarlarsa kötü olur ama becerirlerse cidden bir devrim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 daha erken öyle bi oyun için(UoS), wowun miadı dolmadı henüz. Ama başlamış olabilirler projeye hafiften kimbilir. :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bone said: DiadanLocke said: Bu WWI'nin reklami falan cikicak galiba gercekten. Öyle olcak gibi gözüküyor. Resim dizisinden Diablo yazısı teorisi çöktü. I gelcek beklerken W geldi. DWO gibi bişi oldu. Şimdi olay şuna döndü: Diablo 2: D harf resmi ve Diablo 2 rünü Wotlk: W harf resmi ve rün Starcraft: Protoss amblemi (logo veya rün değil) ?: O harf resmi. Amblem dediğin logo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 world of diablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 pve= zerg olmamalı, sergde olabilmeliyiz, pve için npc factionlar olur eve'deki gibi main fleetler npc olur biz ufak factionları kurar yönetir savaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 blizzardda calismak nasil bisey acaba, binlerce insan origami oluyor yeni projenle; vayy be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Abi ben oyun dünyasının MMORPG Starcraft olayına hazır olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Olsa yer yerinden oynar, ben de oynarım ama önceki sayfada dendiği gibi, eğer atmosferi, savaşları, resource savaşlarını adam gibi yapabilirlerse NASA'dan bağlansan fayda etmez gibime geliyor. Onu kaldıracak bir makine tasarlanmadı daha sanki. Bir de sc2 yoldayken bunun mmosunu çıkarabilirler mi, öyle bir hamle yaparlar mı ondan da şüpheliyim, keşke yapsalar. Senaryo vs. açısından zenginlik kazandırmak için önce sc2'nin sindirilmesini beklemeleri gerekir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 eve dediğiniz şeye cok yakına aslında, ama coook fazla oyun mekaniği ve hasap var 150x150'yi gectiğinde savaslar aslında saniyede 100mb lik veri giriş cıkışları oluyo serverdan buda ciddi lagler olmasına yetiyor. coook iyi bi optimizasyon gerekli o kıvamdao ceşitlilikte savaslar için yoksa 500x500 savas yaparsın yapıldı zaten ama detay ceşitlilik ne derece olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bana birkac yil icinde yapilabilirmis gibi geliyor. Su an goruyoruz yeni islemciler, uber grafik kartlari, yuksek hizda internet baglantilari gun gectikce ilerliyor, Blizz'in zaten grafik olarak cok yuksek konfigurasyon gerektiren bir oyun tasarlayacagini sanmiyorum MMO icin. Bir de adamlarin her yaptigi oyun efsane kardesim. Yukarda biri demis Diablo'da bikac tusa basmaktan baska ne yapiyoruz diye de, ben oynarken hic bu kadar zevk aldigim bir oyun hatirlamiyorum acikcasi. Yaratiklara vurdugumda cikan baltanin ete girme sesine hastayim, muziklerine hastayim, atmosfere hastayim en onemlisi. Hicbir oyunda Diablo 2'deki kadar guzel bir col ortami gormedim mesela. Kisin misal disarda kar falan gorursem canim acayip Act5 oynamak ister. Nasil zehirlemislerse herifler beni artik unutamiyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 asıl kral atmosfer diablo 1'dir bence. O müzikleri, o karanlık atmosferi unutmam mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Her oyunlari oyle, SC de oyle WC de. SC2 cikinca onu da oynayacam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Quel-Thul said: asıl kral atmosfer diablo 1'dir bence. O müzikleri, o karanlık atmosferi unutmam mümkün değil. Diablo 1'den bahsettin ya, gel gözlerinden öpecem. Feci tırstırırdı o oyun beni zamanında. Dungeona girersin, etrafta kanlar, cesetler, ve korkunç bir müzik. Köye kaçıp o tristram müziğini duyunca içimde feci bir rahatlama olurdu. Venator said: Ayrıca bence lore meselesi ilk oyunda güzeldi. Şahsen Diablo 1'in lore'unu çok sevsem de diablo 2'ninki bana güzel gelmedi, masum kasabanın işgal edilmesi, lazarus ve prens'in hikayesi güzeldi. Giderek yer altına inip de cehennemden fırlamış yaratıkların ortaya çıkması güzeldi. B@b Diablo geri geliyor ama biz melekler olarak bişey yapamıyoruz o yüzden sen bizim avatarımız olsana hadi be b@b, bak mephisto falan da kesip item alırsın. Aynı şey değil. aah ahhh ssj4songoku said: Şimdi Crosshair ile Starcraft arasında şöyle abuk subuk bir bağlantı kurdum. Hani Crosshair = Firearms = Starcraft marine :D. İyi sıkmışım değil mi Starcraft: Ghost olsaydı belki. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Xaenin said: Amblem dediğin logo zaten. amblemle logo farklı şeyler. Amblem bir semboldur, simgedir, genelde küçük bir resim olur. Logo ise daha ziyade geniş uzun, ve tanımlayacağı şeyi daha iyi ifade edecek birşey olur. Amblem: Remiz, işaret; bir şeyi simgeleyen işaret; timsal; belirtken. Logo: Başlık, gazete adını gösteren yazı. Marka, alametifarika. Bir kelime, hece veya birkaç harften oluşan klişe. Örnek göstereyim. Logo: http://img157.imageshack.us/img157/4897/logitechlogowx7.jpg Amblem: http://img157.imageshack.us/img157/2315/bmwemblem7rh4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 onların ikiside logo bone amblemle logo fakrlı şeyler evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 peki BMW logosu nasıl oluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Cuce said: onların ikiside logo bone üsttekinde yazı olmasa haklı olurdun evet. logitech logosu çünkü o. ad3m said: peki BMW logosu nasıl oluyor ki? Logo olarak da amblemini kullanıyormuş. kısa zamanda çok süper temiz örnekler bulamadım, evet orası doğru. ancak google'da aratırsan çok daha süper örnekler yakalayabilirsin eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yazıyla logo olup olmamasının ilgisi yok. Nike logosu yazısızdır mesela ama arcelik logosu yazılıdır. bak mesela bu logo, ne olduğu neyi anlattığı cok acık bak buda amblem ortadaki yuvarlak kısım aslında yeterli ama yineden yazılı acıklama yapılmış ne olduğuna dağir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Eoooo logo ile emblem nerdeyse ayni seyler tek fark logonun cok daha unique olmasi, emblem ise daha bi universal olabilir. mesela zeytin dali baris amblemidir ama bi organizasyon mesela zeytin dali alip yanina ufak bi efekt katarsa (ne biliyim belki bir guvercin?) kendi logosunu yaratmis olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar