Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyrantepede son durum

hozceri

Öne çıkan mesajlar

bu Adnan sorunlu ya,rte habıre 3 lük pas verıyor herife;birinde de cıkıp al stadını gs taraftarı geregını yaptı demıyor.dese artık 30-40 yıl baskan kalmayı garantıleyecek,hala izinden gidiyor rte nın.
Böyle başkanım olsa tutmam o kulubü falan,resmen herıf kufrettı gs ye,adnan yagmur yagıyor elhamdulillah dıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

bu Adnan sorunlu ya,rte habıre 3 lük pas verıyor herife;birinde de cıkıp al stadını gs taraftarı geregını yaptı demıyor.dese artık 30-40 yıl baskan kalmayı garantıleyecek,hala izinden gidiyor rte nın.
Böyle başkanım olsa tutmam o kulubü falan,resmen herıf kufrettı gs ye,adnan yagmur yagıyor elhamdulillah dıyor.

öyle derse mallarına haciz gelir. şirketlerine el konur.
Sosyal ağlarda paylaş

SPectre88 said:

hani İstanbul takımlarının hiçbirinin Türkiye'nin dört bir yanındaki suni taraftarından hazetmem ama TOKİ başkanı denen badem bıyıklı, Akp reklamcısı provokatöre verilen tepki gayet yerinde az bile yaptılar.

arka sayfaları okumadım
Toki başkanının konuşması
http://www.youtube.com/watch?v=srwiWQEQTRU

abovvv toki başkanının konuşmasını ilk defa dinledim , kavgada denmez harbi iyi linç etmemişler bu adamı :D
Sosyal ağlarda paylaş

kısa yazayım dedim olmadı, uzadı gitti konu.herşeyden özetlemeye çalıştım fikrimce.

çok uzun oldu aslında

öncelikle ali sami yen'in arazisi devletin elindeydi fakat bu arazide galatasaray kulübü hak sahibiydi, bu hakların karşılığında galatasaray'a seyrantepeye yapılacak olan bir statta kullanım hakkı verdi.(anlaşmalar daha yapılmamış o zaten ayrı bi konu)

istanbul'un en önemli yerindeki araziyi boşa çıkarmak ve orayı 400 milyon gibi bir rakama satmak başbakan ve toki için apaçık bir şekilde çok karlı. karşılığında yaptığın stadın değeri yarısı bile değil.( toki projeyi aldığında her şeyi kısmıştır)
hala stad galatasaray'ın değil.stadın vergilerle yapıldığı doğrudur ama bu inşaate giden sıcak paranın kaynağı vergilerdir ,devletin elinde kalacak olan miktar şirketlerden alacağı paradır. bu çok karıştırılarak söyleniyor.

recep tayyip erdoğan yapması gerekeni yaptı diye fazla övülüyor ve şu anda mazlumu oynuyor, harbiden inanılır gibi değil. Sen önce eren talu'yu destekleme(desteklemek zorunda değil fakat mitinglerdeki politikasıyla çekişiyor) sonra bu stad için herşey yaptık kaç defa durmaktan kurtuldu de. katkıları vardır ama fazla da gözüne sokma milletin.

gelelim stad açılışına.herkesin 2 cümlenin birinde başbakana teşekkür etmesi insanları gerdi zaten. badem bayraktar'ın da saçma sapan konuşmalarını ancak taraftar dindirebildi ve öyle devam etti ondan sonra zaten. ayrıca statta da yanlış hatırlamıyosam 5 dakikalık bir recep tayyip erdoğan videosu verildi.bilerek siyasi propaganda yapmaya gelmiş olan adamlar beklemedikleri ve haklı bir protesto karşısında doğal olarak terk ettiler. zaten başbakanın tek protesto edilebildiği yerler statlar. adnan polat da arada kalınca takımını taraftarını satarak , işleri için en iyisini nasıl hatıralanacağıyla ilgili ise en kötüsünü yapmıştır.

Sosyal ağlarda paylaş

İlk maçta protesto tekrarlanırmı acaba,taraftar tepkısını koyarmı gene.Tepkiye devam ederlerse istanbula gs maçı ızlemeye gıtmezsem serefsızım,bu tepkıye ortak olmak fb-gs lı olmaktan önemlıdır suan.Parayla pulla,tehdıtle herseyın satın alamayacagını gostermıs olurlar
Sosyal ağlarda paylaş

Fanatik'in koyduğu habere bakın , Toki başkanının videosunu koyucak gibi yapmışlar , koymamışlar. MAB'ın eyvah diyişi ve sesi kesme çabaları içler acısı
[video]http://video.milliyet.com.tr/swfPlayer/as3videoFan_v18.swf?host=fanatik.mncdn.net/video&x=20100617&id=32608&tarih=2011/01/16&v=120111161432&showSkip=2&autostart=true&mTarget=fanatik_videoad_galatasaray?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

Eveeet, incoming wall of text..

Stada gidiş çok kolay olmuş öncelikle onu söyleyeyim. Metroyla çok rahat bir şekilde gittik, gidişte metronun havalandırması çalışmıyordu kalabalıktan hava bitti resmen içerde. Ama stada aktarma yapan trende havalandırma çok güzeldi, rahat rahat geldik işte kısacık bir sürede stada.

Stad çok çok güzel olmuş. Metrodan çıkınca güneş arkasından batarken çok güzel görünüyordu. Dandik kameramla çekebildiğim resimde çok belli olmuyor ama yine de baya güzeldi:

Dışarıdan

Stada girişler de gayet güzel, düzenli olmuş. Baya güzel stadın için. İlk defa İngiliz stadları gibi tribünlerin bu kadar yakın olduğu bir stada girdim ve atmosfer gerçekten muhteşemdi. Nereye bakarsan kırmızı, tribünler de dolunca harika oldu. Gösteriler çok güzel hazırlanmıştı, baya keyif verdi. Pegasus tribünündeydim ben, bazı koltukların sırt kısmında numaraları yazmamışlardı bu yüzden sıkıntılar yaşanabildi. Stewardlar bulduğunuz yere oturun dedi biz de güzel bir yere çöktük ki şansımıza kimse de kaldırmadı bizi ama önümüz yanımız falan hep kaldırıldı.

Gösteriler sırasında

Gelelim protestolara... Açılış töreni başlamadan önce Tayyip görüntüleri falan yayınlandı işte. Propagandaya başladılar. Islıklar da başladı. Sonra isimleri anons edilince biraz daha ıslık geldi. Ardından TOKI başkanı o ayıbı ederken zaten iyice ıslıklandı, ıslıklardan inliyordu stad. UltrAslan yine utandırdı. Şakşakçılık yaptı, Ajax'ı ıslıkladı falan. Artık kapatsınlar lütfen ve bağımsız bir taraftar oluşumu gelsin mümkünse.

Protestolar sırasında yanımızda oturan bir adamı takım elbiseli iki adam yaka paça götürüp göz altına aldı, 10 dakka sonra geri bıraktılar. Hareket çektiği için gözaltına almışlar o protestolar sırasında. Ben de hareket çekmiştim ondan 5 dakka önce, neyse ki beni almadılar. Yalnız Adnan başkan buyurmuş, tespit edilecekmişiz, stada alınmayacakmışız. O adamın illa kaydı vardır, ben de yanındaydım o yüzden tespit edilip kurban edilen seçilmişler arasında ben de olabilirim belki. O konuya gerildim ama pişman değilim tabi, yine olsa yine protesto ederim. Kimsenin stadımızın açılışında propaganda yapmaya, kulübümüze bok atmaya hakkı yok.

Yemek hizmetleri falan tabi daha bitirilmemişti ama güzeldi yine, aç kalmadık yani. Tuvaletler de fena değildi, her tribünde var ancak küçük kalmış gibi geldi bana. İlk günden de kirlenmişti. İnşallah Sami Yen'deki gibi olmaz da düzgün bakarlar, çünkü tabii ki ihtiyaç oluyor.

Dönüş yolunda herkes metroya yığılınca sağlam bir izdiham oldu. Aradan kaçıp henüz yapılamayan aktarma yoluna tırmandık, E-5 kenarından biraz yürüyüp ücretsiz otobüslerin kalktığı yere baya dik kumlu bir tepeyi tırmanarak ve bulunan adam boyundaki telleri indirip üzerlerinden geçerek ulaştık. Herkes birbirine yardım ediyordu tırmanmasına atlamasına falan, güzel bir görüntüydü o açıdan. Yalnız tellerde de kamera vardı, orada da yakalanmış olabilirim sdfdsf

Ücretsiz seferle zincirlikuyu'ya gittik, oradan metrobüsle söğütlüçeşme ve dolmuşla suadiye olmak üzere 45 dakikada falan ulaştık eve. Gayet rahattı. Etrafındaki yollar falan da bitirilince o yığılmalar da azalacak ve her şey rahatlayacaktır.

tl;dr: Stad çok çok güzel olmuş, ev gibi hissetmesi için biraz zaman geçmeli ama. Bizim stadımızmış gibi hissedemedim, görüntü Sami Yen'den çok farklı olunca. Ancak zamanla olur. Bir de bi daha oraya giremeyebilirim tabi o var. Yönetim ve ultrAslan bırakmalı bu işleri. Öyle işte, sçs Galatasaray
Sosyal ağlarda paylaş

Karabükspor'dan Galatasaray taraftarına kınama!
Kardemir Karabükspor, Türk Telekom Arena'nın açılışında Başbakana yönelik protestoları kınadı.
Karabükspor'dan Galatasaray taraftarına kınama! Açıklama şöyle;

Türk Telekom Arena Stadı'nın tarihi açılış gününde bir grup Galatasaraylı taraftarın Sayın Başbakan'a çirkin söylemlerde bulunup protestolar yapması; bu stada emeği geçip, yapılmasına en çok katkı sağlayan bir Başbakan olarak haketmediğini, haksızlık edildiğini düşünüyoruz.Tüm protokol bu durumu haklı olarak hoş karşılamamış ve stadı terketmiştir.Kardemir Karabükspor Kulübü olarak Sayın Başbakanımıza yapılan tavrı kınıyoruz.Galatasaray Kulübü'nün gerekli açıklamayı yapıp Sayın Başbakan'a teşekkür edeceğini, ahde vefa örneği göstereceğini umuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

başbakan'ın atar yapıp yol yaptırmama gibi bir lüksü olamaz. Fatih Altaylı gene işkembeden yalakalık yapmış. Adamın kafa basmıyor işte. yarın öbür gün bu stad uluslararası maçlar için kullanılacak. yapma sıkıyorsa yol orayada göreyim. Çarşaf çarşaf rezaleti duyulsun dünya basınında. Gene Final maçları burada oynanacaktır. Gidip inönüye veya kadıköye verecek halleri yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere galatasaraylı olduğum için gurur duydum. Böyle bir yönetim ve taraftar oluşumu olduğu içinde utanıyorum.

Protesto ettim diye beni stada almayacak başkanın neyse...

Dünyada türkiyede protesto etmenin yasak olduğu dönemlere girmiş oluyoruz artık. Başkan kendisi almasın o stada
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

Karabükspor'dan Galatasaray taraftarına kınama!
Kardemir Karabükspor, Türk Telekom Arena'nın açılışında Başbakana yönelik protestoları kınadı.
Karabükspor'dan Galatasaray taraftarına kınama! Açıklama şöyle;

Kardemir bügun iktidarın kuklası olmuş Hak-iş'e bağlı Çelik-iş sendikasının elinde geçiniz ha Akp il yönetimi kınamış ha Karabükspor yönetimi aynı insanlar bunlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

adnan polat' a bir kişide çıkıp sormuyormu yaw sen bunu hangi hakla yapcaksın diye, adam parasını vermiş kombine almış sen bu adam başbakana ıslık çaldı yuh dedi diye stada almayacan!!! böyle bir uygulamaya maruz kalan kombine kart sahipleri dava açsa ibretlik kararlar çıkar, nerde yazıyormuş yaw başbakanı yuhlamak suçmu!

ulan nası bir ülkede yaşıyoruz biz ya ne hale gelmeye başladık, lan hadi galatasaray yönetimi, ultrayalakalar bunların ne oldukları çıktı ortaya, yaw muhalefetten bu çok övünülen liseden eski yöneticilerden adamlar nerde gs taraftarı bu kadarmı sahipsiz, biride çıkıp adnan polata sen kimi nereye sokmayacakmıssın diyemiyormu!

Başbakan çıkıyor direk tehtit ediyor 1 tl vermedi gs zaten anlaşmada yapmadık diyor , bu ne lan!!! ulan hiçmi onuru yok bu adnan polatın bu gs yöneticilerin biride çıkıp diyemiyormu tamam o zaman buyur stad sana kalsın biz dönüyoruz samiyene diye!

Çıldırası durum gerçekten!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...