DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 10 yıl önce sen asy de maç izliyomuydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Arkasokak said: bu taraftarı japon anime tipleri gibi iri gözlerle ekrana kitleyen, bu ezikliği yaşatan galatasaray yönetimine yazıklar olsun... yıllardır bu büyük camianın hakkını veremeyen, en sonunda toki ile ortak bu çalışmayı gerçekleştirenler geç olsa da güç olmayanı başardılar. umarım güzel bir saha olur. ambiansı semt bazında düşük olsa da kadir has stadı gibi bir ortama sahip olacağı hiç kuşku götürmez. şunları yazdığında nerenle düşünüp yazıyordun şu yazıyı bilmiyorumda, sıkıldım arkadaş senin şu tahrik edici yazılarını okumaktan alakalı alakasız tüm GS topiclerinde. yani nasıl hala ceza almıyorsun çözemedim ama ignore falan gelse de okumasak ne yazdığını. normalde okumuyorum ne yazdığını ama diğer arkadaşlar alıntılayıp sana cevap verme talihsizliğine düştüklerinde mecburen okumuş oluyorum neler saçmaladığını. mesajın başında gs taraftarı yaşadığı eziklik vs diyip hakaret ediyorsun, mesajın sonunda da 2 iyi kelime ediyorsun ve sonra tepki alınca da benim niyetim iyiydi ayağına yatıyorsun. allah akıl fikir versin sayfalarca tartışıldı burada TOKİ nin hiçte hayrına yapmadığını bu projeyi. herifler buradan gelicek gelirle istanbul dışındaki şehirlerde toplu konut projelerine başladı, sen hala başbakanın kıyağı falan diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 zavallım trollemeye çalışıyor o da kendi çapında. fıstık atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ben bir Fenerbahçeli olarak, mecidiyeköydeki arazi kullanım hakkının adeta peşkeş çekilişini sindiremiyorum. yoksa gönül isterdi ki galatasaray özelleştirilen tekel binasını alsın, enlemesine geniş ferah bir saha yaratsın... aşağıdaki barakaları yıktırsın filan olabildiğine tam bir arena havasına kavuşsun... orman katliamının yolunu açan bu stadı içime sindiremiyorum. galatasaray taraftarıyla alıp veremediğim yok yoksa ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 soda iç sindiremiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Arkasokak said: ben bir Fenerbahçeli olarak, mecidiyeköydeki arazi kullanım hakkının adeta peşkeş çekilişini sindiremiyorum. yoksa gönül isterdi ki galatasaray özelleştirilen tekel binasını alsın, enlemesine geniş ferah bir saha yaratsın... aşağıdaki barakaları yıktırsın filan olabildiğine tam bir arena havasına kavuşsun... orman katliamının yolunu açan bu stadı içime sindiremiyorum. galatasaray taraftarıyla alıp veremediğim yok yoksa ki... Senin başkanın okul alıp orayı alışveriş merkezi yaptırmak istediginde böyle sesin çıkmışmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 o başkan o okul yerine başka yere daha büyük, daha iyi şartlara sahip başka bir okul yaptırdığı için çıkmamıştır elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Biz de bi orman ekeriz bir yerlere, rahat olun dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Arkasokak said: yalnız beşiktaş taraftarını hadi anlarım, işsiz güçsüz adamlar doluşup bağrışıyorlar da galatasaray gibi tribün kültürü bulunmayan bir camianın taraftarı çekirdekçi lafını neye dayanarak anıyor şaşırıyorum :) uefa kupası ertesi yılında en düşük taraftar ortalaması rekorunu kıran bu camia kusura bakmasınlar bu lafları edemezler. respect başbakanım. 2000-2001 sezonu diyorsun yani,Şliginde çeyrek final oynadığımız sezon...Çok merak ettim,kaynak verir misin?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Onun kaynağı muhtemelen oturduğu bir taraflarıdır =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 nileppezdel said: Biz de bi orman ekeriz bir yerlere, rahat olun dsfsdf Rivada ormanlık alan icin bilmem kaç bin m2 yer ayrıldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 rivayı bırakında aksam sarp ve ayhan oynicak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 neill olmucak cana olcak diyolardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 4Ever said: nileppezdel said: Biz de bi orman ekeriz bir yerlere, rahat olun dsfsdf Rivada ormanlık alan icin bilmem kaç bin m2 yer ayrıldı zaten. ormanlık yer ayrılması güzel bir şey ama bilmem farkettiniz mi, toki arenanın dibine yapıldığı otoban şekil itibariyle imarlaşan arazilerle orman arazilerini bölmekteydi. imarlaşma orman arazileri tarafında ileride vardı ama gerisi komple ormandı. yakın zamanda o ormanların yanışına, olmadı 2b ayağına dolduruluşuna şahit olabiliriz. 2. köprünün ümraniyeye yaptığını toki arena seyrantepe arkasına yapacak gibi. ayrıca adı Kenan Evren olan bir okulu yıkmayalım da besleyelim mi? daha iyisini daha vicdana yatkınını dikicekken hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 gayet guzel olmus valla. baya baya sanki bitince premier lig oynancak gibi duruo :D geçin artık su stada biz sıkıldık samiyende kazanmaktan. birazda ttnet arenada kazanalım dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bu takım bu kafayla giderse stad aha aynen bu üstteki resim gibi bomboş olucak maçlarda ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 devre arası saglam bi devrim gerekiyor.yoksa bu stada cıkmak kimlere nasip olcak yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bu sezon kasimpasa filan oynasin bare burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Kadıköy ile fiyapı arenanın güzel bir kesişim kümesi havasında olmuş. yabancılık çekmicez anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 kadıkoy sabaha kadar kesişse şu stadın yarısı kadar olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 doğru, kadıköy burdan iyi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 oha bitmiş lan stad bence öyle boş kalsın.doğru zamanı hissettiğimizde geçeriz oraya bide açılış maçına real madrid falan gelicek diyorlardı.ulan mustafa sarp mı oynicak bide bu stadda tribün kültürü nasıl olcak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar