Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyrantepede son durum

hozceri

Öne çıkan mesajlar

Arkasokak said:

bu taraftarı japon anime tipleri gibi iri gözlerle ekrana kitleyen, bu ezikliği yaşatan galatasaray yönetimine yazıklar olsun... yıllardır bu büyük camianın hakkını veremeyen, en sonunda toki ile ortak bu çalışmayı gerçekleştirenler geç olsa da güç olmayanı başardılar. umarım güzel bir saha olur. ambiansı semt bazında düşük olsa da kadir has stadı gibi bir ortama sahip olacağı hiç kuşku götürmez.

şunları yazdığında nerenle düşünüp yazıyordun şu yazıyı bilmiyorumda, sıkıldım arkadaş senin şu tahrik edici yazılarını okumaktan alakalı alakasız tüm GS topiclerinde. yani nasıl hala ceza almıyorsun çözemedim ama ignore falan gelse de okumasak ne yazdığını. normalde okumuyorum ne yazdığını ama diğer arkadaşlar alıntılayıp sana cevap verme talihsizliğine düştüklerinde mecburen okumuş oluyorum neler saçmaladığını.

mesajın başında gs taraftarı yaşadığı eziklik vs diyip hakaret ediyorsun, mesajın sonunda da 2 iyi kelime ediyorsun ve sonra tepki alınca da benim niyetim iyiydi ayağına yatıyorsun. allah akıl fikir versin

sayfalarca tartışıldı burada TOKİ nin hiçte hayrına yapmadığını bu projeyi. herifler buradan gelicek gelirle istanbul dışındaki şehirlerde toplu konut projelerine başladı, sen hala başbakanın kıyağı falan diyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bir Fenerbahçeli olarak, mecidiyeköydeki arazi kullanım hakkının adeta peşkeş çekilişini sindiremiyorum. yoksa gönül isterdi ki galatasaray özelleştirilen tekel binasını alsın, enlemesine geniş ferah bir saha yaratsın... aşağıdaki barakaları yıktırsın filan olabildiğine tam bir arena havasına kavuşsun... orman katliamının yolunu açan bu stadı içime sindiremiyorum. galatasaray taraftarıyla alıp veremediğim yok yoksa ki...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

ben bir Fenerbahçeli olarak, mecidiyeköydeki arazi kullanım hakkının adeta peşkeş çekilişini sindiremiyorum. yoksa gönül isterdi ki galatasaray özelleştirilen tekel binasını alsın, enlemesine geniş ferah bir saha yaratsın... aşağıdaki barakaları yıktırsın filan olabildiğine tam bir arena havasına kavuşsun... orman katliamının yolunu açan bu stadı içime sindiremiyorum. galatasaray taraftarıyla alıp veremediğim yok yoksa ki...

Senin başkanın okul alıp orayı alışveriş merkezi yaptırmak istediginde böyle sesin çıkmışmıydı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

yalnız beşiktaş taraftarını hadi anlarım, işsiz güçsüz adamlar doluşup bağrışıyorlar da galatasaray gibi tribün kültürü bulunmayan bir camianın taraftarı çekirdekçi lafını neye dayanarak anıyor şaşırıyorum :) uefa kupası ertesi yılında en düşük taraftar ortalaması rekorunu kıran bu camia kusura bakmasınlar bu lafları edemezler. respect başbakanım.

2000-2001 sezonu diyorsun yani,Şliginde çeyrek final oynadığımız sezon...Çok merak ettim,kaynak verir misin?...
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

nileppezdel said:

Biz de bi orman ekeriz bir yerlere, rahat olun dsfsdf

Rivada ormanlık alan icin bilmem kaç bin m2 yer ayrıldı zaten.

ormanlık yer ayrılması güzel bir şey ama bilmem farkettiniz mi, toki arenanın dibine yapıldığı otoban şekil itibariyle imarlaşan arazilerle orman arazilerini bölmekteydi. imarlaşma orman arazileri tarafında ileride vardı ama gerisi komple ormandı. yakın zamanda o ormanların yanışına, olmadı 2b ayağına dolduruluşuna şahit olabiliriz. 2. köprünün ümraniyeye yaptığını toki arena seyrantepe arkasına yapacak gibi.

ayrıca adı Kenan Evren olan bir okulu yıkmayalım da besleyelim mi? daha iyisini daha vicdana yatkınını dikicekken hele.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...