Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sabonis said: http://www.blizzard.com/us/jobopp/ Job Update 06/17/08 New Position - Concept Artist - Next-Gen MMO Job Update 06/16/08 New Position – Senior Software Engineer, Tools - Next-Gen MMO Job Update 05/14/08 New Position - Server Programmer - Next-Gen MMO New Position – Senior Graphics Programmer - Next-Gen MMO New Position - Audio Programmer - Next-Gen MMO New Position - Senior Software Engineer, Tools - Next-Gen MMO diablo manyağı diilimdir, ama şunlar beni heyecanlandırıyor açıkçası universe/galaxy of starcraft gibin bişey için. yarın bu açıklanacak demiyorum da, ilerisi için umut veren şeyler :)next-gen mmo wow da olabilir ama iste. ama tabi dedigin de mumkun. ama abov tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Shael ve Hel in beraber oldugu rune word yok bohu, ne guzel olurdu soyle 6 runlu bi rune word olsa ANANI diye cikabilseydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Blizzard next gen mmo yapamaz heyecanlanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 penth said: Bildigim bisey varsa o da Blizzard'in ikinci bir MMO cikarma salakligini yapmayacagidir salaklık? adamlar paraya para demedi wow sayesinde nesi salaklık bunun. ayrıca mmo çıkarırlar bence ama ilk wow'un kuruması lazım, en azından 3 senesi var imo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ekmek said: Blizzard next gen mmo yapamaz heyecanlanmayın. he yapamaz. koca blizzard sen dedin diye yapamıcak next gen mmo. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sc2 yı 2 yıl sonra dıablo 3 u de 5 yıl sonra falan beklıyorum acıkcası..blizzard aheste ceker kurekleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sabonis said: Ekmek said: Blizzard next gen mmo yapamaz heyecanlanmayın. he yapamaz. koca blizzard sen dedin diye yapamıcak next gen mmo. ok. 2. gen mmolar varken abuk subuk instancelarla 1.5 gen diye bir kavram çıkardığı için yapamaz. Ben dedim diye değil, yapamayacakları için diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Dragonutopia said: sc2 yı 2 yıl sonra dıablo 3 u de 5 yıl sonra falan beklıyorum acıkcası..blizzard aheste ceker kurekleri.. sc2 2009 ilk baharında gelecek büyük ihtimalle. ama adamların olayı belli "oyunlarımız için belli bir gün vermiyoruz, hazır olunca çıkarıyoruz" çok mantıklı... warhammer, age of conan vs gibi oyunlar kaçar kere hayal kırıklığına uğrattılar bekleyenleri. tabi mmorpg olduğu için extreme örnekler sayılabilir ama, bence doğrusunu yapıyo blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ekmek said: sabonis said: Ekmek said: Blizzard next gen mmo yapamaz heyecanlanmayın. he yapamaz. koca blizzard sen dedin diye yapamıcak next gen mmo. ok. 2. gen mmolar varken abuk subuk instancelarla 1.5 gen diye bir kavram çıkardığı için yapamaz. Ben dedim diye değil, yapamayacakları için diyorum. son 10 yılın en başarılı oyun firması, yapamaz evet ok. tamam. hı hı. yes. ok. no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sc 2 3 december gibi rumorlar donuyodu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Madem yapabiliyolar niye yapmadılar? Bi de saçma sapan yeslerle nolarla gelme karşıma :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Volfied said: sc 2 3 december gibi rumorlar donuyodu en son 2008 sonu diye var söylentiler de, blizzard minimum 3 ay sonra çıkarır diye ilkbahar dedim ben. ekmek ok sen dedin diye gelmem o tür laflarla, ok, yes, of course, no problemo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Sam said: üstüne üstlük wotlk ile alakası olduğu rahatça farkedilebilen bir resim. yanılıyorsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 abi adamlar kirmizi color cekicekler patlicaz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hype nedir? Hype budur. Takdir ettim blizz amcamları. Benzer bi hype ı The Secret World adındaki Cthulhu mmosu da yaratmaya çalıştı ama blizzin adı piyasayı oynatmaya yetiyor. Universe of Starcraft kod adlı bi proje var bence de, ama onu açıklamak için daha çok erken. Wowun gerçekten miadı dolduğunda piyasaya çıkar diye tahmin ediyorum. Gavurların tabiriyle ground breaking bi oyun olmaz ama işte şimdi nasıl wow oynuyorsak öyle UoS oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Wrath of Lich King'e benziyor ama bu kadar tantanayi sirf WOLK icin yapmaz Blizzard, bunun arkasindan yeni bir oyun cikacak diyecegim AMA Bliz bir oyunu bitirmeden otekisini duyurmuyor ki. Boyle karmasik bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Galaxy mi Universe mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 axedice said: Hype nedir? Hype budur. Takdir ettim blizz amcamları. Benzer bi hype ı The Secret World adındaki Cthulhu mmosu da yaratmaya çalıştı ama blizzin adı piyasayı oynatmaya yetiyor. Universe of Starcraft kod adlı bi proje var bence de, ama onu açıklamak için daha çok erken. Wowun gerçekten miadı dolduğunda piyasaya çıkar diye tahmin ediyorum. Gavurların tabiriyle ground breaking bi oyun olmaz ama işte şimdi nasıl wow oynuyorsak öyle UoS oynarız. diyosun da ben wow oynamayalı yıllar oluyor ama düşünmeden atlarım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 uyusana sly bu arada az once okudum Blizzard dan biri yeni bir MMO ustunde calisiyoruz demis. Adini falan veremem ama calisiyoruz diye, WOW ile de alakasi yok ayri bi universe de gecicek demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bu resim ne zmaan update olacak? onu bekledim bu saate kadar ama update olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 3 saate :) size gore sabah 10 da tahmnim bu cunku Blizzard irvine, CA de, turkiye ile 10 saat fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 3 yila olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 diablo ciksinda isterse Barbie vs. Diablo falan olsun oyunun adi gene de oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hello Kitty's Adventure Island oynar misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar