Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyrantepede son durum

hozceri

Öne çıkan mesajlar

ulan kimse de mecidiyeköyde 400 milyon üzerinde değeri olan araziden bahsetmiyor.

sanki parasını cebinden çıkarıp hayrına yaptırmış stadı kendisi. kim bilir kimlere peşkeş çekilecek o araziden, kimler nemalanacak...

devlet, galatasaray ve halk için win/win/win bir durum söz konusu iken dakika başı başbakana teşekkür etmekten bir hal oldular.

ayrıca stada giden arkadaşlar RTE giriş yaptığında ıslık kadar alkışlayan da vardı ama o stadda hoporlorden AKP hükümetinin icraatleri ve yapacakları anons edilmeye başlanınca ortam biraz gerildi dedi. toki başkanı olacak kişi de ileri geri konuşunca kayış koptu.
Sosyal ağlarda paylaş

haziranda seçilmezse (ki %1 falandır o ihtimal dsadsa) ilk kıvılcımı gs taraftarı yakmıstı deriz ilerde. ;p

uA da zaten Alpaslan'ın vefatından sonra bitmiş bir oluşum. rakip futbolcudan çok kendi futbolcusunu ıslıklayan (ne olursa olsun), kombineler yanmasın diye el pençe yalakalık yapan bitik bir oluşum.

şu rezillik ne zaten

http://ultraslan.com/Giris/images/aslantepekukruyor.jpg

sanki ultraslan takım adı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rte gelicek felan denince tepkiler basladi ufaktan.. Bunun uzerine Toki baskani fanboyluk yapip Rte yi korumaya calisinca millet hakli olarak delirdi zaten. Dogru durust hayirli olsun temali bir konusma yapsa bu kadar buyumezdi olay. Ama yok iste, hepimizin vergileriyle yapilan, halkin yararlanmasi icin yapilan bir yeri burokrasisini hizlandirdilar diye sahibi zannedersen o tepkiyi gorursun dogal olarak.

Hadi Polatin aciklamalarini konumundan dolayi anlayisla karsiladik diyelim ama Ultraslan in bu durumu sineye cekmesi kesinlikle kabul edilemez. Taraftar grubu biraz anarsist, muhalif olmalidir, ozellikle bugunlerdeki gibi direk olarak klube saldiri geldiginde.
Sosyal ağlarda paylaş

bir beşiktaşlı olarak son derece takdir ettiğim davranış oldu. son derece başarılı bir organizasyon olmuş. tayyip'in büyük emeği geçmişmiş. geçecek tabi ulan, devletsen bu tip şeyleri tabi ki destekleyeceksin, zike zike parasını da vereceksin. cebe indirmek ile olmuyor.

meydanı boş buldukları zamanların sonlarına geliyorlar.

galatasaray'a da yeni stadında başarılar diliyorum. umarım eski, iyi günlerine geri dönebilir de daha zevkli bir lig izleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız hakkaten sanki ali samiyeni devretmemişiz gibi muamele yapmaları çok saçma

gazetelerde hukumet yanlısı olmak için giydirmişte giydirmiş taraftara

bir kişide dememiş toki amca saçma sapan konustu diye.sen 50 bin gs taraftarının ortasında galatsaraya giydiriosun hayret birşey

ali samiyenin bırakılması sanki işlerine gelmemiş gibi.yoksa galatasaray belkş şimdiki gibi güzel olmasada oraya bi stad dikerdi illaki bir zaman sonra

ali samiyen tapulu malı değildi galatasarayın ama galatasaray klubu varoldukça ali samiyen orda durucaktı hep.
Sosyal ağlarda paylaş

Alkışlandı falan denmiş de Tayyip'i alkışlayanlar %20 bile değildi heralde, sonra zaten iş çığrından çıktı. Tayyip'in takım elbiseli fedaileri de yine iş başındaydı, ben iyi yırttım göz altından şansa. Vaktim olunca uzun uzun yazacağım geceyi.

Yönetim de gitsin istifa etsin bi zahmet bu olaylardan sonra
Sosyal ağlarda paylaş

abi alisamiyen'i devrettiniz de hiç bir özel şirket yapmak istemedi bu projeyi kar edemeyiz ddiye. toki zaten bedavacı iş yaptırmanın allahı bu memlekette. kar marjı nerdeyse 0 işler yapıyorlar. ancak onlar üstlendi. eren taluyu falan unutmayın yani. toki üstlenmese 10 sene daha bitmezdi o stad. yiğidi öldürün de hakkını verin.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hala toki başkanının niye cıkıp konuşma yaptıgını çözemedim

başbakan bakan fln konuşsun biraz daha anlarımda,toki başkanı kimki?

adam zaten oraya yapsın diye atandığı işi yapmış,sanki gidip inşaatta tuğla taşımış

hadi başbakana padişah muamelesi tamam,niye yantarlarının da büllüğünü öpelim,kim ulan toki başkanı,sıfatı ne.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar yazılan yazı var , bir kişi , RTE'nin hakkı sıfır demiş mi ? Çoğu eyvallah demiş , bir kısmı zaten göreviydi abartacak birşey yok , engel olmadığı için yine de tşk tarzı konuşmuş.

Niye atlıyorsun ortaya sanki RTE'nin emeğini yiyioruz , iyi güzel yapımında emeği geçti ama bu kadar agresif şekilde sunumu yapılmaz ki , hele de açılış gecesi 50 k insanın içinde.

ayrıca Allah'ın dağına yarım yamalak bir metro ile yaptı verdi stadı , bakalım dürüst olup gerisini getiricekler mi , yoksa bunu koz olarak mı kullanıcaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

abi alisamiyen'i devrettiniz de hiç bir özel şirket yapmak istemedi bu projeyi kar edemeyiz ddiye. toki zaten bedavacı iş yaptırmanın allahı bu memlekette. kar marjı nerdeyse 0 işler yapıyorlar. ancak onlar üstlendi. eren taluyu falan unutmayın yani. toki üstlenmese 10 sene daha bitmezdi o stad. yiğidi öldürün de hakkını verin.
stadını yerim ben onların, alıştılar tabi pirince mercimeğe milletin ruhunu satın almaya, stad yaptılar diye köpeği olmasını bekliyorlar herkesin. sanki kendi cebinden yapıyor ya hey allahım neyse..
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ulaşım oturmaz oraya. cidden bambaşka bir çözüm lazım. fenerbahçe maçında falan yine çıkar çile meydana, rezillikler dizboyu olur.

o değil de 472 tl imiş kombine 1.5 yıllık öğrencilere. ben olsam alırım. sırf 3 büyüklerin maçlarına bir de seneye kalınırsa uefa maçlarına gitseniz kardır.
öğrenci kombinesi biteli çok oldu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...